Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

hei, adelamaria lasa ca poate asa ne mai inveselim si noi!
ok, cu prima ocazie sa dai o cafea!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Danotino, multumesc de intelegere...Si promit o cafea buna, frappe sau ce vrei tu, ca mi-e rusinica de cat de ametita sunt!
By the way, sper ca macar bei cafea, ca altfel...am comis-o de 2 ori
Sper sa ne intalnim candva, sa ne cunoastem, mie mi-ar face placere!...
Cred ca suntem singurele pe aici, nu?...e asa liniste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns golden spune:

Sunt o veche pacienta a dr Moisa, de aceea va citesc cu placere, si din pacate si o veche aspiranta.
Amely, exact dupa un chiuretaj facut acum cativa ani am inceput sa am aceleasi simptome ca si tine. Dupa ce am astenizat mai multi medici cu intrebarile, fara rezultat -avand aceleasi temeri ca si ale tale, intamplator, la a nspea analiza a urinii am elucidat misterul: Proteus, un microb care se ia intraspitaicesc, de la ustensile insuficient sterilizate si cu o rezistenta mare la antibioticele uzuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Golden... m-ai lasat masca Adica sa nu-mi fi iesit acest microb la sumar de urina si urocultura??? Ca mi-au iesit perfecte! Nu cred.... de fapt mi se pare imposibil. Pai ii dau in judecata cu laborator cu tot
Oricum, si merci ca mi-ai atras atentia, o sa incep investigatiile

Totusi, durerile mele...cum sa va zic, nu cred ca sunt de vezica, in plus nu am dureri la urinare, ci dupa golirea vezicii, ca si cand s-ar deplasa/strange ceva acolo, dupa ce se elibereaza presiunea.. cred ca sunt incoerenta. Nici eu nu stiu cum sa descriu aceste dureri/intepaturi in uter... sunt ca o sensibilitate...cam mare, ce-i drept. M-am gandit ca o fi tesut cicatriceal, sensibil la frig etc... dar tot nu pot elucida. Nu, nu-mi putea face Moisa una ca asta, sa chiureteze cu instrumente nesterilizate, nu e genul...noppp

Adelamaria, da... fa exact cum ti-a zis Moisa, e clar ca foliculul inca nu era suficient maturizat, deci nu ai cum sa ovulezi azi... dar stii ce poti face? sa maine dimineata, nu seara, ca sa fii mai sigura. In plus, statisticile spun ca de dimineata sunt incomparabil mai vioi decat cei obositi, de seara

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Vai ce vazui ?!...Mama mama ! Internetul asta chiar c-o luase razna aseara ! Am pregatit mesajul si in timp ce tastam s-a...dus , eu credeam ca nu si astazi marea surpriza , vad ca a aparut de mai multe oriiiiii , Doamne fereste ! Aveam intentia sa va scriu si sa va vorbesc la toate dar am fost nevoita s-o las balta , iar astazi am fost ocupata toata ziua , scuze fetelor ! Oricum si eu va iubesc enorm de mult ! Sper sa nu am parte iarasi de surprize neplacute , ma grebesc sa va scriu !
Sunt trista ptr Laura Stoica si logodnicul ei , dar mai ales ptr acel puiut care n-a avut norocul sa vada ziua si sa-si cunoasca parintii , ce pacat , D-zeu sa-i odihneasca-n pace !!
Amely tu esti o persoana tare curajoasa , stiu ca vei lua din nou carma corabiei tale si vei ajunge pe taramurile realizarii nu peste mult timp ! Nu-ti pierde curajul , fii mereu asa cum ai fost intotdeauna optimista ! Apropierea primaverii din pacate aduce bulversari si suntem debusolati dar o data cu venirea soarelui si al timpului frumos , moralul va reveni si el ! Iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa fie OK ! Apropo's , m-ai facut sa rad de "scufita rosie-n chiloti" si mi-a placut enorm de mult lectia vietii pe care ne-ai dat-o prin randurile tale , sigur toate fetele te-au ascultat cu interes si nu ne-ai plictisit deloc . Imi place cum gandesti , iar cuvintele tale sunt frumoase si au venit din inima spre inimi ! Te cu mult drag ! Fii sigura ca nu va uit , nu pot sa fac treaba asta , voi sunteti echilibrul meu moral , chiar daca suntem departe si chiar daca nu ducem aceeasi lupta , eu tind spre acelasi tel ca si voi , chiar daca l-am realizat deja , sunt o gurmanda si mai vreau o data , dar cum sunt binecrescuta , cedez locul celor care n-au niciunul , iar daca Domnul vrea sa mai am unul , va veni fara nici un tratament , ca eu GATA nu mai vreau s-aud de ele . Nu vreau sa va descurajez , dimpotriva ! Meseria de mama e un sentiment , cel mai puternic dat de la D-zeu si sa simti ca dai rod e ceva de nedescris , e un lucru pe care din suflet vi-l doresc la toate si sa pasiti cat mai repede pe urmele lui Veronici !
MOana superbe si poeziile tale
Carmen-cita pe timpul cand faceam al 2-lea FIV (care a mers) sotul n-avea decat 6 mil/ml de , iar acu o luna 2,5mil/ml ...deci al tau cu cei 8 mil/ml e supeeeeeer ! Eu spun ca sunt sanse , nu-ti fa griji
Thea mai e putin si ataci din plin , ce ma bucur ptr tine , draga mea , ai atata rabdare ! Te admir f mult ptr taria de care dai dovada , sigur vei reusi !
Liliana si tie iti spun acelasi lucru , mai e putin si cine va fi bine sanatos ca sa atace planul bb ? TU...BINEINTELES draga mea !
Tabitha scumpica , asa cum spui , inainteaza cu speranta , va trece si asta cu bine , vei vedea ! Uite un pe obrajori de la mine !
Danyalo ai grija de sora ta , saraca ! Imi pare tare rau de cumnatul tau , D-zeu sa-l aibe-n paza Lui si sa-l fereasca de rele ! Mult curaj intregii familii ! Ai grija de tine , te !
Slavmih iti multumesc ptr PM si iarta-ma ca nu am putut sa-ti raspund , nu prea merge net-ul si acuma ma grabesc , simt ca nu voi putea termina ce am de "spus" , te cu drag !
la toate cu mult drag

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salutare,ma dadui si eu jos din pat !!!
Am avut emotii mari incepand cu vineri seara,am gasit niste picaturi maronii pe chilot,am zis ca e ok,dar vineri noaptea am gasit mai multe pete maronii si m-am alarmat, n-am mai putut sa dorm si abia asteptam sa se faca ora 9 s-o pot suna pe d-na Dr.Moisa . Mi-a spus ca e ok,sa stau linistita,sa ma tin de tratament(utrogestan,acid folic si Gravibinon) si o sa fie ok,M-a intrebat despre sani si nu ii am deloc dureroshi !!! E neregula? Mi-a spus sa repet bhcg saptamana viitoare iar pe 21 merg la echo la dl.profesor.
Va pup si va astept la Mamicute de nov-dec.2006

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Veronici draga de tine , imi pare rau ca trebuie sa te nelinistesti , nu-ti fa griji ascult-o pe dr. Moisa ca va fi bine , chiar daca mai e cate o picatura nu intra-n panica , e NORMAL , ca doara ai avut 4 embrionasi si poate sangerarea vine de la alt piticut care incearca si el sa se implanteze Doamne da-i sa fie bine , ma rog ptr tine si sunt cu sinceritate fericita ca a mers bine treaba , poti sa fii mandra de tine si de corpul tau care a acceptat acest tratament cu final fericit ! Iar in legatura cu sanii , nu trebuie neaparat sa fie durerosi sau sa simti cine stie ce ?! Nici eu n-am simtit nimic in tot timpul sarcinii , doar cand am nascut evident , sanii ma dureau ca al mic era puturos si nu vroia sa suga , iar eu aveam lapte , de puteam deveni "laptareasa" maternitatii , ma mulgeam in fiecare ora si umpleam 4 sticlute de 100 ml. , nu gluma ! Stai linistita-n patutul tau , evita sa te scoli prea brusc si menajeaza-te , ca puiutii tai cei mici sa se prinda bine acolo unde au si facut-o , da ? Eu dormeam ziua , era lege de la ora 13h30 la 15h30 , si al mic crestea fara probleme , asa si la tine va fi bine , te si ai grija de tine !
Fetelor , am avut probleme ieri cu net-ul de-ncepusem sa vorbesc de una singura si sa ma cert cu ecranul , asa ca am lasat-o balta , dar revin acum (profit de ocazie pana merge treaba)!!!
Cata e dulce tare printesa ta cea mica , se vede ca-i prieste lapticul tau , se vede ca ai mult lapte si imi dau seama ca e tare bun , iti sta bine mamica , va pup dulce pe amandoua !
Carmen-cita , eu stiu ca si MUSETE era la dr. Moisa si e gravi , cred ca poti s-o treci pe listuta nu ? Nu stiu mai multe , imi pare rau ! Oricum sper ca acest nou capitol deschis de tine sa fie cu noroc , te
Despre mine ce-as putea sa spun decat ca n-as prea vrea sa vorbesc..., doar de faptul ca am avut CM pe 05.03.06 dupa rez "-" confirmat pe 03.03.06 , deci CM fff abundent , cu dureri ...si acum am dureri de sani cu intepaturi si tensionat de parca cineva m-ar strange tare si cu o TB matinala de 37,1 (ieri) astazi a 2-a zi acelasi lucru , macar dac-ar fi ptr o cauza buna , dar stiu ca nu e si nu pot intelege de ce toate aceste stari ? Poate din cauza tratamentului care a fost destul de tare ? Poate...Poate... Oricum a fost o experienta nasoala , am constatat ca corpul e diferit dupa o nastere si nu mai reactioneaza la fel chiar daca trat e acelasi , cu mici schimbari ! Infine !
Liana cand te intorci draguta ? Ne lipsesti !
Bety Madyn Danotino Adelamaria Mari.lu si toate toate , va trimit frumoase ca si voi si cate un la fiecare ptr o duminica frumoasa !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Aileene, sper sa te refaci cat mai repede, probabil ca starile tale se datoreaza tratamentului de stimulare, dar incet-incet organismul tau isi va reveni la normal! Cat despre nr., sunt si eu din ce in ce mai convinsa ca numai FIV-ul ne poate salva... mi l-am programat in toamna.
Despre Musete nu am vazut nimic, nu a scris nicaieri... este sigur graviduta? Asta ar fi o veste nemaipomenita, pt ca stiu ca incearca si ea de cativa anisori... Totusi, nu am vazut-o la mamici, de aceea nu as vrea sa fac o gafa de proportii si s-o trec in listuta... Daca insa ai vorbit tu cu ea in particular (pe mail sau pe pm) si asa este, o voi trece in lista cu mare bucurie! astept confirmarea ta.

Golden, ma bucur ca ai venit printre noi! Ne spui si noua povestea ta?

Veronici, stai cumintica, multe fete au avut in perioada asta pete, mi-aduc aminte ca si Tia spunea ca le-a avut... tu esti pe maini bune, faci tratament, nu trebuie sa te nelinistesti!

Amely, scuze pt eroarea mea... 'surdu' n-aude, dar le potriveste'... sorry! Tu trebuie sa faci ceea ce crezi ca e bine pt tine, daca laparoscopia iti va elucida necunoscutele, atunci fa-o! Noi suntem aici, alaturi de tine!

Dany, imi pare rau pt necazul din familia ta... trebuie sa fii puternica si sa-ti sustii sora, are atata nevoie acum de asta...

Adela, marimea foliculului si a endometrului nu sunt deloc rele, probabil ca vei ovula in ziua 15... cat despre endometru, la mine a crescut de la 6 la 9 in numai 2 zile, nu-ti face griji, va creste spectaculos inainte de ovulatie sub efectul estrogenului! 'Programul' de prestari l-a schitat foarte bine Amely.

OANA, asteptam vesti despre stimulare, cum te mai simti?

PS: Fetelor, am umblat putin la listuta... sper ca va place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, moisici dragi...sper ca v-ati odihnit bine
Carmencita, nu aveai cum sa ghicesti, scumpa mea...esti o draguta iar sustinerea voastra e balsam pt. sufletul meu acum

Aileene, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, imi pare bine ca ma vezi curajoasa draga mea, pt. ca asa vreau sa fiu, de fapt incerc...si sper sa reusesc. Cu voi aici, oricum totul pare mai usor. Uite ce frumos te-a trecut pe listuta draga de Carmencita

De Musete, m-as bucura din tot sufletul sa stiu ca e adevarat...ca e . Parca o si vad, intrand la subiect si scriind: hello, gagici, de data asta am ceva spectaculos de raportat: sunt ! Doamne, ce m-as bucura!

Fetelor, ca tot veni vorba, cine mai stie ceva de Indy? a nascut, sau trebuia sa nasca? banuiesc eu ca nu a mai avut timp sa scrie, dar ar fi fost bune si 2 vorbe, ca macar sa nu ne facem griji... ca totul e in regula... Indy, daca poti, te asteptam

Oana, cum a fost ieri la munte? sper ca v-ati oxigenat pt. o saptamana intreaga... ca ne asteapta munca grea

Ufff, ce vremeeee si noi tb. sa mergem in vizita... aaa...ma duc sa pregatesc barca...

Pupici si duminica placuta

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mari-lu: ziua 1 trebuie primita cu zambetul pe buze, chiar daca in sinea noastra mai tragem cate o injuratura (sorry...)

Danyalo: Iti doresc sa-ti revii cat mai repede.

Amely: sa fiu a naibii daca nu fac luna asta stimulare si IAD, trebuie sa continui cu orice pret. Bafta!

danotino: dupa TB si dupa cantitatea de CM eu zic ca ieri am fost intr-adevar z2 iar azi sunt z3

aileene:

Mergi la inceput