Halkidiki

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

saluti
eu dupa multe cautari, am rezervat Halkidiki-Sithonia-Hotel Anthemus Sea (4****)-10 nopti-demipensiune, cu masina...pret 485 E/ pers...
sper sa fie ok, avand in vedere faptul ca am studiat atatea oferte, site-uri, discutii cu agentii de turism...agentia cu care plecam se numeste Apsa Travel...au mai fost prieteni de-ai nostri plecati cu ei si a fost ok, a fost totul asa cum au fost informati...
am mai fost in Grecia acum 7 ani, insula Thasos...

unde merg in vara asta, in perioada 01-10 iulie:
http://www.anthemussea.gr/index.asp

o vacanta reusita!
Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns droxi spune:

[quote]Originally posted by dienutagraviduta

salutare diana,
plecam si noi in august in kriopigi, halkidiki, hotel alexander the great 4*.
poti sa-mi spui ceva de hotel?camera m-ar interesa. am citit lucruri urite,de genul ca ar avea bai nerenovate si ca n-ar fi de 4 *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pe 1 septembrie plecam si noi la Gerakini, Villa Kalliopi! am fost si anul trecut tot acolo, deci stim conditiile, insa va fi prima calatorie cu bebe, cu masina...va avea 5 luni jumate atunci!
A mai mers cineva cu masina, la drum lung cu bebe asa mic?...aveti ceva sfaturi, sugestii pentru noi?..ne gandeam sa plecam noaptea din Bucuresti.

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATEL spune:

eu am fost in grecia timp de 2 ani, cu masina personala. mi-a placut mult in halkidiki , stiu 2 hoteluri(65 e pt camera dubla cu mic dejun inclus), de fapt unul dintre locuri este mai retras cu multe facilitati pt bebe. poti cauta pe net - hotel poseidon ( 50 e camera duBla si foarte ieftina mancarea). daca ai intrebari te pot ajuta.
CRED K E MAI CONVENABIL SA GASESTI SINGURA HOTELURIILE SI SA FACI REZERVARE, ORICE AGENTIE ARE COMISIONUL EI

Mergi la inceput