sotul meu mai vrea un copil ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Doar nu trebuie sa spui acum, pe loc DA sau BA. Lasa timpul sa treaca, poate pana la toamna te vei simti mai bine, te vei reface fizic si psihic...mai stii, poate in toamna ai sa vrei si tu si ai sa simti ca si poti.
Nu-ti face griji de pe acum, mai e pana la toamna. Sau pana la primavara urmatoare....Unele lucruri nu se planifica asa, cu ceasul si calendarul in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Ramona.Si eu am nascut cu cezariana si stiu cum e.Am ramas insarcinata dupa ce am nascut la un an si 4 luni.Normal ca nu vroiam copilul ptr ca a fost un accident.Calculasem gresit perioada aceea de fertilitate.Medicul m-a intrebat daca vreau sa pastrez sarcina si eu i-am raspuns ca nu.Si el mi-a spus ca e prea devreme dupa cezariana si nu e bine sa fac inca un bb asa repede.Mi-a spus ca dupa 2 ani e bine dar pina atunci e cam riscant.Asa ca nu am mai facut nici dupa 2 ani, nici dupa 3 si au trecut 7 ani jumate pina ne-am hotarit sa mai facem un bb.Sfatul meu e sa-ti convingi sotul sa mai astepte sa-ti revii si sa aiba bb mic macar 2-3 ani si apoi e super ok sa mai aveti inca unul.E parerea mea si sper ca sotul tau sa te inteleaga si sa aiba un pic de rabdare.Mai ales ca esti si tinara ar fi bine sa-ti mai lase un pic de ragaz sa-ti revii si apoi sa incepeti sa discutati despre al doilea bb.Si cum spuneai ca a zis sotul tau" sa mai faceti repede unul sa scapati de aceasta treaba "ar trebuii sa tina cont si de starea ta ptr ca tu duci greul.Sper sa nu te superi dar asta e parerea mea.pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

si eu am nascut prin cezariana in Sept.2005...:)
daca mi-ar zice sa mai facem unul as fi de acord!insa deocamdata...avem alte prioritati!si eu sant adepta ideii de a face repede si fratiorul sau surioara ca sa "scap de grija"
Dumnezeu sa-ti dea intelepciune!roaga-te mult!

Alina
mamica de Diana 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Draga Ramona, orice medic experimentat o sa-ti spuna ca intre 2 nasteri cu cezariana trebuie sa fie cel putin 2 ani. Si eu am nascut cu cezariana, am avut ca si tine o sarcina grea,a mea a fost cu edeme masive, tensiune si preeclampsie, in ultima perioada a sarcinii am stat in spital. Dupa cezariana mi-am revenit destul de bine, insa am aratat gravida si la un an dupa ce am nascut, toata lumea ma intreba daca mai fac unul. Eu, teoretic imi mai doresc un copil, dar astept sa mai creasca un pic fetita mea, pt. ca un bebelus iti ocupa tot timpul si nu vreau sa-mi neglijez nici unul dintre copii. Asta ar fi un prim motiv pentru care aman a doua sarcina. Din alt punct de vedere, vreau sa-mi revin la o greutate apropiata de cea pe care am avut-o inainte de sarcina, inca am multe kile in plus si daca mai si raman gravida la aceasta greutate o sa ajung sa fiu o batoza ambulanta, lucru ce-mi repugna. Un al treilea motiv ce ma retine ar fi si situatia noastra financiara, nu tocmai pe roze dar care se pare ca se va imbunatati in acest an, deci poate ca anul viitor, cand fetita mea va avea aproape 3 ani ma voi putea gandi la un al doilea bebe.
Explica-i sotului tau ca-ti doresti la fel de mult ca si el un al doilea copil dar ca nu esti inca pregatita pt. asta si ca exista riscuri in ceea ce priveste o sarcina prea aproape de o cezariana si ca ar fi mai bine sa-l "cresteti" un pic pe primul pana sa-l programati pe al doilea. Asta este parerea mea, tu iei decizia ce ti se potriveste.
Mult succes si sa-ti traiasca puiutul!

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Gemeni

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

si eu zic fa,e super sa ai 2 copii,la inceput e mai greu ca sunt mici,dar unul,doi,tot aia e,mai tarziu o sa te feliciti!
Nu-ti poti imagina ce superbi sunt fratii,ei intre ei,iti vina sa-i mananci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Mai asteapta sa te refaci si totusi este diferenta prea mica intre copii crezi ca te vei descurca?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiya_dei spune:

Si eu am nascut cu cezariana acum 3 ani jumate.
Pot sa va spun ca in salon cu mine era o tipa care era la a doua cezariana,iar diferenta intre cele 2 cezariene era mai mica de 2 ani.
Cand au operat-o, medicii s-au ingrozit: uterul era desirat ca o carpa, se vedea copilul. Ii spuneau ca daca ar fi avut si numai 1 contractie risca sa moara si ea si copilul!

Tu decizi cum este mai bine pentru tine! Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by kiya_dei

Si eu am nascut cu cezariana acum 3 ani jumate.
Pot sa va spun ca in salon cu mine era o tipa care era la a doua cezariana,iar diferenta intre cele 2 cezariene era mai mica de 2 ani.
Cand au operat-o, medicii s-au ingrozit: uterul era desirat ca o carpa, se vedea copilul. Ii spuneau ca daca ar fi avut si numai 1 contractie risca sa moara si ea si copilul!

Tu decizi cum este mai bine pentru tine! Mult succes!

Desirat ca o carpa?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiya_dei spune:

Adica uterul incepuse sa se rupa pe vechea operatie, era intins la maxim si se vedea prin el!

Mergi la inceput