Nou stil de viatza (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Citesc ce scrietzi dar cand vreau sa scriu trebuie sa intervina ceva si sa plec de la calculator.Acasa nu am nici o sansa sa deschid calculatorul ca e Oana calare pe mine.
Suntem bine, bb da din ce in ce mai tare, Onitza e o cumintzica si pe tzutzu il vad din ce in ce mai putzin ca are mult de lucru.
La serviciu e nebunie, azi plec putzin mai devreme ca am un morman de calcat si frigiderul gol( gatesc fasole verde ).
Incerc sa ma adun ,sa pun treburile la punct ca e dezordie peste tot, inclusiv in capul meu.

Va pe toate !

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crystina, ma bucur ca ai revenit printre noi. Apropos de faza cu shobo, taica-meu ii zicea mamei cind ea se plingea ca vrea sa slabeasca si nu poate ca ii e pofta, sa se duca sa spele wc-ul si o sa-i treaca garantat. Adevarul e ca si mie imi cam pierise pofta de mincare ieri. Si in plus e cam aiurea sa maninc singura.....
Fetelor, noul capitol este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71252" target="_blank">aici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

miag, in ce zona vrei sa alergi?

Tzuni, in Carol vreau sa alerg, dar nu ma deranjeaza nici in Tineretului daca imi tii copmanie...Zi un program si poate ne 'cuplam'

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput