Aspirante de Ploiesti exista?
Raspunsuri - Pagina 7

geo_ionita spune:
PTR. ANDREEA!:
Nu am mai intrat pe forum in ultimele 2 zile pentru ca nu am avut timp...dar recuperez de maine, sa citesc si sa raspund.
Am vrut doar in seara asta sa iti spun, ca si BETY, ca asteptam vesti maine seara si vom fii alturi de tine, cu gandul, toata ziua .
Georgiana

geo_ionita spune:
Buna!
Intru ca sa va spun week-end placut si sa sa pup pe toate! Nu stau prea mult pe forum, ca vremea de afara ma incita la o plimbare, mai ales ca azi fiind sarbatoare, trag putin chiulul de la treaba...spalat, curatenie ...se vede ca e sfarsit de saptamana nu e nimeni pe aici si nici nu ati mai scris
Georgiana

denisa73 spune:
Buna Ploiestencelor!
Eu sunt de fel din Ploiesti desi locuiesc in Germania.Aspiranta am fost 10 ani,am ramas prin FIV a 4 oara,am un baietel de aproape 10 luni.Cat de curand voi deveni din nou aspiranta,dupa ce voi termina cu alaptarea.Si eu tot din cauza unui medic din Ploiesti am ajuns la FIV,pt ca m-a lasat dupa un avort spontan sa-l elimin fara chiuretaj si binenteles am facut infectie.Asa ca am ajuns in Bucuresti la tratamente si operatie.Apoi am facut inca 5 operatii in Germania,mii de tratamente dar s-au meritat.De aceea va zic ca nu trebuie sa renuntati la visurile de a avea bb(i).Cu siguranta intr-o buna zi veti reusi. Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

geo_ionita spune:
Bine ai venit DENISA!!! Imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat...concluzia este ca aici la noi In Ploiesti sunt numai dosctri de tot...cum am mai scris si alta data, astia nu sunt oameni...sunt sigura ca in spitalele din PL sunt o groaza de doctorii care nici nu au ce cauta in meseria asta...dar D-zeu e sus si ii vede, se intoarce roata ptr toti!!
Ma bucur ca acum esti bine! Sa iti traiasca bb-ul si multa sanatate!
Georgiana

denisa73 spune:
Multumesc mult Geo! Intr-o buna zi vei fi si tu fericita cu cel putin un bb.pupici Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

geo_ionita spune:
DENISA: Si eu imi multumesc mult!
Dar se vede treaba ca numai noi suntem pe aici de cateva zile...FETELOR!!! Pe unde sunteti??? Andreea, Bety, Loredana,Inaioana, Clyo, Fatima, Adiutza...ne simtim singure pe aici, doar eu cu Denisa ne lipsiti!
Noi am fost astazi la plimbare impreuna cu nasii la Salina Slanic si a fost foarte frumos...mergeti si voi, este incredibil!! Mai fusesem cu parintii cu mult timp in urma, in copilarie, dar tot mi-a placut. Mai ales ca aerosoli salini au efecte terapeutice asupra sănătății si au fost amenajate corespunzator, locuri pentru agrement cât și pentru tratament.
Daca veti merge veti ramane placut impresionate!
VA PUP! O saptamana buna!
Georgiana

aniast72 spune:
Acum, la final de weekend, ma apuc sa scriu si eu cateva randuri.
Georgiana, multumesc pt pumnii stransi. Am nimerit cu bine la dr. Niculescu, n-am asteptat prea mult dar nici nu am vorbit prea mult. Mi-a spus sa-mi fac analizele de zilele 3, 14 si 21, in ziua a 7-a trebuie sa ma internez de pe o zi pe alta pt HSG. Cu aceste analize si spermograma sotului, stam de vorba.
Oricum, e de povestit mai in detaliu, la cafea. Cu Bety m-am intalnit acolo dar eram atat de ametita, aiurita.. nu stiu ce impresie am lasat . Din pacate nu am primit mailul tau, probabil s-a dus in bulk daca ai dat pe adresa de yahoo. Iti dau un PM cu o adresa de mail mai sigura.
Denisa, bine ai venit printre noi.
Andreea

adiutza spune:
Salutare, dragelor!
Dupa cum va spuneam eu am fost plecata in week-end si n-am avut cum sa intru. Vad ca mai apar fete si ma bucur mult. Din pacate, observ ca parerile despre doctorii din Ploiesti sunt cam aceleasi...
La mine e ziua 33 CM, dar sunt cred slabe sanse de BB. Oricum astept...
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...