A disparut subiectul meu cu Lubeckul, nu stiu pe unde. La un moment dat este un hiatus intre subiecte.
Va rog frumos dati-mi niste repere pentru Lubeck, pentru Germania in general! Sa dau niste amanunte: sunt invitata sa fac parte dintr-o echipa de cercetare pentru cateva luni. Nu stiu nimic despre Germania, nu stiu care sunt preturile pe acolo, care sunt salariile, cat ar trebui sa am lunar ca sa ma pot descurca. Cazarea este rezolvata, dar imi mai trebuie si mie una, alta ca doar trebuie sa aspir, sa spal, sa calc si sa mananc... Oare as putea sa fac si niste cursuri de limba gratis?
Daca aveti informatii si despre "cum se ajunge mai repede si mai ieftin in Lubeck", va rog sa-mi spuneti. Care sunt conditiile in care as avea dreptul la Green Card? Pot prelungi sederea daca sunt acceptata in continuare? Pot aduce copiii pentru un an scolar?
Nu va suparati, va rog sa-mi raspundeti cat mai in detaliu sau dati-mi un link pe unde gasesc toate astea!
Multumesc mult,
Trusty
PS Si o de 8 martie pentru toate fetele
nu a disparut subiectul,s-a mutat pe pagina4:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69327
cel mai ieftin se ajunge cu autocarul si cel mai repede cu avionul,dar poate gasesti ceva oferte speciale de zbor,ca in general sunt destul de scumpe.