Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 9

madaluta spune:
marinar:e bine k va am pe voi alaturi ...mi-e mult mai bine cand primesc incurajari , dar iti dai seama k 3 luni nici nu mai pot spera?.....
o sa fiu alturi de voi si o sa ma bucur de reusitele voastre si asa voi mai obtine cate cun pic de optimism.

Kariris spune:
salutare fetelor!
am intrat si eu sa vad ce mai faceti...
eu sunt terminata, am dormit 4 ore azi noapte, de cateva zile am santier in casa (imi schimb centrala) si se pare ca nici maine nu vor termina. Azi nu am mai rezistat mizeriei, prafului si dezastrului general care-i acasa si am venit sa dormim la birou. am luat o tzeapa... initial mi-au spus ca schimba efectiv centrala si atat; apoi au constatat ca trebuie schimbate si toate tevile de gaz, ceea ce a implicat spart pereti golit dulapurile care-s pana in tavan si dat dulapurile jos, bucataria e varza, mi-au demontat toata aparatura din mobila...ce mai, la mine arata ca dupa bombardament! iar eu... parca-s deshumata dupa 2 saptamani!
Va pup, ma duc sa dorm, ca maine o iau de la capat!

Anca Wish spune:
Buna. Sper ca nu v-am speriat azi cu mesajul meu. Se pare ca s-au inselat, dar a creat au panica de zile mari. Toata lumea si-a sunat familiile, rudele sa-i previna. 500 de angajati in panica.
Alta data au nimerit-o, de data asta nu.
Ma bucur ca nu au fost asa, dar stresul a fost mare.
Laurici, bine ai revenit. Poze ceva??
Lachioaneo, toata ziua m-am tinut sa te sun azi.
anca...SIGUR intr-o zi

mary14 spune:
'Neata !
Aseara am simtit o presiune in ovare , o fi ceva ? Ieri a fost a12-a zi DPO cam tarziu sa fie ceva nu?Eu am antecedente in a simti chestii cand nu era cazul , de exemplu pana in CM aveam greturi , ametelii etc. , probabil mi le induceam prin autosugestie...ca n-a fost nimic niciodata.Oricum asta a fost prima luna cand numai in zilele alea si atunci cu perna sub fund si picioare pe pereti dupa...
O zi buna!
Mary

gogosar spune:
Salutare dragutele mele.
Pe aceasta naspa vreme, eu am ajuns la serviciu fleasca la picioare. asa ca la prima ora mi-am cumparat dres si sosete, si umblu pe aici in papuci.Mi-e groaza de plecare......Si ma mai incearca si o durere in gat....ce mai o zi super de dimineata.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Tmihaela spune:
Buna dimineta fetelor,Laurici bine ai venit cu forte proaspete si plina de optimism.Ca si gogosarel sunt si eu,plina de nervi si injurand acest oras super mizerabil in frunte cu RATB-ul masii.Un pic de flescaial si se duce naibi totul in acest oras.fetelor cine imi poate da si mii mai multe informatii despre Metformin si PCOS?Tare imi este frica sa nu ma ia iar raceala la burticaabia am reusit sa scap de ea.
ici ca apuc de lucru ca vine sefa si nu am chef de tipete ca si asa sunt plina de nervii.
O zi buna tuturor
Mihaela

lauricipani spune:
Buna dimineata fetele mele dragi si frumoase!
AncaWish, Vale, gogosarel, Tmihaela, lachi si toate celelalte
Ancule, nu le am io p'astea cu pozele, mai rar si la okazii!!! Da's bine si increzatoare, doar este anul berbecoaicelor!!! ai uitat??? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

marinar spune:
Madalutza, pai de ce sa nu speri?????? Ba sa fii optimista ca dupa aceasta pauza bb va fi nerabdator sa va cunoasca. Hai da-mi un zambet, o sa te simti mai bine.
Intru si eu in clubul vostru, cele cares-au murat la degetele de dimineata. Eu am stat o juma' de ora cu picioarele pe calorifer in birou. Si mie mi-e frica sa nu racesc, mai ales ca tot am avut diverse dureri, usturimi si alte manifestari in ultima vreme. Am si o secretieeee, nici nu stiu cum sa descriu. Vineri ar trebui sa-mi vina uratii. Poate am noroc......... si vin........la timp]
fug...am de facut o somatie de plata (numai pe la instante nu am chef sa merg pe soarele asta)
pup toate fetele
marinar

lulu77 spune:
'Neatza!
Am postat si eu la "Mamici aspirante din nou" ,desii inca nu sunt mamica ,dar lucram intens pentru asa ceva.
Am o lista de analize de facut ,LSH ,TH ,etc......si sotul spermograma ,si speram sa reusim !!
Am facut anul trecut o cauterizare de rana pe col ,analiza HPV -negativa.
Doctorita ,crede ca datorita ciclului meu scurt , la 23 de zile ,este mai greu!!1
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"