Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna fetelor,
Stie cineva programul dr.Moisa de marti? Stiu ca pana la 9.30 e la spital si de la 10 la cabinet, dar nu stiu pana la ce ora e la cabinet. Daca ma puteti ajuta, va rog. Oricum o mai sun maine inca o data de dr. dar as vrea sa stiu totusi intre ce ore pot ajunge la ea, eu nefiind din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Si eu as fi interesata de programul de la cabinetul particular al dnei. dr. Moisa. Multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
ce zi urata...
tabi, iti tin pumnii ! luna asta sigur reusesti!
ai intrebat-o pe d-na dr ce au fost scurgerile alea?
luna viitoare poate ajung si eu la ea.

va pup

danotino

Mergi la inceput

Danotino: Multumesc mult. Nu am intrebat-o pe dr. ce a fost cu scurgerile, ca nu am putut la telefon. Dar eu cred ca explicatia este de la utrogestan. Acest medicament nu i-a dat voia CM sa se arate in plenitudinea lui, asa ca m-a suparat doar cu pete maronii. Cand am intrerupt utrogestanul mi-a venit ca lumea. Si cred ca de asta era si foliculul ala atat de mare in z2. Oricum, sapt. viitoare vreau sa mai fac o eco la mine in oras, sa vad cum evolueaza lucrurile, ca poate vin mai repede la dna. dr. Hai ca poate luna asta va fi mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
tabitha, sigur luna asta va fi mai frumoasa.
eu sunt ziua 9 si sunt increzatoare. sper sa fie chiar o pauza de dr luna asta. sa nu ma mai gandesc "s-o fi spart, cand am ovulat, etc", stiu care este perioada mea fertila o sa prestam din 2 in 2 zile si gata. o fi bine?
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Va pup dulce printeselor!
Aileene, bine ai venit! Cum a fost in deplasare? Te pup
Carmen.cita frumoasa listuta. Ne da multe sperante! Te pup!
Acum ca tot eram in plin tratament cu antibiotic m-a traznit si durerea de masele. Pana la FIv o sa imi aranjez si "gurita". Acum va las ca ma doare de ma seaca.
va pup printeselor!

Mergi la inceput

danotino: e f. bine, vei vedea ca fara stres bebele va veni mai repede.

MRL: pup eu ca sa treaca maseluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by Tabitha
Amely: sa fiu a naibii daca nu fac luna asta stimulare si IAD, trebuie sa continui cu orice pret. Bafta!
...

Tabi, asa te vreau, luptatoare incapatanata, parca imi dai si mie curaj, cand te "aud"! Nu ne lasam!

Liliana, imi pare rau scumpica pt. durerea de maselute, rezolva rapid la dentist ca pe urma sa stai linistita si sa nu mai ai grija asta! Vezi ca daca te doare rau, rau, iti mai calmeaza cu aulin...

Danotino, inteleg ca te-ai hotarat cu Moisa? Azi iti trimit PM

Va pupic pe toate.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

'Neata!
Tabi si Gabiu, eu cand am sunat la cabinet, mi s-a spus ca programul e pana la 19. Incercati si voi un telefon si vedeti cand va puteti programa; eu va tin pumnii!
Amely, sa stii ca am citit si eu ce ai scris vineri...Sper ca acum te simti putin mai bine...Eu am fost surprinsa sa imi dau seama ca nu sunt singura care uneori isi spune ca probabil D-zeu asteapta sa mai cresc, sa devin mai buna...Ca nu sunt singura careia uneori ii vine sa-si puna viata in mainile destinului... si sper sa ai o saptamana frumoasa!
Carmen.cita, multumesc de raspuns...am fost cuminti si am ascultat de dr. asa ca ieri s-a lasat cu ...Nu stiu cum o sa-l prind eu si azi pe sot, ca el nu e obisnuit cu atata "zel" din partea mea ...Dar, lasa, imi vine mie o idee pana diseara ...
Danotino, imi place planul tau pe luna asta...Eu abia astept sa vad cine se mai trece pe lista aia frumoasa!
Fug la treaba pana nu ma dau astia afara ...O zi buna si va rog eu, ignorati vremea asta urata!...In sufletele noastre trebuie sa fie cald si soare...ca sa tentam ingerasii sa vina la noi, ok?

Mergi la inceput

Amely: As vrea sa va dau optimism tuturor, ca de ce dau, de aia am mai mult.

adelamaria: iti multumim de informatie si iti tinem pumnii sa fie cu folos prestarea.

Mergi la inceput