The best of aug-sept-oct 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetelor!

Naty-yamii..tare bun a fost totuletzul...ioi..ce de flori frumoase am vazut eu pe acolo... pt tine si Dodo..sper din tot sufletul sa ne intalnim sambata..si poate merge si Andora cu Ucutza scumputza.

Danina-am vazut pozele cu Didiutza cea scumpica..mi-a placut cea in care dormea..si ce unghiutze facute cu oja avem mai

Ana-tare scump Stefanel cu bauu

Pufy-sper sa nu il prinda raceala iar pe Alesio..asteptam pozicile cu

Andora-mesc pt incurajarile pt tata...emotii mari maine, dar sunt sigura ca v-a fi bine.

Mina-imi pare rau ca nu ajungeti la Baby expo..tare haios tb sa fie Vizigotu strigand martffffaa

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Cristiana si Eliana. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANIElyanne si Cristia sa aveti parte de toata fericirea din lume

Anielas mamaie e de vina cvem scandal daca se da cineva cu oja si ea nu e trecuta urla cat colo.

Danina Diana - strengarita familiei
http://community.webshots.com/user/danina666DIDIUTZA PITICUTAPaula-Diana Poze noi

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!!!!!
ELIANA
CRISTIANA

sa fiti sanatoase si iubite ce cei dragi, iar piticii vostri scumpici sa va aduca numai bucurii

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!

CRISTIANA
ELIANA

Sa fiti sanatoase, iubite, si sa aveti o viata minunata alturi de comorile din viata voastra!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Cristia!
Sa fii fericita, iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Va multumesc muult-muuult de tot si imi pare bine ca imi incep diminetile alaturi de voi... chiar daca n-am timp mereu sa va scriu, de citit va citesc in fiecare dimineata...
Am intrat acum, de dimineata sa-i urez Cristianei toate cel bune, sa va multumesc si sa va ... pt. ca nu cred ca mai ma cand astazi... plec la cumparaturi cu fina, apoi vin prietenii la noi, asa de ziua mea, dar sa ne si uitam impreuna la meci... io mai putin ... asa ca ne "auzim" maine dimineata.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI ELIANA SI CRISTIANA

....FERICIRE,NOROC ,SANATATE,IUBIRE SI MULTA,MULTA FERICIRE SA VA INSOTEASCA MEREU....

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eliana si Cristia, va urez din suflet "LA MULTI ANI!" Sa aveti parte numai de clipe frumoase si fericire alaturi de cei dragi!
Pufy, abia asteptam pozici cu burtica.A propos, cand ai DPN-ul?Noi plecam spre Ro abia la sf lunii august (pe 26/27)si stam 3 saptamani (ma intrebam daca nu apucam sa vedem samburica din burtica ta:))).De fapt, inca nu stim daca la intoarcere sau la sosire trecem prin zona....
Danina, frumoase tare-s pozele.Dienuta mica e o cocheta cu unghiutele lacuite.
Mina, imi pare bine ca ti-a trecut sperietura.Alma nu a cazut din pat, insa a alunecat o data in cada (are covoras din ala anti-slip destul de mare, dar ea a vrut neaparat sa calce pe langa - zona asta fiind doar de o latime de palma)si si-a lovit buzita din care a curs sange.A mai cazut si ea pe gresie, dar pe gresia uscata, fugarindu-si cainele pe roti si impiedicandu-se. Si atunci m-am ales cu o sperietura mai mare decat ea, mai ales ca si de data asta i-a curs sange din gurita.
Aniela, mult succes tatalui tau maine.
Ana, e tare dulce Stefanel. Sa stii ca puisorii astia ai nosti fac tot felul de analogii in mintiuca lor.Asa mi-a aratat si Alma odata ca ursul ei de plus e desenat intr-o carticica (chiar ca parca acelasi urs era desenat:))) sau a luat cainele ei urias de plus si l-a dus la televizor sa se pupe cu alt caine din desene animate:)))
Unele vorbiti de copii care va lasa masca...ei bine, si pe mine m-a lasat masca Alma ca a invatat sa zica corect "deze`` si ``die`` (aceasta-aceea/acesta-acela), adica a inteles care e pt obiectele din apropierea ei si care din departare.Acum ma zapaceste toata ziua cu degetelul.Dar face si ceva pozitiv, adica intreaba ceva de genul ``Deze ja?`` (asta da?), ceea ce la ea inseamna ``am voie sa fac asta/sa iau asta?``Acum 2 zile papa si la un moment dat imi intinse furculita cu piurée de spanac cu cartof zicand ``eet!`` (adica ``manananca!``), iar pt ca nu am vrut, mi-a intins si o bucata de carnacior, zicand ``worstje?`` (``carnacior?``).Imi vine sa o pap ce dulce e cand ma suprinde vorbind asa.
Acum profit de faptul ca i-a captat atentia casa de marcat de jucarie si fug sa mai citesc la curs si sa ma apuc de testul urmator (ca pe celalalt l-am fact azi-noapte).Maine plecam toata ziua in oras, asa ca azi avem zi de invatat, respectiv muncit.Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Daniela multi la scumpica de Alma!Chiar te uimesc piticii astie in fiecare zi cu cate ceva!
Eu am DPN-ul in 18 sept.....in august speram sa mergem la mare daca s-o putea....si speram sa se poata(cam o sapt), dar dc stati vreo 3 sapt prin tara poate totusi ne intalnim....ca s-ar putea sa avem drum si prin Cluj, la control....

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani! Cristiana si Eliana. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Naty foarte faine pozele ! Am tot vrut sa te intreb, tatal tau este artist?

Mergi la inceput