La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 2
alinam spune:
Multumesc pentru urari!
Cristina cu casa nu te mai stresa, fa si tu ca mine :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vladhana spune:
La multi ani Bianca,Lavinia si Alina!
Laura,multumesc mult pentru gandurile bune! Si eu sper sa fie bine si sa doarma Vlad mai mult.Sunt cu mult mai obosita decat atunci cand am venit si entuziasmul mai mic.Doar ajung acasa.
Am slabit un kg de cand v-am scris ultima oara.Aveam 63,muuult tare.Ultima oara cand cantaream atat eram insarcinata.Cand ajung acasa ma duc si la sala.Abia astept!
Cum e vremea acasa? Aici ploua sau ninge,cred doar intr-o zi a fost frumos,in rest brrri.
Am o stare tare urata,trebuie sa fac bagajul in dupa-amiaza asta si maine plec.Nu stiu cand imi mai vad sora ptr. anul viitor nu va mai veni acasa...Eu deja sufar...Trebuie sa fiu tare,sa nu-i arat.
Va pup!
LauraFlo spune:
Neata ! Sa aveti o duminica frumoasa ! Noi suntem somnorosi...poate ajungem si noi la gradina botanica ! Au program azi ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Buna dimineata!
Azi o sa fie o zi ploioasa, tocmai am vazut la stiri...asa ca nu prea o sa fie de plimbare...
Laura, este program la Gradina Botanica si duminica.
Alina!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Fetelor, o duminica frumoasa, indiferent de vreme!
lauraspeedy spune:
Hello!
Dupa cum v-am promis, am revenit cu poze de la taierea motzului fii-mi. Ce credeti ca ales de pe tava: banii, calculatorul, pudriera, cartea si rujul pe care de-abia am reusit sa i-l iau din mana. E clar: motzata mea de mica stie ce vrea de la viata.
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy
Va ,
lauraspeedy si Lavinia
LauraFlo spune:
Daaaa, e vreme ....Va dati seama ca nu ne-am dus la Gradina,....da tare as fi vrut ....M-am consolat cu F1 si cu niste cartofi prajiti cu ficatei ...asta inseamna ca, iar am sa mananc doar mere toata saptamana !!!!!! De fapt nu, ca e ziua fiica mii si petrecem !
Laura am vazut pozele ! Pupici fetitei hotarate !Mult noroc si sanatate !
cookie spune:
Buna dimineata!
Am dormit si noi...de ne-am rupt! Copila ne-a plans toata noaptea, cred ca mai e o maseluta pe drum...M-am dres si eu cu o mare si va poftesc si pe voi!
Lauraspeedy, frumoase poze!
la bombonica mica si hotarata! (he, he, nu stiam de ce cunosc rochita ei...are si Sabina una la fel de la buni, dar rosie )
Laura, te pregatesti de party?
Acusica ai fata mare, de 2 ani!
Eu am iesit nitel din casa cu o prietena, sa-i fac o surpriza de ziua ei si am dus-o la o cosmetica, cu tot tacamul...eu zic ca i-a placut
Hana, ai ajuns acasa? Cum a fost drumul inapoi?
la toate fetele si sa aveti o saptamana buna!
korinna spune:
Neata fetele!!!
Ce faceti?Cum incepeti sapamana asta ploioasa?e foarte nasol afara..parca nu am nici un chef de viata..In we..nimik interesant..am stat cu sotul meu aproape intr-una in pat...unul in bratele altuia..copiii s-au jucat..nu am avut chef de nimik...Si la Tv inmormantarea Laurei Stoica...pe mine m-a afectat foarte tare..oi i eu mai labila psihic!!!nu stiu
Oricum..speram la vremuri si vremi mai bune!!
Toate cele bune!!
viorica avram spune:
CRISTINA da-mi un apel pe tel ca nu am salvat nr. tau.am noutati. azi la 11 am un interviu cu o bona care are experienta cu bebelusii.
DELPHIN din nefericire am fost ocupata pt ca am avut musafiri si a trebuit sa ma ocup de ei ,sa le gatesc si apoi am fost la Happy Kids cu copiii si cand am ajuns acasa nu mergea netu!!!!!!!!!!!cred ca saptamana aceasta voi vorbi doar de la birou pe net pt ca am renuntat la operatorii care ii aveam. contactam altii.
va pup.azi am muuuulta treaba!
viorica
LauraFlo spune:
Buna ziua iubitelor ! Am intrat doar sa va salut, am mult de munca. Poate reusesc sa intru si mai tarziu !