nume-Giulia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Moaaaaam,Luizax!Esti burtoasa,bre?Sa fie intr-un ceas bun,s-ai sarcina usoara si bebelusa framoasa ca frac'su ala mare!!!!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by Luizax
auzi....e o mamica pe DC care are 2 fete: Daria si Giulia...

Luizax
, cred ca Daria e mama si Giulia e fiica... nu cred ca e vorba de doua fete. Oricum, ambele nume sunt super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

luizax imi place numele foarte mult,ce conteaza ce spun altii.noi vrem daca va fi baietel matei chiar daca numai noua ne place,doar noi il crestem.

sa ai un bebe sanatos si mancacios!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Buna,

poti sa te duci sa te uiti la www.behindthename.com
eu am gasit ca vine de la julius uite:

ULIUS

Usage: Ancient Roman

Pronounced: JOO-lee-us (English) [key]
From a Roman family name which was possibly derived from Greek #953;#959;#965;#955;#959;#962; (ioulos) "downy-bearded". Alternatively, it could be related to the name of the Roman god JUPITER. This was a prominent patrician family of Rome, claiming descent from the mythological Julus, son of Aeneas. Its most notable member was Gaius Julius Caesar, ruler of the Roman Republic and a skillful military leader who increased the borders of the Republic into Gaul before being stabbed to death in the senate. This was also the name of three popes.

oricum, numele e foarte frumos si tot ce conteaza este sa iti placa tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Luizax, pe turbo a mea o keama Julia Alexandra- noi ii zicem Julia shi-o sarbatorim shi de Sf Ilie, in iulie

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

Numele asta mi-a venit in minte cand am fost insarcinata pentru a 2-a oara si rezultand o fetita ,ghici cum o cheama?Bucuria a fost si mai mare pt. ca primul nascut e baiat.Ma bucur ca numele e asa de admirat si multumiri Otiliei pt. amabilitate.Imi pare rau ca n-am poze mici sa le pot baga in album,poate o sa reusesc pana la urma.
Va doresc tuturor numai bine!

RAMONA MAMI LUI DENIS SI GIULIA

Mergi la inceput