Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 8

pmihaela spune:
Fetelor, am intrat si eu sa va salut, nu am mai scris desi de citit citesc tot, nu pierd nimic, dar nu am avut nimic nou. Azi sunt ziua a patra si de azi intr-o saptamana o sa merg la monitorizare. Ma pregatesc de o noua inseminare cu Moisa.
Tabitha, e bine ca esti optimista, asa ar trebui sa fim toate .
Probabil ca amandoua vom face inseminare cam in aceeasi perioada.

gabiu spune:
Multumesc adelamaria, am sunat-o pe M. si mi-a zis ca e la cabinet de la 10.30-11 pana spre seara ( 19). Merge cineva pe la 11-12?

rami 73 spune:
Salut, moisici !
Eu am lipsit vreo cateva zile, timp in care am aflat vesti bune (reusita lui Veronici, SUPER VESTE !!!), dar si marea tragedie a Laurei Stoica, pe care pur si simplu... nu o pot comenta. Probabil ca ratiunile sunt undeva, mai presus de puterea noastra de intelegere...
Teo, iti multumesc mult pentru disponibilitate... esti tare draguta ! Te Dar, vorba ta, poate nu va mai fi cazul...
Amely, inteleg starile prin care treci... totusi, incearca sa privesti lucrurile cu mai mult optimism... esti TANARA, toate vor veni la timpul lor, vei vedea, mai ales ca tu faci tot ce tine de tine ca lucrul asta sa se intample ! Numai ca nu depinde numai de noi, intelegi ? Hai, te rog, fii zambitoare asa cum te stim noi...
Tabi, incepe o noua lupta ... data viitoare cu siguranta va fi mai bine !
Oana, ai vazut ca stimularea chiar nu da nici un fel de reactii neplacute. Iti doresc ca luna asta sa fie cu noroc pentru tine !
Iar la final, as vrea sa te felicit inca o data Veronici, iti doresc ca urmatoarele 9 luni sa fie cele mai frumoase din viata ta ! Ai grija de tine si da-ne vesti bune !
rami

Amely spune:
Adelamaria, multumesc
Carmencita, ce faci, unde te-ai ascuns? Ce zi suntem noi doua, ca nu mai stiu?
Oana, cum merge stimularea? simti ceva pe acolo, cum ca lucreaza?
Fetele, apropo de "cate-s pe lume rele, toate-n... babii mele " acum ma confrunt cu alt scenariu de groaza: ma gandesc ce ma fac daca imi iese toxoplasma pozitiv - iau rezultatul joi, tineti-mi pumnii - iar daca luna asta am ramas cumva...
ar fi cam nasol. Probabil singura solutie ar fi avortul terapeutic... Deja am cosmaruri...brrrrr...asa ca pana joi stau ca pe ace.
Stiu ca deocamdata e "drobul de sare", ca nu cred eu sa fi ramas, dar am citit pe undeva ca daca ai toxo in faza acuta, in urma tratamentului puternic cu antibiotice, o perioada destul de lunga nu ai voie sa ramai insarcinata. Adica exact ce-mi trebuia...
PS am uitat sa va spun ca am mai facut analiza toxo acum 1 an, a iesit ok, adica negativ, dar din pacate nici anticorpi nu aveam... si intre timp ne-am luat motan de pe afara, iar acum il iubesc prea mult ca sa renunt la el. Desi stiu ca mi-am asumat un risc ff mare
Pup maaare!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
pmihaela: cred ca luni o sa dam nas in nas la usa cabinetului lui Moisa Eu tare presimt ca-mi va face IAD pe loc, nu stiu de ce, asa simt eu
rami: normal ca suntem in continuare pe baricade, doar nu m-or speria pe mine niste musafiri nepoftiti
Amely: iti tinem pumnii ca rezultatul la analiza sa fie cel dorit de tine si pe dasupra sa-ti mai aduca luna asta o veste buna!

Amely spune:
Rami, Tabitha
fetelor, sunteti tare dragute... Acum pot spune ca pana joi stau "ca pe ace", dar cu zambetul pe buze...
Carmencitaaaaa, hai sa ne "innumaram" amandoua, ca poate asa o trece timpul mai usor
Luna viitoare vreau sa avem un plan bine pus la punct, ca sa nu ne mai joace feste ovulatia, ci sa o "fentam" noi pe ea
, ca nu se mai poate....
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

danotino spune:
BUNA FETELOR!
vremea nu s-a facut mai frumoasa, dar sper sa avem o primavara fff frumoasa!
amely, nu m-am hotarat inca, dar sper sa imi iau inima in dinti luna viitoare si sa-i fac o vizita ; n-am primit nimic!nu te mai gandi la toxo...nu ai nimic!
tabitha si eu ma gandeam la asta! sper sa scapi si tu de stresul asta...poate daca nu ne mai stresam, lucrurile vor merge mai bine! de ce iti tot iei TB? te mai streseaza si asta!
adelamaria si mi eimi place planul asta...vreau sa ajung cat mai curand pe lista asta!
va pup
danotino

adelamaria spune:
Fetele, eu ma pregatesc sa plec acasica...cu ganduri de si cu sperante cat casa de mari!...M-am simtit tare bine de sambata si pana azi, am avut asa...o stare euforica...ce ti-e si cu hormonii astia!
Amely, lasa mama prostiile! Auzi tu la ea, toxo! Pai omu' cand se plictiseste...si n-are ce face...Sunt convinsa ca esti sanatoasa tun-tun!
Eu azi -z15...Si inteleg ca am partenere destule la numarat
Va pup pe toate si ne "auzim" maine, sper!

pmihaela spune:
Tabitha, si eu presimt ca o sa dam nas in nas si ca o sa fac inseminare ca data trecuta asa a facut. M-a chemat in ziua 11 la monitorizare si seara mi-a facut ISA, asa ca ...
Am si eu o nelamurire poate ma ajuta cineva, am facut dozarile hormonale, ziua 3 si azi am luat rezultatul: FSH 10,84, cam mare ca maximul e 10 si estradiol 23,45, cam mic, ca minimul e 30 , restul sunt bine. Voi ce parere aveti, e vreo problema cu valorile astea, ca trebuie sa fac inseminare luna asta... oare o sa mai fac? Voi v-ati confruntat cu asa valori, ca mie mi se par cat de cat apropiate totusi, nu stiu ce sa zic. Se ia ceva tratament si se regleaza, nu stiu...Oricum luni merg la Moisica pt. eco monitorizare si sa vad ce fac si cu astea, dar pana atunci vroiam sa ma lamuresc eu. Intamplator era la cabinet cand am fost azi sa iau rezultatul, am vorbit cu ea dar fugitiv si a zis ca vorbim lunea viitoare.
Tabitha, mie mi-a zis sa vin luni pe la 10 la Giulesti, poate te ajuta cu ceva, eu vroiam sa o sun, ca asa fac de obicei, dar daca am gasit-o acolo...a zis sa nu o mai sun, ne vedem. la toate moisicele

MRL spune:
Va pup priteselor!
Maine ajung la stomatolog, poimaine la homeopat. Din doctor in doctor. Sper ca urmatorul dr. sa fie Marinescu care sa ma puna la treaba.
Amely, stai linistita. Daca acum 1 an ti-a iesit negativ la toxo, acum o sa iasa tot negativ. Nu iti face probleme. Eu mi-am facut analizele la toxo in 2004 iar acum in 2006 mi-ai iesit la fel - negative.
tabitha, multam frumos. Mi-a prins bine . Pupici!
Acum fug sa deschid usa ca a ajuns buzduganul sotului acasa, semn ca se apropie. pentru toate fetele