Nou stil de viatza (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, 3 noaptea? Ai insomnii? Sper ca te simti bine...., ia si te odihneste!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Yep! Acum s-a facut de 4:30 ... nu cred ca mi-e rau dar nici bine nu cred ca-mi e. M-am trezit asa aiurea. C-o durere de cap si sincera sa fiu nici nu stiu daca asta e motivul sau nu. Pur si simplu am redevenit cucuvea de noapte. Ma duc sa ma intind, poate adorm dinou ...mai am sanse pana se lumineaza de ziua.
Te si-o sambata superba tuturor va doresc.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Zuzilici ,in ultimul trimestru de sarcina ma culcam numai la 5 dimineata.Pana la ora aia nu ma lua somnul ..neam.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

of zuzilico ce-mi aduc si eu aminte de ultima luna de sarcina...puiul meu face un fotbal teribil in burta mea,se intindea in toate directiile:) si in fiecare noapte,fix la 12-incepea meciul-si da-i cu arsuri pe piept la mine.
eu cica il linisteam cu un maimutoi de ala de-l tragi de ata,cu o melodie foarte draguta...i-am pus-o si dupa nastere dar fara efecte evidente,acum o arunca cat colo,sa n-o vada!!!

in rest eu m-am ingrasat 300 de grame ca aseara am facut la trupa spaghette bolognese si am mancat si eu putin,asa ca porcu' is my second name

fetele,va pup si va urez un weekend frumos!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna ziua natiune!!!

Hai sa incep cu cele rele: iar am calcat stramb, diminetata la prima ora, cu o cescuta de coliva.

Cele bune ar fi ca de luni ma duc din nou la electrostimulare , masaj si impachetari cu alge si la sala ma voi duce , la aerobic...

Delidana????????? Esti pe faza da??? Ma lauzi sherifa???????In legatura cu cartoful, il mai tin mai si eu..ca poate cine stie pana se incalzeste mai scad si eu in greutate. Oricum o sa pun is ceapa si castravete la ziua de cartofi, fara nimic altceva, am o reteta de ls Sigrid

Sigrid, merci pt incurajarile de aseara...sa stii ca azi fac reteta care ai zis tu...

Zuzilici cu burtici...si eu imi amintesc de fotbalistul meu...cand era in burtica..Pupici la burtici

Burticile noastre dragi

Week-end placut la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamamariana, "La multi ani fetitei tale dragi, Emi!"
Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot de ce e mai bun si frumos in viata!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Mamica dulce sunt de acord cu tine, aia cu second name, ,ich auch!!!!!!!!!
La Multzi Ani Emi, sa fi sanatoasa , voioasa si mami a ta la fel !!!!!.
Zuzulici sa stii ca nici io nu mai dormeam noaptea spre sfarsit , ba imi era foame , ba nu aveam somn, ba amorteam , ba aveam carcei, asa ca.....nu te ingrijora.
Carmen tu cum esti?Iustinelu frumuselu?
Fetele daca ma vedetzi................beau bere, na ca am calcat si io pe bec , am facut curat si nu mai am apa minerala si apa de ghiuveta io nu beau, asa ca beau bere (una )nu mai multe.

Ioana ma bucur ca ati inceput Luivac-ul , vezi ca trebui o luna , o luna pauza si apoi iar o luna tratament, rezultatele abia la sf tratam, dar vreau sa zic ca eu cu Adela din nov nu am mai fost la doctor , tine te cu fata de tratament ca se merita, apropo pastila dim pe stomacul gol si juma de ora sa nu manance.

Mia lasa fata coliva in pace ,baga salata de aia ca e buna si slabeste .

Fetele io inca o data imi cer scuze ca nu scriu la toata lumea , pur si simplu nu am talent la scris si nici imaginatie , dar va iubesc pe toate si avetzi un loc special in inima mea , pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Si fara abateri ca luni ne bate sefa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu luni nu cred ca o sa am cu ce sa ma laud(luni e raportul?),ca am mancat ca i vitica.Azi dimineata am mancat un sandvis(gras,gras) si am baut o bere fara alcool.La pranz ........nu mai indraznesc sa spun.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ce-mi vad ochii pe aici, destrabalare in masa! Nu-i bine fetelor, mai lasati loc si de o salata ca daca nu, scot .
La multi ani, Emi!
Roxana, bine ai revenit! Asteptam traducerea.
Miag, mai scrie-mi cind vii de la sala si atunci sa vezi laude...intentia e buna.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

EMI
Mamamariana - asteptam pozici de la aniversare !!!

Noah poi nici io nu scriu ca`s la abateri, adica`s io in abateri, nu abaterile in burta mea si mai merg si azi si maine la zile de nasteri, alea-alea.
MIAAAAG - amu` te lasi cand eram vesela sa-ti zic ca-ti tin companie 2 luni ??? Cu Atkins, cu carnuri, branzeturi ...
Zuzilici - io eram pe invers. Dormeam ca purcelu` zi/noapte, Giulia avea program de miscari de la 22,30 pana pe la 23. Atat. Draga de ea nu avea spatiu si nici nu era tocmai bine pozitionata, dar acum recupereaza dn plin Te pupam pe burtica si-ti dorim numai bine si sa ai grija de tine
Mephala, Nastad, Atilipicot, Diana - si voua la fel, sarcini usoare in continuare si pupacionesuri pe burticile minunate !
Justaaa - da` ce bine arati tu, ioi, mi-o picat fata Iar carliontata mica, este frumoasa foc !!! Sa-ti traiasca !
Sigrid - sa-ti fie de bine bericica
Delidana - io zic ca pe luni pregatesti porcii si bicele la greu ...
tuturor fetelor din gasca noastra !

Despre mine ... ma tot urc pe cantar, adevarul e ca s-a miscat 100 g in jos ... dar le recuperez io pana luni, macar daca nu as urca nici un pic ...

Si de luni sunt cu Atkins, varianta ultra restrictiva (nu dati cu rosii, da` io nu tin post )

Un we fain in continuare va doresc tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput