Mamici de mai-iunie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
inaioana spune:
Diana, esti o scumpa!
Nu la tine ma refeream cu mesajul chiar daca a aparut al meu imediat dupa al tau. De fapt era continuarea de la capitolul celalalt, pentru alte fete.
Cat despre pat, eu la sarcina trecuta l-am montat inainte cu vreo cateva zile, era totul pregatit, Katja lipsea. Dar a venit!![]()
Dolce, Magg

Viviana, ...mult succes!
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
CamiM spune:
A.. uitam sa va urez si eu cu ceva intarziere:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE TUTUROR FEMEILOR DAR MAI ALES ACTUALELOR, VIITOARELOR SI APROAPE MAMICILOR!!
Si daca tot sunt la capitolul urari stiu ca e cu o zi mai devreme dar in caz ca maine nu apuc sa intru: 

LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI IRINAGHITA! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI MUMOS!!

Fetelooor trimiteti si la noi macar un pic de miros de mucenici!!
Cami 31+
"eco bebe"
Diana79 spune:
Bine Ioana m-am linistit. ![]()
Va doresc Noapte buna si sa punetzi dormi bine, ca eu tare chinuita dorm. Gasesc niste pozitii de pana si mie imi sta mintea in loc![]()
Va
Diana 26+ cu Nicole Evelyn
Burtocika spune:
Aaaa, pai bineinteles ca n-o voi lasa pe soacra-mea sa se bage, si evident ca o sa ne certam cu ea ... Eu v-am povestit numai asa, ca sa vedeti ca problema exista, si inca si mai rau decit cu mama proprie !!! Evident ca ma voi descurca singura, de fapt sper sa gasesc o bona, ca sa nu fiu prea obosita si stresata, dar in nici un caz nu voi apela la soacra-mea ... De fapt, de apelat nu voi apela nicicum, dar va fi mai greu sa-mi gasesc pretexte sa n-o chem pe-acasa (nu ca acum ar veni prea des).
Se intreba cineva cum o sa refuze vizitele de la prieteni si rude dupa ce vine cu bb de la maternitate; simplu: le spuneti tuturor ca medicul a interzis perindatul la copil, ca n-au voie decit mama si tatal copilului. Restul, sa-l vada in poze si sa astepte pina la botez.
Acuma, pe bune, eu asa stiu de cind eram mai mica, la bb nou nascut nu se perinda lumea ca la Mafalda, iar de vizite in maternitate nici nu mai vorbesc; numai familia cea mai apropiata, ca nu e magazin sa-l admire toti. Copilul are nevoie de ceva anticorpi, si pina-i capata din laptele matern e bine sa intre in contact cu cit mai putina lume.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
dolcebaby spune:
Sunt SOCATA LAURA STOICA A MURIT IN ACEASTA SEARA INTR-UN ACCIDENT DE MASINA !!!!!!!!!!
dolcebaby
adriella spune:
Buna burtici,
vad ca sunteti harnicute foc.
Umpleti paginile una-doua. Eu sunt la zi cu tot ce se intampla pe aici, va citesc in fiecare seara...dar sincer.... nu prea indraznesc sa scriu.![]()
Vad ca v-ati apucat serios de cumparaturi pt. bb... eu astept babyexpo din aprilie de la Timisoara ...
Ama e super patutul si bouncerul!
Eu am intrat mai mult sa va zic ca am fost ieri la medic si surpriza
, nu e fetitza cum stiam pana acum ci e baietel! Ralucutza, tocmai la tine m-am gandit...![]()
Iar de dimensiuni... a cam clatinat din cap ...
Mi-a zis ca la 28 se sapt. si 3 zile arata ca la 27 de sapt. 

are sub 1 kg. adica 950g.
iar eu am slabit 4kg in ultima luna. (ce-i drept nu mai sunt umflata de apa).
I-am povestit de stress-ul zilnic de la scoala, + ca am fost trimisa la Dr. Tr. Severin cu un grup de elevi ca prof. insotitor...acolo bineinteles 2 nopti nedormite, etc... de asaeara parca nu-mi mai gasesc linistea , simt cum imi plange sufletul ![]()
Promit ca va mai scriu si eu.
Va pup 
28+
ralucicamamica spune:
Parerea mea este ca, daca vor sa vina, mama sau soacra pot sa vina sa ajute la treburi administrative: facut piata, spalat vase, dus gunoiul... u get the picture, ca sa avem noi timp sa ne si odihnim cand doarme bb. In rest nu au de de sa se bage.
Cine e Laura Stoica? cantareata?
amiss_zip spune:
Da.
A murit Laura Stoica, si bebe cel mic din burtica si logodnicul ei! Dumnezeu sa ii ierte ![]()
Irinel spune:
Mai fetelor si taticule da stiu ca scrieti... Nici nu reusesc sa citesc tot... da incerc macar sa va raspund la intrebari.
Luana eu m-as mira sa fie mai ieftine on-line decat in magazin (asta daca e sa fie noi, nu la mana a doua). Din pacate site-ul pe care l-am dat eu era de la Walmart din USA, in Canada n-am gasit pe siteul lor prea multe lucruri. Am realizat dupa ce am dat link-ul, de-aia era pretul asa mic, ca era in US Dollars. Oricum, acelasi bouncer este in Canada la Walmart (la magazin) la vreo 35-40 CAD, sau atata era, da nu cred sa difere asa mult preturile fata de acum 2 ani. Iti spun asta ca sa vezi diferenta de pret. Eu te-as sfatui ca, daca prietenul tau are putin timp de umblat, sa se duca la Walmart sa caute bouncerul pe care il vrei tu, m-as mira sa nu il aiba. Poate intr-adevar sa se duca si la Toys R Us, mai exact la Babies R Us si s-ar putea sortimentul sa fie mai bogat, dar daca e sa gasesti acelasi produs, de obicei acolo e mai scump. Sunt o multime de modele de bouncere ca cel pe care il vrei tu si eu sunt aproape sigura ca o sa gaseasca la Walmart. Chiar si la magazin daca n-au poate sa ceara si sa ii aduca modelul respectiv. Pupici si bafta. Luana, nu stiu daca ai observat da modelul ala e recomandat pana la 6 luni. E dragut si probabil confortabil pana la varsta aia, da nu are alte pozitii de ultilizare. Daca doar pana atunci te gandeai sa il folosesti, e ok, voiam doar sa iti atrag atentia ca e doar pentru bebe mic-mic.
MArrycalu, sincer nu stiu daca se poate sau nu comanda din Romania, da daca vrei, poti sa te duci pe site-ul ala si sa incerci sa vezi daca exista posibilitatea asta.
Irinaghita iti urez si eu de acum ca la voi deja e in 10 la multi ani, bebe santatos si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. Si la multi ani sotului, scuze, am vrut sa spun de atunci, da am uitat...
Voi va uitati de bouncere pe site-urile de pe aici si eu as vrea un cosulet din ala, si pe aici am vazut pe la 70 CAd si parca imi pare scump ca nu poti sa il folosesti mult timp, da imi pare util pentru inceput...
Diana noi am facut patutul cu ceva inainte de a se naste Danut da l-am culcat acolo foarte putin, acum nu ma mai grabesc, ca o sa doarma bebe cu mine. Dar mi-aduc aminte cand treceam prin dreptul camerei lui si vedeam patutul si hainutele pentru Danut ce drag imi era, si ma lua o nerabdare... (chiar si noaptea cand faceam poteca la baie pe intuneric si tot le vedeam si incepeam sa numar cat mai e pana nasc, de parca mult trecuse de la vizita anterioara la baie...) Nici eu nu-mi gasesc pozitia de somn deloc si obosita sunt, da tot nu dorm bine. Parca la prima sarcina, desi mi-era greu,da dormeam mai bine chiar si pe final. Asta e, las ca trece...
Fetele care va temeti de ajutorul mamei sau soacrei, credeti-ma ca va puteti descurca si singure. E bine primele 2-3 saptamani pana va puneti pe picioare daca se poate sa stea sotul cu voi sa va ajute, da pe urma, va descurcati chiar daca n-aveti experienta, aveti atata informatie pe forumul asta... cu mine a stat sotul 1 saptamana si apoi, pana la 3 luni jumate am fost singura cu el si nu-mi doream sa fie altfel.A venit soacra si n-a fost bine deloc, acum ma bucur ca voi fi singura cu bebe mic si ca sotul meu va sta 2 saptamani acasa si saptaman va lucra de acasa probabil, deci voi avea ajutor mai mare. Daca va intelegeti bine cu mama, soacra, evident ca nu prinde rau ajutorul...
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani
Irinel spune:
Adriella, nu te ingrijora asa tare, nu e o diferenta asa mare, eu am senzatia ca bebeii cresc cumva in salturi. Stii ca si MAggy a avut problema asta si uite ce bine a recuperat bebe Nichita... Incearca sa nu te mai stresezi si sa mananci bine (si sa te odihnesti bine). Pupic.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani