La noi la Galati sa veniti (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

vin si eu impreuna cu fina mea gravidanu prea mai tin regim asa ca nu conteaza.macar beau o cafea cu voi.
am si eu poze

http://community.webshots.com/user/vioavram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Va intalniti joi !Si eu sunt libera joia aceasta!

Viorica,pozele sunt superbe...mai vrem! Eu cel putin!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Viorica, ce fetita scumpica ai! Mai, si in poza aia pictata pe fata e mortala!

Hai ca facem iar Super!
Delphin, lasa, ca bem si pentru tine o apa plata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna la toate fetele din Galati am intrat la voi in club sa va zic ca aveti un oras minunat si mereu il laud,va doresc o zi minunata.

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neata la fetitze!!
La ce ora va intalniti?Eu maine plec la Tulcea in interes de serviciu.Nu stiu cand vin.....:((Pana seara ma intorc,dar nu stiu exact cand.As vrea sa ajung si eu..dar cine stie!!!
LauraFlo..vezi ca sfecla rosie are zahar in ea si nu e indicata in curele pt slabit!!...Eu mi-am facut asa o lista ce sa mananc in fiecare zi...Dimineata.pranz si seara,numai mancaruri de regim..tot felu' de fierturi naspete.
Si noi aseara am luat gogosi....si am hranit copilu'..am crezut ca mor de pohta!!!Asta e!!!
Mie personal imi place mancarea de la Cafe Journal..si in special pizza....si salatele..dar de...nu poci calca stramb..macar pana la Pasti....
Si sper si dupa.Ca in septembrie plec iarasi la Hamburg....bleah..de ce mi-a fost frica nu am scapat....nemtii astia nu-mi plac deloc!!!

Vad ca afara s-a stricat iara vremea!!Cand ne invatasem si noi cu leaganele lui Durbaca!!!

Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Nu mai inteleg nimic...e vremea innourata, insa la buletinele meteo anunta 20 grade...

Iri_sori...multumim! Cand faci o vizita pe la Galati?

Fetelor, eu am inceput un regim interesant...destul de permisiv...singura chestie e sa calculez puncte(si eu, care am fugit de matematica toata viata..., d'aia m-am dus eu spre stiinte umaniste)
Chiar incep sa se vada rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie vreau si eu regimul asta !

Ieri am fost si noi in Parcul de la Ultimul leu. Erau asa de multi copii....Ne-am dat in topogan, leagane si alte chestii ...arata bine parcul, doar ca era cam mult praf ...Bineinteles ca iubitii mei au mancat fornetti ...dar am rezistat si nu am gustat de loc....Din pacate se terminasera merele asa ca m-am culcat mai repede ca sa nu dau iama in biscuitii fiicamii....Ca sa slabesc eu cred ca am s-o trec si pe ea la regim ...Copila a avut primul pampers de noapte fara pipi !!!!!! Am redus lichidele dupa amiaza si cantitatea de lapte din biberonul de seara...Poate reusim sa scapam de el, nu de alta dar nici ea nu-l mai suporta...Vrea fara , trebuie sa-i spun mii de povesti ca s-o conving.

Hana , tu nu vii la intalnire ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Cred ca cookie tzine dieta WW.Nu?
uite Laura..aici date mai multe si meniuri:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10382

Eu tin o dieta care se cheama Dieta de 13 zile.Nu e f grea..eu sunt invatata cu regimurile!!

Mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cookie,bravo pt. inceperea acestui regim. Si eu il gasesc bun si din cand in cand mai dau si eu pe la el. Daca vrei poate i-ti pun si ceva retete,am o carte cu retete. Eu consider un regim bun, atunci cand dimineata poti manca bine,caci masa de dimineata este cea mai importanta.

Cand citesc un regim si vad la micul dejun o cafea si aia fara zahara,i-mi zic ca iar au inventat astia o naspeta.(aici li se spune regimuri bidon)

Ar fii bine sa fiti mai multe care tin acelasi regim si sa faceti un fel de competitie saptamanala. La o saptamana sau doua sa va intalniti, sa va cantariti si sa discutati ce greutati a-ti inampinat,ziua cea mai dificila pt. voi,etc.

Mult spor cookie!

Viorica regimul cu puncte merita incercat,parere personala. Mult mai bun si mai putin strict decat Montignag,care pt. mine(parere perso) este o aberatie. Scuze in fata fetelor care se chinuie cu asa ceva.

Si eu cred ca este WW.

korina,mare grija cu aceasta dieta. Spun ei schimbare a metabolismului,dar carentele sunt enorme. Cum sa rezisti cu o cafea fara zahar de dimineata pana la pranz?
Nu vrea sa te descurajez deloc,dar mare atentie dupa cura,daca vei reincepe sa mananci normal...stii si tu urmarile. acum organismul se priveaza de multe.
Nu ai avut ameteli pe la ora 10-11 ziua sau 16-17 dupa amiaza?

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Delphin, saru-mana!
Bineinteles ca vreau, mai intrebi?
Eu sunt obisnuita cu indulcitorii, nu mai folosesc zahar la cafea...he, he, de mult!

Korinna, asa e, este Weight Watchers.
Da' tu ce faci, te-ai lasat de Monti si Scarsdale?
Dieta daneza e criminala, insa vezi repede rezultate si te motiveaza...insa acum, dupa ce am tinut-o, n-as mai recomanda-o la nimeni...Parere personala! Spor la slabit si tine-ne la curent cu rezultatele!

Oricum, in legatura cu dietele, parerea mea e ca fiecare organism reactioneaza diferit...ce e bun pentru cineva nu e bun pentru altcineva...insa dupa studii si incercari, fiecare isi va gasi dieta potrivita! Nu exista una universal valabila...

Mergi la inceput