Nou stil de viatza (90)
Raspunsuri - Pagina 2
nastad spune:
quote:
Originally posted by copilutzu
gravidutzelor toate cele bune. Poate ajung si io anul asta pe ultimul rand la "categoria gravidutze".Pup burtici!!!
copilutz'
Sa nu te puna.... sa aflu ultima!
Doina
23+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
diadaniela spune:
Cred ca o sa-mi cumpar si eu unul electronic.Eu am unul mecanic ,dar e cam dereglat .Nu sunt multumita de el .Cred ca l-am cumparat defect.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
miag spune:
Intrebari pt fetele care au tinut 'cartoful de aur':
1.ati luat vitamine in perioada asta?
2.cate runde de cartof se pot tine fara a periclita prea rau sanatatea?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Mamicadulce, tot nu mi-ai raspuns la intrebare. ![]()
Zfcristina, eu am un cintar simplu, mecanic, si sint foarte multumita de el. Ma mai cintaresc din cind in cind si la cintarul electronic de la supermarket (unul cu moneda) si cifra e cam aceeasi, cu variatie de citeva sute de grame. Cred ca ar fi mai nasol sa am unul electronic si sa vad cum oscileaza greutatea la milimetru.
.
Copilutzu, cateii mei sint niste dulci. Sa-i auzi cum "vorbesc" cu mine pe limba lor si eu pe-a mea, dar ne intelegem de minune. ![]()
Doina, ma bucur ca esti bine si ca ne mai scrii din cind in cind. 
Eftimie C, un weekend placut si tie! 
Mik, ce e acel "ceva" din meniul tau? L-am mai vazut si alta data dar am uitat sa te intreb. ![]()
Meniul meu arata cam asa:
MD: 1 mango, 1 portocala, cereale cu lapte de soia
P: 1 cartof fiert, 20og carne porc slaba prajita la teflon, salata
C: o felie de piine cu sunca si o rosie.
Intre mese: 1 banana, citiva mieji de nuca si struguri.
Va pup si va doresc un weekend frumos si plin de soare!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Ioana, ma voi cantari luni sa vad exact cate kile am luat. Acu o saptamana aveam 2,5 kg in plus.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mamica dulce spune:
delidana,la ce te referi? care intrebare?
daca vreau in concurs?pai da,ca d-aia am ametit cautand metru' ala![]()
si tare as vrea de luna asta,cand am de unde sa slabesc-evident,ca dupa ce mai dau jos si grosul ala ..o sa se cunoasca cam greu![]()
ce minte diabolica am,nu![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
justasmallkiss spune:
Buna seara dragelor.Am luat si eu pitica de la gradi...am fost la cumparaturi...mi s-a pus pata sa-mi fac legume cu telemea in foietaj...
Nu demult am ajuns acasa si m-am uitat la stiri pe Protv.Am "bocit" o tura pt ca au aratat-o pe Laura Stoica... si acum am asa...o stare proasta.
Ei Carmen...te-am intrebat doar asa de curiozitate...nu trebuie sa spui cu exactitate cate kg ai luat.Oricum...3 luni-2,5 kg...eu zic ca nu e mult.
Pupici si ai grija de tine,de puiul duce si de burtica.
Mia daca nu te simti bine cu ..."cartoful de aur"...nu te fortza sa iti nenorocesti stomacul si sanatatea....ia alta dieta la rand si incearca...vezi de te simti bine si ti se potriveste.
Doinitza,weekend placut si tie.
Pupa dulce Onitza neastamparata.
Mik,pupici dulci si tie si un sf de saptamana placut.
Copilutzu...am inregistrat
...maine sunt prezenta la farmacie dupa ceai.Trimitem si eu si cretzulina pupici dulci inapoi
Ups...iar nu mai am loc...trebuie sa las sefa mica la calc.Are timp 15 minute sa se uite la desene...dupa care ne pregatim de baitza si culcare.
Un weekend placut va doresc tuturor.
IOANA
Mik spune:
Delidana, "ceva"-ul meu inseamna : peste marinat, somon afumat, ou, jambon, friptura rece sau ce se gaseste in frigider (proteine sa fie).
Confirm tendinta cu masuratorile prea exacte : cind scazi in greutate iti ies mintile din cap si o iei fuga pe aratura. Si rezultatul se vede, in general, peste 2-3 zile. 
Copilutzu, sorry ca te-ai uitat. Bine ai venit !
Pupici de noapte buna, fetelor !
Mik.
miag spune:
fetelor faceti nani?????? eu nu am somn si sunt foarte suparata ca am mancat o cescuta de coliva...dupa o zi intreaga de cartofi...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!