Nou stil de viatza (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mamicadulce, te-am pus pe lista doar cu cele 2 dimensiuni, la fel ca si celelalte fete. Succes!
Miag, lasa cartoful ala si maninca si tu ca omu'. Cu cit iti impui mai multe restrictii cu atit ai mai multe sanse sa o iei pe aratura, vorba lui Mik.
Va pup si va astept si azi pe aici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata, fetelor!
Nu, ca m-am dat si eu la mucenici...doar nu eram sa supar pe mama...sau pe soacra(mai ales! )
Si azi urmeaza colivele...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Eu v-am spus de ieri ca o sa merit . Care incepeti?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ce-i cu atatea biciuri pe aici? Fetelor, in fiecare sambata pana la Pasti va fi pomenirea mortilor, asa incat lasati-o moale cu coliva si cu pomenile.
Si dati-va singurele , caci numai voi stiti cu ce si cat v-ati desfatat.

O zi buna, departe de ispite!
Ganditi-va ca vine primavara, vor aparea siluete zvelte, si voi nu veti fi printre ele. ....nici eu....

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ganditi-va ca vine primavara, vor aparea siluete zvelte, si voi nu veti fi printre ele. ....nici eu....

Ai dreptateeeeeeee!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! Mi-a fost dor de voi. Maiii ce mi-au vazut ochii? Cat am lipsit eu unele dintre voi s-au destrabalat la greu: mucenici, ciocolata, coca cola etc...dar daca ma gandesc mai bine, 2 zile nu-i asa de rau, numa bine "zapacim" organismul si dup'aia o luam cu elan de la capat....

Mai, ce sa zic, la Budapesta a fost foarte frumos, mai putin vremea...cat am stat eu a fost cam frig si a si nins, taman cand aveam un pic de timp de plimbare si vizitat...asa ca nu am avut mult spor. Am ramas impresionata de oameni, de arhitectura, de civilizatie, de curatenie si de organizare.

Tzuni, Fat-Frumos nu era ungur, nu ca stau ei rau la barbatzi, dar ala pe care l-am remarcat eu era neamt!

Cat despre bani, nu numa ca n-am gasit, dar am cheltuit o groaza, si nu dintr-ai mei, m-am bagat in datorii pana la gat. M-am ales cu 2 bluzite, un pantalon si o pereche de pantofi frumosi frumosi frumosi! Acum cant "vine, vine priiimavaraaaaa" ca vreau sa-i port!

De mancat, am mancat destul de haotic, dar m-am limitat la lactate si fructe. Dimineata micul dejun era un rasfatz...la bufetul ala suedez gaseai e toate, dar ce apetisante, ce bine asezate, o minunatie, o risipa, n-am cuvinte...mi-a fost greu sa stiti

Va pup si mai revin...

aaa sa va zic, am invatzat o propozitie: teshec vidiazni, oz oitog zarodnoc! Sa va vad! Care stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

O zi buna, departe de ispite!

Album Iustin

Nici eu dar macar sper sa ma indrept in directia aceea si sa fiu o sexoasa de la talie in sus.
Probabil ca nu banuiti cat e ceasul la mine dar va zic eu 3:00 noaptea. Frumos, nu? Sunt in zona!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti.

Roxana, mi-ai facut un dor de Budapesta ! Ai fost si la piscinele cu apa termala calda ?

Zuzi, o mamica cu pui mic e sexoasa oricum.

Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte.
- morcovi rasi. peste cu legume. o portie minuscula de prajitura
- salata verde cu somon. un fruct
Tre' sa beau mai mult ca iar uit sa beau.

Off topic, Mephala tu ai facut sfinti (mucenici) ?

Pupici la toate si spor la treaba.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, 3 noaptea? Ai insomnii? Sper ca te simti bine...., ia si te odihneste!

Mik, neah, n-am facut, am primit 3 mucenici si am mancat doar unul.

Roxana, bine-ai revenit de pe meleaguri indepartate!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Mik

Roxana, mi-ai facut un dor de Budapesta ! Ai fost si la piscinele cu apa termala calda ?

Hiii!!! Nuu!!!! Habar nu am de ele! Uff.. am deschis un topic inainte, cu Budapesta, in care ceream sfaturi despre ce si unde sa merg sa vad de ce n-ai intrat acolo sa-mi spui? ...ce m-as mai fi dus

Next time ...

Mergi la inceput