Ajutor!!! Recuperare poze de pe HDD sau DVD!
Va rog frumos ajutati-ma! Sunt disperata! Am recuperat niste poze sterse din Recycle Bin, cu Easy Recovery, dar nu le pot vedea! Imi spune "no preview available". Exista vreo sansa de a le revedea? Sunt toate pozele cu bebelusul meu, tin la ele ca la ochii din cap...
Inainte sa fie sterse, au fost puse pe un DVD RW, dar nici de acolo nu le pot vedea, cred ca s-a scris cu erori...
Mentionez ca toate se numesc asa cum le-am numit eu, ocupa spatiul pozei respective, dar cand deschid...no preview available...
Dati-mi si mie un sfat, sau indrumati-ma spre cineva care se pricepe la asa ceva...Va rog mult de tot! Nu ma ocoliti!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Raspunsuri
emaaimee spune:
uite ce am gasit eu:
The following items are not stored in the Recycle Bin and cannot be restored:
Items deleted from network locations.
Items deleted from removable media (such as 3.5-inch disks).
Items that are larger than the storage capacity of the Recycle Bin.
oricum nu te consoleaza.
poate nu e cazul.
si iti doresc sa iti raspunda cineva care stie sa te ajute cumva sa iti salvezi pozele.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
gabirus spune:
Faptul ca nici pe cd nu pot fi citite poate ca nu este o coincidenta. Ce extensie au fisierele tale? Mie mi s-a intamplat ceva similar cand am gresit extensia.
Incearca sa le deschizi si cu alt soft in afara de cel cu care le deschizi in mod obisnuit. Ai Photoshop?
POZE
Dianami spune:
Pozele au toate extensia jpg. Alte poze din calculator se vad normal.
Nu stiu ce sa fac. Nici cu ACDsee nu le vad...
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
dante01 spune:
du-l la cineva care se pricepe...
nu mai incerca tu tot felul de chestii daca vrei sa nu iti reduci drastic sansele de a mai recupara vreodata pozele...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
corbioana spune:
Diana am vb acum si eu cu cel care imi face mie service la computer. Exista si alte programae care pot face asta mai safe, el mi-a recomandat mai degraba programul Magic Recovery, dar parera este sa chemi pe cineva de specialitate sa instaleze si sa faca treaba buna. Bafta multa!
Ella2000 spune:
Diana, daca ai rabdare si daca nu te va szoca accentul de ardelean al sotzului... va pun pe mess. cand ajunge acasa... el cu asta se ocupa... instalare, service, recuperare date! acum, din pacate, nu e! sa speram ca te va putea ajuta!!!!
Ella2000
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Diana, daca ai rabdare si daca nu te va szoca accentul de ardelean al sotzului... va pun pe mess. cand ajunge acasa... el cu asta se ocupa... instalare, service, recuperare date! acum, din pacate, nu e! sa speram ca te va putea ajuta!!!!
Ella2000
poze
Ella, nu ma deranjeaza nici un accent! Sper sa mai pot face ceva...Ideea e ca le-am recuperat, dar nu le-am pus in recycle, pt. ca mi-a zis sa folosesc alta partitie. Vad ca ele exista, dar nu se vad... Astept sa vorbesc cu sotul tau, poate stie care e problema, sau poate le pot recupera de pe dvd-ul acela...Iti raman recunoscatoare!
Iti trimit pe PM id-ul de messenger.
dianette spune:
Diana, ce-ai mai facut? Sunt tare curioasa: ai reusit sa iti vezi pozele? Asa am patit si eu, dar cu niste documente word la care tineam. Si tot asa, le=am recuperat dar nu le pot deschide... Daca stie cineva, daca a mai patit si a reusit sa dreaga greseala, PLSSSSSS, spuneti-ne si noua !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop