solutii curatat canapea

solutii curatat canapea | Autor: delia grozav

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema la care ma tot gandesc de o vreme.
Am o canapea de catifea raiata. Si s-a cam murdarit, normal. Ca nu am ascultat de mama sa o acopar cu paturi
Am curatat-o odata cu solutie de la Amway (asa se scrie?) si poate nu am stiut eu sa o folosesc dar nu am vazut cine stie ce rezultat.

Sa nu o mai lungesc, daca are cineva vreo idee cu ce solutie si cum exact sa o curat( cata solutie in cata apa, cu burete perie, cum se clateste, ca eu is cam grea de cap), as fi foarte recunoscatoare.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dede,sotul a descoperit o reteta super de spalat canapele,covoare
apa calduta,niste Fairy si un pic de Ace .cantitati sa zic la un lighean de apa 3/4 pui o lingura de fairy(nu mai mult) si 50ml de Ace.speli(cu un burete de baie cu partea abraziva-se mai rupe, dar freci mai bine sau cu o perie de plastic,nu prea tare ca e velur) doar cu spuma,nu uzi rau,nu clatesti pana nu se usuca aproape de tot. apoi mai dai o tura de apa calduta si gata.nu curata tot daca e f murdar,dar se vede diferenta.daca speli mai des se mai curata.
spor la
Ps:am incercat toate produsele(pt curatat covoare,canapele,etc.) existente pe piata si tot mai multumiti suntem de reteta minune.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Dede, eu folosesc Vanish sampon pentru covoare si tapiserii si sunt multumita. Scrie pe eticheta cum se foloseste, acum nu-mi mai amintesc.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Dede si noi folosim Vanish... si cand nu am ... ca se intampla! atunci folosesc Fairy!

Amway e f buna dar nu mai stiu ...cred ca un capacel la un lighean! de la aceasta firma am un gel ptr. ten super!

Ella si printzesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Eu folosesc Vanish , ala nou , oxi action pt pete dificile de covoare.Curata garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu tot cu Vanish curat canapeaua si fotoliile.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Multumesc de raspunsuri. Saptaman viitoare o sa incerc una din metode, ma mai gandesc care.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu folosesc Biocarpet si sunt multumita!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Dede- solutia de la amway e f buna dar o faci putin mai concentrata decat scrie daca e murdara, cureti bine cu aspiratorul, faci o spuma groasa din solutie si numai spuma o pui pe canapea, frecata bine cu o perie tare, dupa care i lasi 12-14 ore sa actioneze dupa care mai dai o data cu aspiratorul pt ca spuma trage mizeria si se face ca niste granule mici. Daca nu a iesit de prima oara mai repeti pana arata bine. Am auzit ca si vanish e f f buna. Eu nu am incercat decat amway si sunt multumita!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V_O.Andreea spune:

Bunaa! Stiu ca s-a mai discutat pe acest subiect, insa as avea si eu ceva de adaugat in legatura cu spalatul canapelelor.

Parerea mea este ca degeaba dam cu Vanish, am observat ca asa mai mult se imbacseste canapeaua, daca mizeria nu se extrage de acolo. Am avut si eu o problema de genul si nu stiam ce sa fac dar citind pe ici pe colo am vazut ca sunt multe firme care se ocupa cu asta. Asa ca am tatonat piata si am ales cateva . Prima care a venit, a fost o firma din Bucuresti www.Go-clean.ro .Ei au venit cu un aspirator cu injectie extractie - interesanta inventie - si cu el au extras toata mizeria .Foarte multumita Recomand. Uitati si un numar ca sa nu va mai obositi cautand ;-) 0724885194

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Andreea,asta suna a reclama nu?
azi faci cont pe DC si azi lasi si numarul de telefon, ca doar e trecut la contact, si cred ca toata mule stie sa caute pe pagina unei firme!

Mergi la inceput