Vacanta in Grecia
Raspunsuri - Pagina 5
roxana c. spune:
Melina, cam ce preturi erau in Psakoudia? Ce-ti mai aduci tu aminte, aproximativ.Ma streseaza al meu sot ca cica sunt preturi mult mai mari decat in Paralia. Un pranz in Paralia pt 3 persoane(cea mica manca cu mine)-de ex cartofi prajiti+frigarui+salata+cola la cutie=aprox 18-23 euro.
Si in Psadoukia zici ca-i si apa misto, nu?
Intru acum pe site-urile date de tine.Multumesc!
Roxana
mirela68 spune:
La inceput de sept. vremea a fost tocmai buna pt noi care nu suntem obisnuiti cu temperaturi foarte mari.
Erau in jur de 30 grade C la amiaza. Oricum la Toplitasunt putine zile vara cu temperaturi asa mari
Cind am ales luna sept pt concediu ne-am gindit la temp care sa nu fie f mari si la preturi de asemenea.
Anul asta, la fel, vrem sa mergem in concediu dar am inteles ca scoala incepe pe 1 sept si atunci avem o problema.
Mirela
melina34 spune:
Draga Roxana, sint preturi mai mari dar este mai civilizat decit in Paralia care, scuza-ma, e ca un bulevard zgomotos, aglomerat....;gasesti taverne de toate felurile unele mai ieftine altele mai de fitze, ai supermarketuri de unde iti poti cumpara orice doresti, exista chiar si macelarie!!!!
imi amintesc de o discutie de pe DC de anul trecut, dupa ce am venit din concediu stiu ca le-am spus fetelor preturile, acum fac un exercitiu de memorie si iti spun ca benzina era intre 0.88-0,95E,painea 0,60E, bere heineken la sticla, 1,20E dar gaseai si bere germana la doza o,60E,fanta, sprite la 1l-1,60E, inghetata de la 0,80 la 1,20....poate dai o cautare pe DC si gasesti subiectul de anul trecut cu mai multe detalii, era ceva de genul ,,fetelor, m-am intors..."postat pe la mijlocul lui iulie;
Noi am avut DP la hotela deci mincam la prinz pe ici pe colo dar gyros si souvlaki gasesti oriunde la preturi accesibile,salata de vinete 2E, tzatziki 2E,;daca vrei scoici costa 6E, peste prajit foarte bun -gavros 4E portia(depinde de taverna, la unii portiile sint mai mari la altii mai mici) caracatita 7E etc.
M.
melina34 spune:
..completari, nu ti-am raspuns la intrebarea despre apa: da, este foarte curata, clara, calduta si cu nisip fin;noi am stat la acest hotel( http://www.ellada.net/philippion-beach/)si aveam gratuit sezlonguri si umbrele, in timpul prinzului cind soarele era puternic lasam prosoapele si saltelele pe plaja si ne retrageam la umbra la un frappe(2,2oE- 2,50 cel cu vanilie excelent!!!);ne reintorceam dupa ora 16 si le gaseam tot acolo desigur; exista pe plaja hidrobiciclete si alte sporturi sau poti face plimbari pe malul marii pina departe unde dai peste plaja salbatica neamenajata dar cu nisip.
M.
Anculina spune:
Am facut rezervarea la complexul turistic Philoxenia ( Halkidiki ).Perioada 20 - 28 iunie.
3 stele - AC, balcon, TV, demipensiune ( mic dejun + cina) - 23 EU / noapte. Suntem fff incantati !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
lbelciug spune:
Anculina, prin ce agentie? Te rog, spune-mi si mie caci eu vreau tot in iunie sa merg cu puiul (de pe 18 iunie cand luam CO, noi vrem 10 zile).
Candy, da-mi te rog si mie pe PM oferta si linkul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
lbelciug spune:
Am intrat p esite-ul jeka, dar nu am vazut oferte de grecia. Cineva imi spusese ca in aprilie scot agentiile ofertele de vara. Anculina, tu cum ai reusit sa o obtii mai devreme? Cunosti pe cineva? 23euro e pretul de camera sau de persoana? Pt copii de 1 an se plateste cazare?
Bebe Beca spune:
Si agentia Carpe diem are ofertele de vara deja
www.carpediemtravel.ro
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
lbelciug spune:
Merci, BebeBeca, m-am uitat, insa nu prea stiu sa aleg. Eu vreau la vila in regim self-catering, intr-o zona cu plaja fara pietre si vispi si neaparat cu muuulta liniste.