La noi la Galati sa veniti (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,din cate am inteles eu va intalniti joi,iar eu trebuie sa ma duc la sala.La ce ora va intalniti? Poate nu coincid orele si pot si eu sa vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Uite cookie:

Cartofi pai la cuptor

3 puncte de persoana

Pt. 4 persoane:

600g de cartofi
1 lingurita de cafea de paprika
1 lingura se supa de ulei de floarea soarelui
sare

preparare 10 min
coacere 20 min

Preincalziti cuptorul la temp. 240-250°.Curatati si spalati cartofii. Ii taiati pai de 1cm grosime. Ii puneti intr-um castron,varsati uleiul pe deasupra si paprica si se amesteca cu mana sau cu o lingura pt. a repartiza bine grasimea.

Puneti cartofii intr-o tava de cuptor antiadeziva sau intr-o tava de cuptor normala acoperita de hartie pt. copt.

Dati la cuptor timp de 20 min si intoarcetoi cartofii dupa 10 min .

Am tradus dupa o reteta fr.,daca nu pare coerent,imi pare rau. Cu cartofii,vezi tu . Ii scoti cand crezi tu ca sunt prajiti.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Hana joi la 5!
Eliza faci rezervere, da? eu vad ca fetele nu prea zic care vin sau nu ... oare de cate persoane faci rezervarea?

Noi azi mergem la vaccin, sper sa trecem cu bine peste.

Almy are probleme cu Eleni, o pune in ghips mititica, displazie de sold :(.

Laura nu skimbi capitolul?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce activitate !!!!! Bravo fetele !
Korinna, linkul dat de tine nu merge, sau...mai incerc.
Cookie multumesc !
Delphin, cartofi prajiti la cura de slabire ???? Inseamna ca e cura perfecta pentru mine !
Hana ne intalnim la 5.
Sorry ca sunt asa expeditiva, da' am un teanc de acte cat mine de mare pe birou !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Cartofi prajiti la cura de slabire,da Laura,cu conditia sa nu te scapi in ei.

De aceea ziceam ca este o cura destul de buna. Reteta am luat-o dintr-o carte ww,daca asa scrie,asa am scris. Sunt mult mai multe retete,dar nu prea stiu echivalentul alimentelor fr. in ro. Cum ar fii "fromage blanc". Cred ca ar fi ceva ca si fagaras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hana, mi-am adus aminte ca te-am visat azi-noapte!
Daca vii la intalnire, iti spun si cum...

Mai, mai, ce harnicute suntem azi...
Ne asteapta oare capitol nou?

Fetelor, a iesit soarele, asa ca scot si eu copilul la plimbare cu lesa(pardon, hamul )

Mergi la inceput

Acum ma duc frumusel la scarbici si va las pe voi sa incepeti capitolul 21. Noroc ca nu am acces direct la internet la servici,ca nu as mai lucra deloc. Ar fura astia tot magazinul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Deschid subiect nou.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fetelor
in primul rand trebuie sa va spun ca eu am tinut toate dietele posibile pe care le-am gasit .bine, nu am tinut-o pe cea ww pana acum.despre dieta de 13 zile pot sa va spun ca m-a ajutat sa slabesc 8 kg apoi am pus la loc 10 kg.am facut acupunctura de doua ori in viata mea si ultima data am lesinat in cabinet la madam radulescu de foame si de sete.nu mai pot sa tin regim incerc sa mananc cat mai multer salate ,sa evit dulciurile iar daca mi-e foarte pofta gust ca n-o fi foc,mananc paine numai dimineata la cafea cu lapte degresat pt. ca asta e nu pot fara carbohidrati si in rest fac sport in aer liber in fiecarte zi.dimineata dupa ce duc papusica la gradi merg pe faleza, alerg 30 min si apoi merg acasa fac dus si plec la munca.m-am saturat de diete,nu le mai suport nu de putine ori am vomat din cauza ceaiurilor de slabit si am lipsa de calciu permanenta.
imi place sa mananc inghetata cu toping de caramel dar ma limitez pt ca imediat pun pe mine.ma doare foarte tare cand cineva imi spune ca sunt grasa dar asta e.n-am sa fiu niciodata miss Romania.
am sa va mai pun poze, ma bucur ca v-au placut.
ne vedem joi,iar tie Delphin ,iti trimit poze de la intalnire pe messenger.
pupi

viorica

Mergi la inceput
Mergi la inceput