Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

din pacate starea lui Radu se inrautateste in sensul ca efectele radioterapiei incep sa apara din ce in ce mai frecvent... ii amortesc mainile si picioarele, sta mai mult in pat... e foarte marait!
astazi am aflat ca transplantul trebuie facut cat mai repede si tatal lui mi-a spus ca in ianuarie 2007 ar vrea deja sa pleca intr-o clinica din afara, unde va fi acceptat... asta a sustinut dr. Bleahu, medicul lui de la Fundeni.
deja am primit azi primul raspuns de la clinica din Pisa, adresa data de dr.Bleahu, din pacate nu il pot primi acolo pentru ca este plin, nu mai e nici un loc pe termen mediu...
asteptam raspunsurile de la celelalte clinici unde am trimis, daca mai stiti si voi adrese va rog sa imi spuneti...

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Daniela ti+am trimis un e +mail la adresa indicata de tine...astept in continuare nr de telefon.
Azi m-am gandit de f multe ori la Radu ,sarmanul copilas si bietii parinti...Da Doamne sa se faca bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Creola

Daniela ti+am trimis un e +mail la adresa indicata de tine...astept in continuare nr de telefon.
Azi m-am gandit de f multe ori la Radu ,sarmanul copilas si bietii parinti...Da Doamne sa se faca bine

eu am trimis raspuns la toate mailurile primite!
mi-ai scris la daniela@romfra.ro ?
sunt pe net acum daca poti sa imi scrii!

POZE

Mergi la inceput

astazi am primit inca doua raspunsuri pe mail, cine stie italiana va rog mult sa m-i le traduceti, desi o parte din ele am inteles-o...

1. Gent. Sign. Costea,

Il prof. Basso mi ha trasferito la richiesta allegata. Al momento attuale, purtroppo, non siamo in grado di accettare alcun paziente eterno per cui, con dispiacere, non possiamo acconsentire alla vostra richiesta.
Ringrazio molto per averci consultato e invio distinti saluti.

Modesto Carli, M.D.

Prof. of Pediatric Oncology
Chief of Haematology-Oncology Division
Department of Pediatrics
University-Hospital of Padua , Italy
via Giustiniani, 3 - 35128 Padua, Italy
tel +39 049 821 1460/ 8030/ 3566
fax +39 049 821 3510
e-mail: modesto.carli@unipd.it

2.From: Oncologia Pediatrica <oncologiapediatrica@rm.unicatt.it>
To: Costea Daniela <danicostea2004@yahoo.com>
Sent: Tuesday, December 5, 2006 6:56:07 PM
Subject: Re: rapporto medicale - All'attenzione della dr. Mirella Oddi

Gentile Signora Costea,
purtroppo la Regione Lazio in questo momento non consente di accogliere nuovi pazienti. Probabilmente il Programma Umanitario sarą riaperto nel 2007, ma per il momento non possiamo fare nulla.
Cordiali saluti

Mirella Oddi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sa dea Bunul Dumnezeu sa se poata face ceva cat mai repede, sa-i fie bine lui Raducu, prietenul Dianei !

Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Daniela, fara sa fac o traducere exacta se pare ca vestile nu sunt bune, niciuna din clinici nu poate primi pacienti noi in acest moment.

In alta ordine de idei, Radu va mai fi in spital si de Craciun? Mai sunt si alti copii acolo? Ma gandeam la o ora de joaca cu un / niste animatori voluntari. Cum ti se pare?

Inca mai muncesc la "cazare", nu am uitat, doar ca n-am vesti inca!

Toate cele bune!!

Mergi la inceput

multumesc fetelor!
din pacate raspunsurile nu sunt incurajatoare... dar incercam si in alte parti... voi mai stiti alte adrese de clinici din alte tari?

Anina, multumesc!

Nana, da, Radu va sta in spital la Cluj si de Craciun, sunt multi copii acolo, nu stiu daca e buna ideea cu joaca, daca ai citit mai sus, e foarte foarte irascibil din cauza tratamentului, e marait, nu prea se mai da jos din pat si deja ii doare in mai multe locuri (picioare, maini, umar...)
dar poti sa o suni pe Alina si sa vezi ce zice ea!

legat de cazare, am rezolvat cu ajutorul Ralucai din Cluj si a Monicai Arghir, ele au strans si au dat bani pentru Radu...cat va mai sta la Cluj... au fost nemaipomenite!

POZE

Mergi la inceput

fetelor, ajutati-ma va rog sa traduc in engleza un raport medical de 1/2 pagina!!!

multumesc anticipat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by danielac

astazi am primit inca doua raspunsuri pe mail, cine stie italiana va rog mult sa m-i le traduceti, desi o parte din ele am inteles-o...

1. Gent. Sign. Costea,

Il prof. Basso mi ha trasferito la richiesta allegata. Al momento attuale, purtroppo, non siamo in grado di accettare alcun paziente eterno per cui, con dispiacere, non possiamo acconsentire alla vostra richiesta.
Ringrazio molto per averci consultato e invio distinti saluti.

Modesto Carli, M.D.

Stimata dna Costea,

Prof. Basso mi-a transmis cererea dvs. In momentul de fata, din pacate, nu putem accepta nici un pacient extern, si din aceasta cauza, nu putem raspunde pozitiv la cererea dvs. Va multumesc mult pentru ca ne-ati contactat si va transmit distinse salutari.

Modesto Calri

Prof. of Pediatric Oncology
Chief of Haematology-Oncology Division
Department of Pediatrics
University-Hospital of Padua , Italy
via Giustiniani, 3 - 35128 Padua, Italy
tel +39 049 821 1460/ 8030/ 3566
fax +39 049 821 3510
e-mail: modesto.carli@unipd.it

2.From: Oncologia Pediatrica <oncologiapediatrica@rm.unicatt.it>
To: Costea Daniela <danicostea2004@yahoo.com>
Sent: Tuesday, December 5, 2006 6:56:07 PM
Subject: Re: rapporto medicale - All'attenzione della dr. Mirella Oddi

Gentile Signora Costea,
purtroppo la Regione Lazio in questo momento non consente di accogliere nuovi pazienti. Probabilmente il Programma Umanitario sarą riaperto nel 2007, ma per il momento non possiamo fare nulla.
Cordiali saluti

Mirella Oddi

Stimata dna Costea.

Din pacate regiunea Lazio in acest moment nu poate primi noi pacienti. Foarte probabil Programul Umanitar va fi din nou deschis din 2007, dar, pt. moment nu putem face nimic.

Salutari, Mirella Oddi

POZE

Daniela ... cam asta ar fi traducerea (cea scrisa cu rosu) si, asa cum a scris si nana_sim, raspunsurile nu sunt pozitive. Iar pt. raspunsul vostru, ti-am trimis pe PM traducerea.

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by danielac

fetelor, ajutati-ma va rog sa traduc in engleza un raport medical de 1/2 pagina!!!

multumesc anticipat!

POZE

unde e? pot incerca eu!

Mergi la inceput