Aspirante de Ploiesti exista?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Georgiana, multumesc pt numar dar am mobilul. Deocamdata simt ca nu e cazul sa merg la ea dar daca va fi, te voi ruga sa-mi spui pe unde o gasesc. Cu diagrama, hai sa-ti spun ce stiu eu, iar daca gresesc, rog ca cine stie mai multe sa ma corecteze. Eu imi iau temperatura incepand cu prima zi de ciclu. In mod normal variaza pana in 37 gr. In ziua ovulatiei, sare vizibil peste 37. Atunci e ziua optima. Parerea mea, pana va veti hotara ca a venit momentul sa aveti un copil, fa treaba asta si atunci vei sti cu siguranta cand trebuie sa ca sa fie . Sigur, asta in cazul unui ciclu normal, regulat.

fatima tin pumnii sa fie , ceea ce imi doresc si mie. Pt dr. Goraneanu, amanunte iti poate da Georgiana, este dr. ei si ea te poate lamuri si in privinta ecografului.

bety ti-am trimis PM cu nr meu de telefon si ID-ul de messenger. Ar fi dragut sa ne intalnim loco (si celelalte ploiestence aspirante sunt invitate) sa schimbam impresii. Chiar, cand ne vedem la o cafea? Cine stabileste ora si locul?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, dragelor aspirante ploiestence! Desi sunt o aspiranta bucuresteanca, totusi nu ma pot abtine sa nu-mi bag nasul peste tot, asa ca... profit de ocazie ca sa te corectez putin, Anaist (nu de dragul de a contrazice, ci sper sa-ti fie de folos informatia): in ziua saltului de temperatura ovulatia deja s-a produs... daca te vei uita cu atentie pe grafic, vei vedea ca inainte ovulatie temperatura este scazuta, apoi este o zi in care scaderea este mai accentuata, ei bine in acea zi are loc ovulatia, ca imediat dupa sa inregistreze saltul la 37 si peste...
Concluzia: prestarea e bine sa aiba loc in ziua dinaintea saltului de temperatura, de aceea graficul este folositor dupa cateva luni, pt a depista acel moment optim. Daca prestezi in ziua cand temperatura deja a crescut, este putin cam tarziu, pt ca toti dr. sunt de acord ca e bine sa ai contact inainte de ovulatie, pt a ovulul sa nu imbatraneasca pana la 'marea intalnire'.

FELICITARI, Fatima!

Tuturor, spor la bebei!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon, draga mea, nici nu stii ce bucurie mi-ai facut. Ma bucur pentru corectura si sa-ti spun si de ce. Noi luna asta n-am avut rabdare si ne-am apucat de cu "cam" 2 zile inainte de cresterea temperaturii. Nu stiu exact pt ca dau sfaturi altora dar eu doar o luna am facut diagrama. Maine poimaine astept cresterea temperaturii dar ne-am propus sa nu stam cu mainile in san asteptand-o Si acum, intrebare: Crezi ca daca ar fi , ar mai veni saltul? Necresterea temperaturii ar putea fi un prim semn?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, uite cum e cu temperatura: aceasta crestere a temperaturii este datorata cresterii secretiei de catre organism a hormonului numit progesteron. Progesteronul creste dupa ovulatie pana atinge un maxim la 7 zile dupa ovulatie, dupa care incepe sa scada incet, pana la scaderea brusca la 2-3 zile inainte de venirea ciclului menstrual. De aceea, scaderea temperaturii ianinte de cm. In cazul instalarii sarcinii, progesteronul nu mai scade, dimpotriva, se mentine la un nivel ridicat, de aceea se stie ca mentinerea ridicata a temperaturii timp de 18 zile este un semn de sarcina.
E foarte bine ca ati prestat inainte de ovulatie. Acum asteapta si sa creasca temperatura (vezi ca la unele femei aceasta crestere de temperatura este treptata) si roaga-te sa ramana ridicata 18 zile! Bafta si tine-ne la curent!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Doamne ajuta...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna seara!
Va multumesc foarte mult(ANDREEA, AVALON) pentru informatiile pretioase pe care mi le-ati dat despre diagrama, pentru ca nu stiam nimic despre aceasta! Si cred ca primul lucru pe care il voi face, maine, este sa caut un termometru bun , pentru ca cele pe care le am in acest moment sunt antice si pot da gres!
FATIMA: dr. Goraneanu are si ecograf, vezi ca ti-am dat un mail cu numarul de telefon de care aveai nevoie.Iti tinem toate pumnii!
In rest, abia astept sa treaca vremea asta, ca am o stare de spirit f. nasoala de cateva zile, mai ales ca vine week-endul si as fi vrut sa il scot pe sotul meu la o plimbare "pe jos", ca in ultima perioada m-am pricopsit cu cateva kg in plus Nu ca in casa nu ar fi bine dar trebuie si miscare!
Noapte buna!

Georgiana

Mergi la inceput

Georgiana , fa-ti o programare la dr. Iancu. Ea te poate consilia f. bine si chiar se bucura daca aude de fete care isi doresc copii. Ea mi-a dat graficul si mi-a spus cum sa-mi iau temperatura si cum sa-l completez. Sigur, n-am mai fost la ea sa mi-l interpreteze...mea culpa.

Nu ridica nimeni mana pt o cafelutza?

Andreea

Mergi la inceput

VOTEZ!
Cine mai voteaza pentru??

Georgiana

Mergi la inceput

Week-end placut fetelor!!!

Georgiana

Mergi la inceput

ANDREEA: am citit ce ai mai postat la " ne dorim urgent un BB", ma bucur sa citesc ca acum esti mai optimista si iti tin pumnii!

Georgiana

Mergi la inceput