CLUBUL CELOR TINERI (sub 20 de ani, cica :>)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana-Maria21 spune:
Ingerash m-am trezit cu gandul la tine.Ce ai facut la simulare?Sa stii ca m-am gandit la tine aseara.
Cristinutza parca esti ca mine pe cuvant si eu de cate ori fac cate ceva ce mi se pare ca e solicitant ma gandesc:Lasa ca e bine poate mai slabesc.
am emotii si eu symaco sincer cand ma gandesc ce putin mai ai.Va pup.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
ingerash spune:
hello
mersi ca v-ati gandit la mine , afost supe rok la simulare azi la mate, nu am avut nici o problema de sanatate, am rezolvat tot ce am stiu dra la unele chiar n-am avut idee ce sa scriu, mai am o simulare si termin cu ele, abia astept, ca ma planificata o excursie dupaia ca sa ma relaxez cu toata gasca .
Symaco, iti tin pumnii, cand ma gandesc cum e nasterea ma gandesc ccc ca mai bine e sa dau 3 simulari
Ana, si eu ma gandeam ca o sa slabesc de la stress anul asta, dar m-am ingrasat
Ale, cum mai e la curs? ceva interesant? dc da imparte cu noi informatia
Va pup
symaco spune:
ingeras,ca bine zici si eu as face la fel...mai bine as da la examene toata ziua de cat sa nasc!.mai am o farama de optimism,sigur´va fi totul ok!
ingerash spune:
Symaco, chiar va fi totul ok!!!!!!!!! iti facem galerie!!!sa ai o nastere cat mai usoara si un bebelus sanatos.Apropo cum o sa o cheme?
Ana, Ale si celelalte fete, unde sunteti?
eu am primit azi rezultatul de la mate, am luat dar nota nu e stralucita , maine am de lucru la atestat si marti ultima simulare.
Va pup
Cristinutza_ale spune:
mATE? bleah !!!
eu nu am dat la mate ....yupeee..cea mai scarboasa materie :)
symaco ce faci ?!?:)
Ana-Maria21 spune:
Ccum adica Cristina tu nu ai dat la mate?La simulare?Pai de ce?Nu ai vrut?
ingerash spune:
Ale, te invidiez pe bune, si una din cele mai bune prietene ale mele e la liceu sportiv si nu da, si pe ea o invidiez , as prefera sa dau de 10 ori la romana decat mate, dar nah, asta e, cu asta ma multumesc
Ana, ce mai faci? Cum mai e pe la tine? ce face cutzu?
ce o fi cu Symaco?
Ana-Maria21 spune:
.Buna fetelor,buna Ingerash.Ce mai faceti?Vad ca toate sunteti ocupate numai eu am timp liber.eu fac bine,e cald azi la mine... frumos.Pe cutu meu l-am tuns si e asa de gras fata de anii trecuti cand era numai piele si osVa pup.
symaco spune:
sunt inca pe baricade....tot burtoasa!
ingeras,nu stiu ce numa sa ii dam..suntem tare nehotarati!inca din luna a 3-a am ales Anastasia...iar acum cateva saptamani am zis ca nu ne mai place.de atunci nu reusim sa ne lipim de nici unul!
ingeras,pai nu e important ca ai luat?mai conteaza cu ce nota?adica stiam ca nota de la bac nu se mai ia in considerare mai departe,sau se ia>?!
vasi poate data viitoare ne auzim cu bebe!
ingerash spune:
salut tinerelor!!!
am terminat si eu cu simularile, la asta ultima iau nota f b
Symaco, Anastasia mi se pare super frumos, si nu e f des intalnit. Depinde la ce faculta dai, unde dau eu conteaza si media de la bac. Dar o sa fie ok, numai la mate mi-e frica
Ana, l-ai tuns pe cutzu? cum arata? Te-am intrebat cum il cheama? sper sa nu fac o gafa , daca am facut deja iarta-ma
Ale, tu?!
pusi la toate
p.s. Bafta Symaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!