Aspirante de Ploiesti exista?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

adiutza, locatia nu s-a schimbat. Ora 18 la Vienna Cafe. Cine mai vede anuntul in timp util, sunteti bine venite. De recunoscut...nu stiu cum vom face. Daca vedeti 2 fete visatoare cu ochii dupa copii sa stiti ca suntem eu si Georgiana.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Va salut, dragele mele!

Eu acum am ajuns inapoi la birou din delegatie si nu cred ca am sanse sa ajung . Oricum va pup si aveti grija sa va distrati!

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Feteleee....as putea ajunge si eu dar nu stiu locatia, unde e Vienna asta?
Sper sa ma recunoasteti voi : am parul lung si blond si o burta maaare!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gagici - sper ca puturoaselor le veti povesti cum a fost la intalnire ! Adevarul e ca fac smotru si sunt franta!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Stiti de ce sa va para rau ca n-ati venit la intalnire? Ca ati ratat intalnirea cu Katja...cea mai dulce, mai blonda si mai creata fetitza din lume.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Ne pare rau ca nu ati putut ajunge, poate data viitoare...eu una m-am simtit foate bine alaturi de Andreea si Ioana, dar mi-ar fi placut sa va cunosc pe toate
O saptamana usoara si spor la treaba

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna frumoaselor! Am cam intarziat la intalnire dar pacat ca eram la mare distanta,totusi am fost cu sufletul alaturi de voi.Cum v-ati distrat? Noi am fost foarte ocupati cu treaba multa, dar suntem bine chiar si catelul s-a facut bine dupa operatia de negi.Va pupic pe toate.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Sa stii ca si pe tine te-am asteptat, dar daca nu ai putut ajunge...
Asta e doar inceputul, ne mai vedem noi, o sa facem poze data viitoare si le vom pune aici, ca sa le vezi si tu de acolo, bine? Sau cine stie poate vii si tu intr-o zi...
FETELOR, pe unde umblati? Nu mai postati nimic pe aici ? Ce mai feceti?
Andreea Iti duc lipsa pe aici si pe mess!

Georgiana

Mergi la inceput

Eu sunt in pregatiri psihice pentru HSG. Incerc (si reusesc) sa ma conving ca nu o sa doara, ca depinde de pragul de durere al fiecaruia (de fapt al fiecareia, ca barbatzii nu fac HSG )
Mi-am facut bagajul, am luat pijama, papuci, halat si alte maruntisuri si maine plec la Bucuresti. Tineti-mi pumnii ca maine seara sa fiu acasa.
Pupici, revin cu impresii.

Andreea

Mergi la inceput

ANDREEA: iti tinem toate puminii si ai sa vezi ca totul o sa fie bine, mai ales ca dupa toate astea vom avea ce sa sarbatorim pe aici... dam petrecere!!! Iar durerea sa o lasi la poarta spitalului...
Asteptam vestile bune!

Georgiana

Mergi la inceput