Aspirante optimiste - 188

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va doresc la toate un we superb!

Pamella schimba repede doctorul pana nu e prea tarziu.Sanatate multa!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Si eu va doresc un week-end frumos si plin de 'reusite'!
Anca: iti multumesc ca m-ai adaugat si pe mine pe lista.

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
asi
tumpi

La mine nimic nou,temperatura azi dim inainte sa ma dau jos din pat 36,9 luata axial.intravaginal nu am luat-o.
Va doresc un weekend frumos!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aniast, am modificat.

Tumpi, ce face fata? Imi era dor de tine!!!!

Eu am racit. Cred ca de aici starea mea proasta de aseara si dorinta mea de a pleca in lume

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Anca: multa sanatate!
suntem toate alaturi de tine!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Ba mai mult, cred ca si seamana cu tine, asa cum ma minunam aseara de cat de mult seamana cu parintii ei Alexandra, puiul Aissei.

Si eu va citesc dar scriu mai rar. Si la noi, asa cum probabil ai vazut, chiar are aceeasi grupa cu noi Ale, fara urma de indoiala e a noastra. Asa cum spune si Asi, daca o faceam eu nu iesea asa perfecta .
Va tin pumnii tuturor, sa inrosim odata lista aia si sa fie capitolele astea doar la arhiva, iar noi la gravidute!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

eu am o leneeeeeeeeeee

Anca sanatate multa. Apropo de visul tau si eu am visat joi noaptea un soricel, doar ca eu nu cred in vise. Daca visa mama sigur ma gandeam serios, pt ca visele ei sunt premonitoare.

Va doresc la toate un sfarsit de saptamana placut.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Anca Wish, insanatosire grabnica si multa sanatate.
Cite un la toate si un Weekend placut,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Marinar, iubita, daca visa mama ta un soricel, ramanea ea insarcinata. Era bine daca te visa pe tine cu un soricel in brate.

Eu am visat de multe ori soricel, dar visam ca trecea pe undeva sau in alte circumstante. Niciodata pana acum, nu am visat ca-l tineam la pieptul meu.

Ei....acum sa vedem.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt o aspiranta (cam de 3 ani ) , dar n-am scris , am stat si v-am citit,acum mi-am luat inima in dinti... ( ca tot am nevoie de , un sfat )N-o sa incep sa va povestesc pentru ca va voi plictisi cu siguranta , oricum mi-am facut ceva analize , dar mi-a lipsit perseverenta.Am schimbat destui medici pentru ca la toti ma deranja cate ceva . Anul acesta , mai precis acum o saptamana am ajuns la Giulesti , la dr.Niculescu , care am impresia ca vrea sa intre in cartea recordurilor cu nr de paciente "consultate" in doua ore , s-a uitat peste pozele de la HSG si a concis :"Ai trompele infundate!", s-a ridicat a deschis usa la asistenta m-a poftit acolo si i-a dictat repetarea HSG.M-am blocat , cat am incercat eu sa-i dau interpretarea HSG si sa-i spun ca sotul meu are spermograma proasta fara folos , timpul alocat mie probabil expirase . Ce parere aveti?
Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ,sincer nu mai vreau sa fac inca o data HSG mai ales ca am impresia ca o fac degeaba pe explicatia pozelor scie :"Cavitate uterina cu contur regulat , omogen opacifiata.Ambele trompe relativ omogene opacifiate , bine delimitate .Proba cotte (sau catte ) pozitiva .Pozele au fost vazute de 3 medici care au fost de acord cu interpretarea.Mai degraba as face laparoscopie , daca tot sunt infundate poate le si desfunda...

Mergi la inceput