Buna dragelor!
Citesc ce scrietzi dar cand vreau sa scriu trebuie sa intervina ceva si sa plec de la calculator.Acasa nu am nici o sansa sa deschid calculatorul ca e Oana calare pe mine.
Suntem bine, bb da din ce in ce mai tare, Onitza e o cumintzica si pe tzutzu il vad din ce in ce mai putzin ca are mult de lucru.
La serviciu e nebunie, azi plec putzin mai devreme ca am un morman de calcat si frigiderul gol( gatesc fasole verde ).
Incerc sa ma adun ,sa pun treburile la punct ca e dezordie peste tot, inclusiv in capul meu.
Va
pe toate !

Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Crystina, ma bucur ca ai revenit printre noi. Apropos de faza cu shobo, taica-meu ii zicea mamei cind ea se plingea ca vrea sa slabeasca si nu poate ca ii e pofta, sa se duca sa spele wc-ul si o sa-i treaca garantat.
Adevarul e ca si mie imi cam pierise pofta de mincare ieri. Si in plus e cam aiurea sa maninc singura.....
Fetelor, noul capitol este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71252" target="_blank">aici.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
quote:
Originally posted by Tzuni
miag, in ce zona vrei sa alergi?
ROLAND (18 Noiembrie 2004)