Am fost dansatoare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aha,si-uite-asa,tra-la-la,iar discutia asta interminabila cu dansatoare = prostituata...ba nu!...ba da!...ba nu!...sau da?!
Din punctul meu de vedere "striptease" NU e egal "prostitutie",zica lumea ce-o vrea!Una e sa arati ce ai frumos pe-acolo si alta-i sa pe bani.
Cat despre intrebarea ta,clau,cred ca e ok sa-i spui copilului cu ce te ocupi,chiar de la primele curiozitati.Esti mama lui,te iubeste oricum,cand e mic nu realizeaza exact ce presupune aceasta meserie si i se va parea "cool" pentru ca-i meseria mamei lui.Va fi obisnuit cu ideaa si chiar daca cu varsta va realiza unele chestii,nu vor fi la fel de socante pentru el ca atunci cand n-ar fi avut nici o idee.Sa tii secretu' pana are deja o cariera ilustra ca sa fii sigura ca nu-l va influenta negativ in luarea deciziilor??No way!Tu cum te-ai simti daca la 30 de ani afli c-ai fost mintita toti acest timp de propriul parinte?Trebuie sa ne asumam responsabilitatea faptelor noastre;asta e important sa-nvete copilul de la noi,nu cum sa cosmetizam/ascundem adevarul.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Ira, sa nu generalizam. Eu nu cred ca striptease/danseuse nue = prostitutie dar nici nu cred ca este o meserie ca oricare (precum stomatolog ca tot l-ai dat de exemplu) pe care o prezinti cu mindrie la "career day" la copil la scoala.

Am vazut o emisiune la TV despre respectivele danseuses nues din Montreal si marea majoritate o faceau pt bani. Numai una singura o considera o cariera si vroia sa o introduca si pe fiica-sa in meseria asta. Cele care aveau copii si o familie nu se mindreau cu meseria lor iar copiii nici nu stiau de asta. Nici una care a acceptat un interviu nu era prostituata si erau nemultumite ca sint imediat considerate prostituate daca spuneau care le este meseria.

Nici eu nu i-as spune copilului la 30 ani. In locul lui m-as simti mintita si mi-as inchipui cine stie ce alte lucruri mi se ascund.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

no bine ca tot acolo ajungem...ZZZZZZZZZZZzzzzzzz

p.s daca tot vorbiti de dezbracat : ce sa mai zic de o fosta vecina care era DOCTORA si mergea si facea plaje la NUDISTI !!! ...aaaaa pai asta o facea ca dehh vroia sa se bronzeze peste TOT ...si avea acasa fete de varsta mea...si ce sa mai zic de vecina mea de aici care este stripteza si este maritata, are si copii, si mai are si un job de sta pisica in coada "DIRECTOARE LA SCOALA"... si sunt multe alte TALENTATE stripteoze...dar noi suntem cei mai realisti si vedem decit negru in fata ochiilor atunci cand auzim de striptoze ! ca dehh este meserie de prostituate si vai ce sa mai zic ca din cauza asta facem TARA de ras si cate si mai cate ...bla bla bla...

p.s.s au fost muuulte subiecte despre aceste DANSATOARE, si ar fi bine sa nu vorbim in lipsa de cauza.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ira , cum de nu te-ai trezit pana acum ...uite ca eu am dansat de nu mai aveam tocuri la pantofi... dar nu pana la fundulicu gol ......ca dehh sunt ARTISTA bre si nu pot sa imi fac TARA de ras.

... de ce atata ura!

clau , scuze ca sunt offtopic

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Probabil ca in Ro meseria de striperitza e privita cu suspiciune. In SUA sint multe tinere care fac asta ca sa plateasca studiile (facultatea). AM vazut pe HBO un interviu cu ele. Era una studenta la matematica! Ba prietenul meu a intilnit o profesoara de scoala generala care noaptea lucra ca stiperita. Va recomand filmul Striptease cu Demi Moore. Ca sa raspund la intrebarea ta cred ca iti faci griji cu drobul de sare.... asa e nu stii daca baiatul e gay sau nu si nu stii daca te va intreba ceva despre trecutul tau. Probabil ca nu. Tu poate ai intrebt parintii tai; fetele sint insa altfel. Si crede-ma ca decizia de a se droga sau nu nu va avea nici o legatura cu trecutul tau. Fiu-meu nu m-a intrebat niciodata nimic despre trecutul meu. pentru el sint mama si nu poate sa isi imagineze ca am fost si eu odata tinara. Parerea mea este sa nu-ti mai faci griji de pomana si sa fii o buna mama si sa il inveti de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

dansatoare= prostituata e o falsa prejudecata.

sint multe dansatoare (da, care fac striptease) care nu se prostitueaza. E adevarat, castiga net mai putin, dar e alegerea lor...

Sint la fel de bine o gramada de studente din facultatile din capitala care se prostitueaza la greu - desigur, pentru bani sau din prostie, e una din tentatiile unui oras mare si mitului "realizarii".

Si, daca il primul an de cursuri vin cu noroi sub unghii, in urmatorii ani se vede brusc "transformarea", si in tinuta si in atitudine.

Iar fiintele astea devin chiar profesori, doctori, ingineri, economisti, etc, "cucoane" respectabile in citiva ani.

Astea ce vor spune copilului?
"Am invatat, mama, de am rupt cind eram de virsta ta?"

Mitul Cenusaresei?
Sau ce?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Dansatoare in club nu inseamna (neaparat) prostitutie ...doar ca nu este tocmai "cariera" care o doresc cel putin pt fata mea. Fiecare e liber sa aleaga...
Ira am fost vreodata la opera..credeai ca numai tu? Surprise...Uite domle mai merg si altii...Nu's de ce ma obosesc...
Pt mine este o diferenta intre una care da din buric intr-un club oparecare si o balerina, de ex.. la balerini nu ma focusez pe "problema" deobicei...am depasit stadiul...
Sau poate nu sunt eu suficient de "artista"...
Numai bine tuturor, am alte lucruri care ma asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Clau, mie mi se pare important ce simti tu fata de trecutul tau de dansatoare. Ceea ce simti va media informatia obiectiva ce va ajunge candva la copilasul tau. Mai important decat faptul ca ai fost dansatoare va fi cum ai integrat tu aceaste perioada in imaginea de sine si in valoarea personala. Acestea il pot influenta cel mai mult pe copil.
Pentru ca daca tu esti ok cu trecutul tau si nu simti nevoia sa te justifici si sa te disculpi ii vei transmite si copilului o atitudine ok fata de originile lui.
Deci teama ta ca el te va desconsidera si nu iti va mai respecta autoritatea cand va afla nu ar mai fi intemeiate.

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca vei reusi sa iti cresti copilul in asa fel incat sa nu se indoiasca nici o secunda de tine, daca prezenta ta impune respect, daca il cresti intr-o atmosfera sanatoasa, nu ai de ce sa te temi ca o va apuca pe cai gresite, motivand trecutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Din pacate nu ma pricep sa-i dau un raspuns competent lui Clau, dar am o nedumerire oarecum off-topic. Si anume ce legatura are vecina Elenei cu problema in discutie?

quote:
Originally posted by Elenalove27

ce sa mai zic de o fosta vecina care era DOCTORA si mergea si facea plaje la NUDISTI !!! ...aaaaa pai asta o facea ca dehh vroia sa se bronzeze peste TOT ...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput