Aspirante optimiste - 188
Raspunsuri - Pagina 10

kateryna spune:
Neata la aspirante!
Am revenit si eu pe aici. Am terminat in mare cu dentistul, asa ca o sa mai bag si eu cate un ochisor pe la aspirante. Haideti fetelor cu vesti bune!
Nunta noastra

corinuk spune:
BUNA!M-AM GANDIT SA OFER SI EU O DOZA DIN PUTINUL MEU OPTIMISM!HAI CAPUL SUS!CE FACEM?NE BATE VREMEA LA FUND?TOCMAI PE NOI?
IN ASTEPTAREA OVULATIEI....MA PLICTISESC TERIBIL CU TOATE CA AM 2 JOB-URI CARE MA TIN IN PRIZA!RABDAREA MEA S-A DUS CU PLUTA!
VA PE TOATE!
MARY ITI UREZ MULT SUCCES!SPER SA TRECI ACUM REPEDE LA!
In ciuda vremii va urez sa aveti parte numai de bucurii!

Tabitha spune:
lauricipani: bine ai revenit si speram ca vestile peste cateva zile sa fie bune
madaluta: imi pare rau pt. problemele sotului, dar important este ca se pot rezolva
lachione: mam, mama, ce trebuie sa fie la tine acasa... Momente dificile
Anca: bine ca n-a fost furtuna, chiar daca s-au inselat ei
mary14: speram sa ne dai vesti bune!
kateryna: hai, arata-ne un zambet, daca tot ai terminat cu dentistul.

andicu spune:
Va salut si eu cu drag.
Am de munca zilele astea, din greu!
Laurici, bine-ai revenit din vacanta, poate ne dai vesti bune!
Lachi, stiu prin ce treci! asa am patit eu in noiembrie cand ne-au pus gaze si a trebuit sa demoleze aia prin casa si prin curte, de-mi venea sa mor de gat cu ei!inca mai am de zugravit in bucatarie si pe hol, da o las pentur la vara; e nasol ca si vremea e mizerabila acum! spor la traba si rabdare, ca o sa vezi ce bine va fi cu centrala noua si casa calduroasa!
Ancutz, sper sa-ti mai fi revenit optimismul! bine ca a fost doar alarma falsa!
Eu m-am programat abia pe 18 aprilie la Szeged, asa ca o mai lungesc o luna. Pe lunea viitoare ma duc sa-mi ridic rezultatul la Chlamydie si sper sa ma fi lasat in pace nemernica!
Va cu drag pe toate si o zi frumoasa va urez!
Andreea.Pozele mele

valentinag spune:
Salutare fetele!
Nimic nou sub soare(sau nori,ma rog..)sunt ziua a 6-a tot mai pic,pic scirbele......
pup iu all!
"La vita e bella"
poze

lauricipani spune:
Da .... ploua cu optimism ..... Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

asi spune:
Fetelor am facut anlaizele si au iesit foarte bune!Vineri ma duc sa vorbesc cu doctorul sa programez laparoscopia.Sunt atat de fericita ca au iesit bune mai ales prolactina de care imi era frica ca o sa fie mare.
Am vrut sa va zic ieri de anlaize dar am facut o criza de fiere urata de tot.Mi-a fost atat de rau de am crezut ca mor.Ieri toata ziua am stat in pat si am dormitat.Azi sunt mai bine dar tot timpul mi-e somn.
Am pus poze noi in albumul de la ziua lui Razvan.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

asi spune:
Am uitat sa zic "Bun venit" noilor aspirante si sedere car mai scurta!
Evenimentele importante
Razvan

camy062004 spune:
am trecut sa va si va doresc o saptamana cat mai usoara.ASI felicitari pt analize, pt.ce faci laparo.
pt toate fetele.
camy

asi spune:
Dacicica este !
Anca te rog sa o treci de pe lista de apirante.
Cami laparoscopie fac pentru dignostic.Noi suferim de infertilitate neexplicata.
Evenimentele importante
Razvan