Burtiera minune
Raspunsuri - Pagina 2
clau2toma spune:
draga Baicualina ,eu i-am raspuns lui Gabivalceanu ci nu am comentat la subiectul tau . Daca tu nu ai obs ,[fara rautate] ea intreba daca Sauna Belt merita sa-l achizitioneze , iar eu i-am spus parerea mea .
Claudiasi puiul ei Tomita
Lauraa spune:
Eu am folosit si folosesc inca o centura abdominala din neopren,cu scai. O port mereu la fitness ca transpir la burta ca lumea de tot (fara ea transpir oriunde numai la burta nu ! :( ) SI o port si prin casa sau ( o sa radeti) cand merg cu avionul ca stiu ca mi-e frica si atunci imi curg apele pe burta ca lumea :))))) . Fiind cu scai se poate adapta burtii si o poti purta mai lejera sau mai stransa,cum ai chef. Nu se vede pe sub haine. Slim Belt o cheama ( NU Sauna Belt)
Mama de Lara Celine
007kyky spune:
baicualina poti sa ne dai un alt site ca ala e in chineza si nu prea inteleg ce e pe acolo sau daca sar putea persoana care tia adus tie sa mai dea o comanda ... sau ceva de genu ... ca sunt interesata de pantalonii turbocell. merci anticipat. astept raspuns
crys3000 spune:
Eu am purtat dupa nastere o burtiera luata de la Jolidon, pe care am dat 25 de Ron acum un an si jumatate.A fost foarte buna si nici nu am ramas cu burta.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by ange
cremele "abdo-choc" le-ati incercat?
Ce intelegi prin creme "abdo-choc"?
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by ange
cremele "abdo-choc" le-ati incercat?
Ce intelegi prin creme "abdo-choc"?
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
si pe mine ma intereseaza
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
[ url="http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community" ]poze[ /url ]
http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png
kid spune:
A folosit cineva colantii corectori Lytess si poate sa imi spuna si mie daca au avut vreun efect pozitiv?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mirtha spune:
La ce interval dupa nastere poti folosi centura ? Eu nici n-am nascut inca dar imi fac un folder special cu info despre tot felul de sfaturi ce pot folosi in lupta cu burtile. Sunt mai plina de felul meu , am predipozitie pentru ingrasat. Banuiesc ca dupa nastere nu prea voi mai avea timp sa caut info.
Mirtha 19+