CLUBUL CELOR TINERI (sub 20 de ani, cica :>)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

si eu am vazt pozele !
ma apuc de treburi prin casa pt ca ma simt supeeerr,si vreau sa fac o groaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu m-am apucat de facut curatenie astazi si mai am de facut si maine ceva.Pacat ca nu tine si timpul cu mine e naspa afara.
Symaco nu ai nici o veste pentru noi?Ai intrat in luna 9?
Ingerash cum merge cu invatatul?Pune burta pe carte
Cristina tie cum iti merge?Se vede ca esti foarte ocupata nu mai intri deloc.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hellooooooooooooooo ggagicileeeeeeeeeeeeeeee

Cata energie pe mine azi :) Am luat 9,60 la ultima simulare

Symaco, acuma te-a apucat curatenia!? pai nu trebe sa nasti?!

Ale, ne-ai parasit? come back!

Ana, cu tine am cea mai multa treaba acum , deja is cu burta pe carte :), si o intrbare mareeeeeeeeeeeeee: de unde ai poezii de Pablo neruda?!?!? caut de un milion de ani si astia din librarii se uita urat la mine! in format digital nu ai? eu nu ma omor cu poezia dar am auzit odata cateva de Pablo Neruda si mi s-au parut superbe

Va pup, sa aveti grija de voi si un we fain (eu is in vacanta)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

am ajuns si eu
bravo ingerash pentru notele mari de la simulare
m-am apucat si eu de curatenie cu mama (mai mult mama , mai putin eu ) ...
La Multi Ani ! de florii asa ...

Mergi la inceput

hello, nik nou ...

Ale, ai revenit! si eu tot curatenie, defapt am terminat, am vopsit ouale, acuma mai sa vina iespurashu'
Va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Ingerash imi pare rau dar trebuie sa te dezamagesc,nu am poezii cu Pablo Neruda am doar citatul asta pe care l-am luat dintr-un ziar romanesc.Nu prea am chef de vb azi,am aflt ieri ca e posibil sa nu fi ajuns actele noastre de rezidentiat la birou.Nu stiu inca nimic,suntem in asteptare.M-am cam saturat de viata asta a mea imi vine sa ma intorc in Romania dar nu am cum.
Da am aflat ieri cacei de la birou nu au incasat banii(taxa)si este trimisa de 9 luni in acelasi plic cu actele.Deci cred ca nu au ajuns actele la ei din moment ce nu au incasat banii.

"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

eu am intrat sa va zic Paste fericit! celor care sarbatoresc acum si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi :)

Mergi la inceput

Paste fericit Ingerash.

Mergi la inceput

ceau fetelor, am intrat sa scriu ce e mai important, a nascut Symaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
este un subiect deschis de o vechina de a ei, la Evenimentele Comunitatii !
we placut in continuare!

Mergi la inceput

Ce veste superrrrrrrrrrrrr.Multumesc Ingerash.Acum o sa ma duc sa mauit si eu.Te pup si distractie placuta.

Mergi la inceput