nume-Giulia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Otilia, m-ai dat pe spate, unde gasesc si io asta pe net?

Luizax, nu-i de pe net , ti-am tradus dintr-o carte, "Enciclopedia practica a prenumelor" scrisa de Jean-Marc de Foville. Sa-ti traiasca micuta Giulia si nazdravanul Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

foarte frumos nume !
Si pe fi`mea o cheama simplu, Giulia. Imi place cum suna, desi la noi l-a ales tati Giuliei, dupa lupte grele pe aceasta tema cu mine
La noi lumea care ne-a sarit in cap ... au fost, bine-nteles, socrii si neamurile din partea lui , care ar mai fi vrut vreo 5-6 nume de sfinti ... Noroc ca pe sot nu l-a interesat parerea altora si le-a zis ca Giulia ne va multumi cand isi va trece numele in actele oficiale

Otilia - sar`na de explicatiunile detailate

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

hahaha, mamagiuliei...tu erai aia! tz tz tz. Eu ma gandeam asha, mai demult ca daca o sa am o fata ii pun numele Giulia. La Alex tot io am apucat sa zic prima Alexandru asha ca acuma, sotul a zis ca sa-l las si pe el sa puna nume, ce? numa io sa aleg?
Si s-a gandit el...si noi, la Daria :))))). Si intr-o zi ii zic. auzi....e o mamica pe DC care are 2 fete: Daria si Giulia... si acum te-am identificat.
Pana la urma el nu s-a hotarat si dupa liste si paraliste a zis .. pune-i Giulia cum voiai tu. :))))

Mergi la inceput

Io vroiam initial Alexandra (sotul fiind Alexandru), la care el nu picase pe spate cum ma asteptam , iar daca Giulia era baiat, era sigur Patrick

Luizax, nastere usoara si o bebelina sanatoasa sa ai !

P.S. Si ce daca nu are nume de sfant ??? Intreb si io, ca habar nu am ... Doar nu zice popa ca nu boteaza copilu` ... nu ?!

Mergi la inceput

mercic.
Nu cred ca are nimic daca n-are nume de sfant. Dar mai sunt unii popi care se iau de tine la botez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

cui ii pasa daca e nume de sfint sau nu, de unde mai e si moda asta?
Giulia e un nume f frumos, buna alegere Pe noi ne cheama Julia Sarah.(pronuntam giulia, ca in engleza) Pupici

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Este si Sf Alexandra. Pe 21 aprilie.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Giulia este un prenume frumos, iar ce a tradus Otilia referitor la Giulia este frumos!!!!!
Sanatate multa!
Carmen

Mergi la inceput

Noah bon, m-am pus sa caut in calendar, da` la italieni, daca tot vorbim de italienescul Giulia. So, am gasit onomastica pe data de : 8 aprilie - GIULIA ! Acuma ca are sau nu legatura cu sfintii nu stiu, dar e un nume tare fain

Mergi la inceput

M-am uitat si eu acum pe calendar ortodox...sunt o gramada de sf. mucenici iulian si iuliana.

Mergi la inceput