La noi la Galati sa veniti (20)
Raspunsuri - Pagina 13
korinna spune:
Buna fetelor...Ce frumos e afara!Noi sambata am fost la tara la bunicii sotului meu,Stefan s-a jucat cu pui mici de gaina.Ne-am aerisit si noi.Duminica am fost parcul lui Durbaca.S-a dat in leagane...a fost foarte bine.Apoi acasa papitza si nanica.Seara nu am mai apucat sa iesim,ca s-a trezit cupilu foarte tarziu.
Dar cred ca de azi o luam de coada.
LauraFlo..si eu de zi tin asa un pik de regim.Mi-am facut de ieri mancare separata pentru mine.Sper sa reusesc sa o tin macar 2 saptamani.Insa eu beau f bine orice cu indulcitor.
Stefan nu mai e pasionat de cautatul prin sertare.Acum se joaca cu masinute....colreaza sau se joaca la calculator.
Azi vreau sa sun la ORL-ist sa ii fac programare sa il duc sa il vada.Pe doctor il cheama Codreanu si are cabinet la Ancora.Ce stiti despre el???Eu am auzit numai de bine.Ca m-am saturat de polipii lui ,de amigdalele vesnic inflamate.Daca o fi cazul sa il operez.
Acum va pup si va urez o zi buna tuturor!
alinam spune:
Salut!
Korina eu nu am auzit de dr asta, poate au auzit fetele.
De intlnire nu mai zice nimeni nimik? ramane joi, nu? cine se ofera sa faka rezervare?
Pana acum ar fi :alina, diana, laura, cookie, mihaela?, eliza? ......hai ca sigur am mai uitat cine vroia
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
ELIZA MIRON spune:
Salut!
Deci joi la ora 5 la Cafe Journal!!! daca vreti rezervare ma ocup eu, lucrez aproape si mi-ar fi usor.
cookie spune:
Buna dimineata!
Korinna, eu am auzit de dr. Codreanu, soacra mea s-a tratat la el de niste chestii naspa cu urechile...Ea spune ca e bun.
Nu stiu ce sa-ti spun de operatie, cumnata-mea a fost la el cu fetita ei de 6 ani,dar in cele din urma a hotarat s-o opereze la Bucuresti, la Grigore Alexandescu(hotarare la care a renuntat, pana una-alta)
Daca vrei, o sa-i cer mai multe amanunte in problema asta.
Deci ne intalnim...
Mai fetelor, da' ce papam noi acolo de regim? Ca mie-mi ploua-n gura deja dupa o lasagna si n-am voie! Poate o pizza, ca-i mai dietetica?
alinam spune:
neata!
Eliza e ok sa faci rezervarea da mai asteptam sa vedem cate suntem.
Cookie piept de pui (a se citi papura) la gratar .... :)
poze
korinna spune:
Dragele mele..eu as veni la intalnire,dar tzin regim.Si mi-e ca acolo o sa fiu tentata sa mananc ceva interzis.Zau ca mi-e teama de asta!Pana acum m-am tinut tare si nu as vrea sa calc pe de laturi.
Ma mai gandesc.Ce Dumnezeu putem servi acolo fara sa fie naspa???Chiar si sucurile....:((...decat apa..si asa....mai bine nu vin!!
Nu stiu ce sa zic...!
Tinem legatura!
LauraFlo spune:
Eu vin la intalnire ...acasa nu cred ca ma pot abtine sa nu "fur" din dulciurile fiica mii, dar alaturi de voi sigur voi reusi. Ne sprijinim una pe cealalta, nu ?
Ieri am rezistat cu stoicism si nu am mancat deloc paine ( oricum nu mananc decat paine dietetica de vreo doi ani si aia masurata si remasurata ), mai greu a fost cand mi-a cerut fiicamea paine prajita cu unt si dulceata...Dar am REUSIT ! O hraneam si ...inghiteam in sec !
In concluzie e a doua zi cu meniu fix si ...nesatisfacator: salata de cruditati ( morcov, telina, sfecla rosie ) fara ulei, stiuca fiarta seara , si cate un mar sau portocala, udate din plin cu ceai cu muuulta lamaie.
Nu cred ca voi rezista prea mult,insa. Ieri, in maxi taxi, in drum spre casa imi faceam lista de cumparaturi pe care erau bineinteles si niste gogosi cu vanilie...Mi-am dat peste botic bineinteles si am spus "Ptiu...ispita "
Va pup si sper sa fim joi cat mai multe !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vilma spune:
Hei, dar voi cand tineti cura mancati????
Mie nu-mi place cum fac mancarea la Cafe Journal , asa ca pot sa zic ca n-o sa-mi para rau dupa ea. Teoretic, vin si eu la intalnire.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
ELIZA MIRON spune:
DECI!!!...maine merg sa fac rezervare...si sa-i intreb daca au in menu si branza de vaci dietetica...si daca nu au sa faca aprovizionare cu apa plata si lamai...
alinam spune:
Eliza e ok, fetele astea fak figuri sa nu puna grasime, ete ca io as prefera sa pun grasime decat sa tin regim de boala :), da gasesc eu ceva de mancat in meniul lor
poze