The best of aug-sept-oct 2004 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Eu recunosc ca am fost mai tacuta dar si ieri si alataieri am fost dimineata la dr si cand am ajuns acasa Tony abia astepta sa plece la ale lui asa ca am fost de caraula la bebe.
Azi ziceam ca dorm si eu mai omeneste (vai, cu groaza ma gandesc cat de greu imi va fi din toamna sa ma scol la 5 iar
) insa nu stiu ce a avut Ale de s-a trezit si ma tot "striga" (ghilimelele sunt pentru ca asta inseamna "A" cu caciula). Am tras patul langa mine, ne-a tinut de maini, la un moment dat mi s-a parut ca a adormit dar era cu ochii larg deschisi. Asa ca la 6 i-am dat lapte si acum sper sa mai adoarma, iar mie imi pica ochii de somn...
Maine dimineata in afara de Anielas (sper ca nu va schimbati programul) mai merge cineva la expo? Eu cred ca asa ramane la noi, mergem maine la prima ora ca sa bantuim pana in 12 cand e in cursa prietena mea.
Cristina si
Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete 
anielas spune:
Neatza fetili!
si eu printre matinali...cu emotii mari pt azi..va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi|(adica de tata)
Aissa-sper din tot sufletul sa ne vedem maine..cred ca mai vine Naty si poate si Andreea.
am un gol in stomac..asa ca ma opresc aici cu scrisul..sper sa revin mai pe seara
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

pufymic spune:
Neata fetelor!
Cris
!
Ania bafta azi tatalui tau!Tinem pumnii!Va fi bine!
Lorena nu cred ca ti-am zis ca am vazut pozele cu piticul tau la FunPark(sau cum se numeste) si mi s-a parut ca asa a crescut de mult....
!Si ce frumos era acolo....
Fetelor care mergeti azi la BabyExpo sa va clatiti ochii si pentru mine ca la noi abia in 7 aprilie se organizeaza....
!Si sa va distrati bine!
Pupici!
Ioana
(13+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
anielas spune:
Pufy-asa vom face...eu de abia astept ziua de maine...sper sa nu fie aglomeratie prea mare...NU uita de pozele cu burtik
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ana_a spune:
neatza fetelor!!!
aissa si eu pic de somn....nu stiu de ce...ca sunt super obijnuita cu trezitul noaptea, haha..azi noapte pe la 4 jumate Stefan cerea lapte, na mai vrut sa adoarma pana nu i-am dat, si pe la 6 jumate alta sticla...asa ne trebuie daca la cina nu a prea mancat
Daca ieri aveam treaba in oras si la 10 trebuia sa fim iesiti din casa...sa trezit numa pe la 10 cu tzircus si refuz sa se scoale...acu ca vreau sa doarma mai mult sa stau si eu linistita la un cafei ...sa trezit!E tot pe dos copilul asta...ca daca era musai sa-l scol nu vroia sigur nici in ruptu capului![]()
Distractie placuta la babyexpo!!
anielas, succes tatalui tau!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Mada spune:
neata,
am luat si noi tricileta ieri cu 1,200.000 e frumoasa, verde cu galben, o o sa va pun niste poze
fratilor fi-mea se urca in pat si se da jos.
de urcat se urca pe noptiera si isi da drumul in pat si de iesit se catara ca o maimuta,
poze n-am reusit sa fac ca nu aveam acumulatorii incarcati, dar va pun acum aunele care le-am facut acu cateva zile cand incerca sa iasa din pat.
ne vedem pe baby expo azi, cred ca pe la pranz ajungem si noi.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
elyanne spune:
Va multumesc pt. urari
... Va doresc toate cele bune si voua 
Eu am alergat ieri toata ziua, cu viitoarea fina, ca sa-si caute rochie, invitatie si alte alea pt. nunta... Apoi am ajuns intr-un final acasa si am petrecut putin cu prietenii... pt ca in we al meu sot este plecat in lume... Am primit muuulte flori frumoase (astea conteaza cel mai mult... pt. ca iubesc florile)... Iar acum ne pregatim de baby expo.

Naty spune:
Multumesc Lorena 
Mada de unde ai luat trici? Ce-a zis Ilinca de ea?
aissa intr-adevar venim si noi maine dimineata la baby expo. Si cred ca si cristia.
Andora pe unde esti?
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
In primul rand cu mii de scuze,dar internetul asta e ingrozitor
,vreau sa urez si eu LA MULTI ANI ELIANA SI CRISTIA!

...sa aveti parte de multa sanatate,bucurii si fericire alaturi de cei dragi

!
Multumesc ANDORA
IOANA
MADA
DANIELA
GEO
ANIELAS
sunteti niste scumpe![]()
![]()
![]()
Fetelor sunt revoltata,daca va zic ce am patit
...Robert cu tot cu vaccin a facut rubeola sau rujeola,naiba sa le ia,ca asa de nervoasa eram cand am auzit ca nici nu am fost atenta
,cred totusi ca rubeola a facut...doctorita ne-a zis ca a avut nu stiu cate cazuri,si ca vaccinele sunt tare proaste...ROR-ul acela e ceva nou dar prost facut...nu inteleg cum poate cineva sa scoata asa ceva,mai chinuim si copiii cu intepatul
...pai mai bine nu-l mai facem si gata...offfff,am fost foarte suparata...nu e grav,e doar o faza usoara,in 72 de ore ii trece...dar concluzia este ca din cauza asta a facut el febra aceea mare,nu din cauza gatului...adica era rosu in gat dar nu asa de febra....in fine,sper sa nu aveti parte de asemenea boli,febra aia ii termina pe micuti...acum suntem bine,azi a manact chiar super,cred ca va recupera la capitolul mancat ca tare rau a stat
.
Sper sa-mi mearga mai bine netul asta si sa mai pot intra,ca zilele astea am tot incercat si
,degeaba.
Weekend placut la toata lumea

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
danyce spune:
Buna dimineata,
Dar ce, numai voi sa fiti somnoroase?Si eu ma inscriu in club, in mare parte din vina mea ca m-a pus Aschiutza sa ma reapuc de citit carti seara, beletristica adicatelea (chiar sa ma duc mai devreme la nani pt asta pt a-mi relua obiceiurile bune
).Problema e ca m-a captat cartea intr-atat incat aproape am uitat sa ma mai culc
...cred ca am facut un salt inconstient in trecut, ca asa faceam in studentie.Iar pe la 2 noaptea a reapucat-o pe mademoiselle durerea de masele, pe la vreo 3.30 am adormit si pe la 7.00 mi-a dat mademoiselle iar desteptarea.
Si colac peste pupaza, acum ma suna oamenii sa le fac oferta, pe cand eu incercam sa ma "trezesc" pt a pleca in oras (doar era ziua mea libera si fara obligatii azi
).
Fetelor care ati luat tricicleta, am si eu o intrebare usor mai stupida:))), si anume:tricicleta aia cum ati transportat-o?Adica se poate demonta si e pusa intr-o cutie sau ati avut de carat ditamai tricicleta acasica?Acum inca e o oferta speciala la un magazin, o tricicleta de la Smoby cu doar 25 de euro....si eu ma gandeam sa o iau daca tot o sa ajung in oras azi.Ma intreb insa cum o sa ma intorc cu carut+copil+tricicleta (cu trenul) acasa.Poate reuseste sa ma lamureasca careva dintre voi pana pe la 2, ca acum daca tot trebuie sa fac oferta...mai raman pe aici.
Mirela, imi pare rau ca piticul tau e iar bolnavior si mai ales ca are rubeola. Pe de o parte poate e mai bine ca o face acum si nu cand va fi mare.Ii doresc insanatosire grabnica si tie multa putere sa ai grija de el!
Mada, si eu am prins-o pe mademoiselle a mea incercand se escaladeze patul.Sper sa nu-i reuseasca, mai ales ca ea n-are pe ce urca acolo si ma tem sa nu cada pe parchet.
Ma retrag acum.Parca, parca ma trezesc:)))Pupici si o zi buna,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei