Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 2

geo_ionita spune:
Buna fetelor!
Ma speriasem putin mai devreme pentru ca am intrat la "Aspirante optimiste 187" (?), si cum doream sa va raspund la toate ce mi-ati dat sfaturi, si nu numai, m-am speriat pentru ca nu puteam scrie un raspuns imi aparea "subiect inchis" dar pana la urma v-am gasit, dupa ce incepusem sa ma agit ca v-am pierdut...
, trebuie sa ma intelegeti si pe mine ca sunt mai noua pe aici
ASI: foarte tare faza cu Razvan!!
Georgiana

Anca Wish spune:
Asi, mi se pare legitim sa aiba grupa voastra sanguina. Doar e al vostru, nu? Asa cum ai scris si tu la adoptii. (vezi bine ca citesc si acolo).
Ba mai mult, cred ca si seamana cu tine, asa cum ma minunam aseara de cat de mult seamana cu parintii ei Alexandra, puiul Aissei.
Nimic nu e intamplator pe lumea asta. Azi am vazut un reportaj pe TVR2 despre adoptii si blamau legea noua si repercursiunile revarsate asupra sarmanilor copii si asupra celor care isi doresc un copil.
anca...SIGUR intr-o zi

asi spune:
Anca asa e.Noua lege a adoptiei te indeamna sa gasesti tot felul de ocoliri si subterfugii.
Ii multumesc in fiecare zi la Dumnezeu ca Razvan e copilul nostru.Nici nu puteam face unul mai bun si mai dragastos.
Iti doresc sa iti tii in brate copilasul cat mai curand indiferent ce barza il aduce.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!
Tabitha,poate nu mai vin rusii deloc!!!!
La mine nimic nou!!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

corinuk spune:
Buna seara fetelor!In ultima vreme tare egoista am fost!Am uitat de toti si nu m-am gandit decat la mine!Sa-mi fie rusinik!Dar sa va povestesc noutatile!Azi m-am pomenit cu CM!Asa este!
!Trebuie sa ne refacem fortele ptr viitoarea ovulatie!Spuneti-mi va rog si mie cam ce teste mai trebuiesc facute inafara de cele obisnuite si spermograma?Nu prea m-am informat cu privire la ele!Va pup pe toate si inca odata va multumesc ca existati!
Dumnezeu sa o ierte pe Laura Stoica,Cristian si pe bb!
Tabitha ce mai faci?la toate aspirantele noi venite!
P.S.Va rog inca odata!!!!Vreau si eu pe listutza!

PamELLA spune:
bubuleana,nu ma dar am hotarat sa mai astept pana luni.doctorita a zis sa mai astept o saptamana,dar am sa merg mai repede sa vad ce se intampla!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

geo_ionita spune:
Buna fetelor!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista "aspirantelor optimiste", si cum ati zis si voi, pentru putin timp aspiranta!pe toate!
Georgiana

PamELLA spune:
Fetelor,la testul barza liniuta a2-a apare imediat dupa cea de control sau dupa un anumit spatiu??e prima data cand am folosit barza si poate am eu probleme cu vederea dar se vede foarte fin o liniuta exact sub cea de control!cred ca am inebunit in asteptarea nenorocitilor!!

Anca Wish spune:
Ai facut barza acum seara, Pamella? asta stiu ca se face doar cu urina de dimineata.
Barza nu difera cu nimic de alte teste. Liniutele sunt cam la aceeasi distanta.
Ma cam sperii tu pe mine. Ce naiba ti-a facut dr. aia?
anca...SIGUR intr-o zi