Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 7

Ioanatugs spune:
Buna fetelor !
AVALON, GABI66 multumesc mult pentru primirea calduroasa si bafta la toate fetele care vor sa fie gravidute!
Azi parca in sfarsit a venit primavara -a iesit soarele in Bucuresti- sa fie la fel si in sufletele voastre!
Cu drag IOANATUGS

Ioanatugs spune:
ROMARIA multumesc mult pentru primirea calduroasa !
GABI 66 nu fi trista va iesi sigur soarele si pe strada ta si o sa ai un bebe al tau, daca asa iti doresti cel mai mult. Nu dispera ! Nu e bine sa te gandesti mereu la sarcina pierduta, gandestete mai mult la viitorul bebe, lasa tristetea in spate. Si eu ma gandeam la fel ca tine, te inteleg, mai ales ca eu am ramas insarcinata la o luna inainte de o prietena de-a mea si eram bucuroasa si cand a ramas si ea ne faceam planuri impreuna. Apoi ea a nascut, eu nu si mereu cand ii vad copilul ma gandesc si al meu ar fi avut varsta lui. Acum am lasat gandul asta in spate "Ce a fost, a fost" ma gandesc mai mult la ce va fi si sunt mai vesela si mai optimista. te rog sa incerci macar si o sa te simti mai bine!
Vom fi toate la randul nostru
Va pupic pe toate
Ioanatugs

carmen94 spune:
Ioanatugs bine ai venit!
romaria . acum am priceput. mai e ceva timp pana
incepi tratamentul.
Va tin puminii la toate!!! Sa vina bb mai repede!
Va pupic pe toate
carmen

Elise spune:
si la mine mai dureaza un pic pina incep tratamenul pt. FIV... barbatu-meu e acum el in tratament pentru "sporirea" gigeilor, si cum la ei schimbarile se vad in 2-3 luni, cred ca mor de inima rea pina atunci.
M-am cam saturat sa astept.
Mi s-a dereglat si CM dupa histeroscopie, nu stiu daca o fi nromal, n-o fi normal...
Am senzatia ca apar tot timpul tot felul de kestii neprevazute, si o sa ma ajungem noi sa facem FIV cind o zbura .
Eram fericita cind am auzit de Lachione si acum... ce-mi vad okii....
Parca mi-e dor sa citesc o veste buna!
Dar buna pina la "livrare"!
Elise

akella spune:
Sal'tare tuturor fetelor!
Primiti-ma si pe mine in randurile voastre - aspirante de peste 30 de ani. Implinesc 32 in aprilie. Am o fetita de 4 anisori (i-a implinit acum, pe 18, manca-o-ar mama!), nascuta prematur si cu oarece probleme... Nu vreau sa va plictisesc cu ele...
Din iulie anul trecut m-am lasat de anticonceptionale. Si, desi am tot incercat, nu s-a intamplat nimic...
Am ajuns sa am o fixatie... Sa plang cand imi vine ciclul... Da, da, stiu ca nu e bine, dar nu ma pot abtine.
Am inceput bineinteles sa fac si cateva investigatii, ca mi se dereglase rau de tot CM (ultima data mi-a venit la 60 de zile). Asa ca domnu doctor mi-a recomandat analize, injectii cu progesteron si polidin (pe perioada ciclului) - vai de funduletzul meu!
Doctorul spera sa raman curand, in 2-3 luni. Sa dea Domnul! Imi tremura sufletul...
Am aflat de un tratament naturist cu ceaiuri de napraznic si cretisoara. Cica a dat rezultate. Daca gasesc ierburile astea pe la vreun plafar, as putea sa incerc si eu (doar am "reteta" in geanta). Voi ce ziceti?

gogosar spune:
Salutare gagici.
Nu am mai scris de mult la voi. de fapt nu am mai scris de ,ult nici la aspirante , ca am avut niscai probleme la serviciu, cu multa treaba si timp liber deloc.....
Vad o gramada de fete noi pe aici, le urez bun venit.
Si la toate va urez o saptamana superba.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Tabitha spune:
Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.
In cazul in care ma voi hotari sa continui lupta, voi avea peste 30 de ani la momentul respectiv, asa ca voi putea sa primesc carnet de membru la voi.

Anamadalina spune:
Pai da, schi, austrieci dupa aia nemti, shopping, cam asta am facut in ultimele 10 zile... am avut placerea sa traiesc in civilizatie- dar s-a terminat si am revenit la probleme...mama ei de viata.
Tabitha, imi pare rau de piedicile care iti apar in cale, dar stiu ca nu te dai tu batuta, nu? uite unul de la mine si sa vezi ca primavara asta vine cu soare si sperante si mergem mai departe
Fetele noi, bine ati venit si sa va fie sederea scurta pe aici, fuga repede la in stol, tuturor!
Eu o sa ma duc azi sa-mi ridic analizele sa vad ce minuni au mai aparut, sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu fie jale...
Va pup, va scriu mai tarziu cum stau cu analizele, sa va cer parerea..
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Tabitha spune:
Anamadalina: din pacate vine o vreme in care trebuie sa stii sa spui STOP. Ma gandesc ca a vebnit acel moment la mine. Nu stiu inca. Mai trebuie sa treaca un pic de timp, sa-mi revin, sa-mi fac ordine in ganduri si sa vad daca o pot lua de la capat.

akella spune:
Tabitha,
nu renunta la visele si sperantele tale! Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.