Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

imi pare rau daca in euforia mea am suparat pe cineva.
nu voiam nici sa judec pe nimeni, nici sa supar ... si voi stiti asta.

va pupa cu drag Miro

Miro5+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mirona: nu ai suparat pe nimeni, fata iubita! Fetelor, v-a suparat pe careva Mirona??? Nu cred. Pe mine cel putin m-ai binedispus.

Bianca: inteleg ca luna aprilie e compromisa, dar de ce sa astepti pana in iunie? La mijloc nu e si luna mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Eu azi sunt deja ziua 3 a cm si e ultima luna in care voi face o stimulare si o inseminare inainte de laparo. Asa ca cu D-zeu inainte.
Mirona scumpa, nu ne-ai suparat sub nici o forma, ba mai mult eu una apreciez efortul tau de a ne ajuta sa speram incontinuare de a avea un . Deci eu iti multumesc pt incurajari.
Tabi mergem mai departe, nu?
Bianca B de ce tocmai iunie si nu mai? Oricand ar fi, eu iti doresc sa se intample cat mai curand.
Va pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna: eu sunt z4. Am fost mai harnicuta... cica... Lasa, ca poate scapi de laparo, ce zici??? Eu sper sa fac IA luna asta, ca sa ne luam de manuta si sa ne tinem de povesti una alteia in asteptarea rezultatului care speram sa fie unul bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele! Am intrat sa va urez o saptamana mai frumoasa decat vremea de afara si sa va pup din partea lui piccaflor care momentan nu poate intra pe forum.
Tabi, m-am tot uitat pe valoarea ta de la eco din ziua 2. Eu nu cred ca ala e chist, eu am avut intr-adevar un chist si stiu ca dimnsiunea lui este mai mare decat dimensiunea unui folicul matur ne-spart (de fapt, chiar asta e!). Chistul meu in ziua 19 avea peste 30 mm. Dupa CM nu mai era deloc.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna si de la mine!
Eu nu sunt asa harnicutza ca voi...sunt in z31, mi-a intarziat deja 3 zile, am facut o Barza azi dim si a iesit neg. Maine fac test de sange, poate-poate. Va dati seama ce este in sufletul meu...Azi-napte am visat ca iesise testul pozitiv si, Doamne, ce ma mai bucuram. Apoi mi-am dat seama (in vis) ca este posibil sa visez si m-am trezit si am realizat...dupa care am adormit din nou si am visat ca era adevarat, eram insarcinata. Destinul imi cam joaca feste, nu?
Eu am CM la 27-28 zile, imi vine peste Utrogestan...dar acum, nik.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

bubulina draga: Multumesc frumos. Dar stau si ma gandesc: luna trecuta la eco nu s-a vazut decat foliculul de pe dreapta, care in z 11 avea 18 mm. Atata tot. Si am facut in z13 IAD. De unde sa fi aparut acest folicul nematurat in z2? Habar nu am. Si daca e atat de mare, inseamna ca luna asta voi avea ovulatie mai devreme??? Ce-i drept, TB e data peste cap. in z. 2 era 36,7, ieri - z3 - 36,8 azi 36,9. Eu niciodata inainte nu am avut TB mai mare de 36,8 inainte de ovulatie. Habar n-am. Oricumn, risc, Fac tratament de stimulare si joi sau sambata fac eco la mine in oras si daca e ceva in neregula o sun pe dr, altfel ma duc luni, z11, la eco la Bucuresti, asa cum am discutat deja cu dr. Te pup si tinem pumnii

Ingeras: ma voi gandi maine la tine si ma voi ruga la Doamne Doamne sa ai ceva in burtica si sa iasa bine testul de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

am fost astazi la eco la spital.. doctorita mi-a spus ca nu e sarcina extrauterina si m-am linistit.. insa a zis ca problemele mele in a ramane gravida sunt din cauza uterului care este foarte intors.. si ca dupa contact tb sa stau pe burta si daca se poate cu fundul mai sus. prima doctorita la care am fost la eco a zis ca uterul nu este intors decat intr-un unghi foarte mic.. adica e putin aplecat.. io ce sa mai cred? ma linistesc cu gandul ca uter retrovers stiu ca am de la primul control ginecologic din viata mea si nu mai conteaza cat e de retroversat ca tot raman greu gravida.. dovada incercarile mele esuate de pana acum..
insa ce m-a intrigat cel mai tare este ca .. acel mic chist de pe ovarul drept are de fapt 2.4 cm.. mie mi se pare mare.. voi ce ziceti? eu nu am mai avut niciodata un chist sau ma rog.. nu stiu sa fi avut.. abia astept sa termin tratamentul sa ma duc la ginecolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am intrat doar sa va salut..nu stau mai mult, ca am resit sa racesc si sa nu molipsesc fetele frumoase si prestatoare

si sa va spun ca, dupa ce am trecut prin diverse stari sufletesti, azi mi-am regasit sincer puterea de a privi cu optimism viitorul..am vazut 3 ecografii de burtici de 37-39 saptamani, cu ditamai bebelusii, cu activitate cardiacacu manutesi cu niste Co-itze de toata frumusetea...si, desigur, 3 mamici cu gura pana al urechi..si mi-am zis ca, neaparat , am sa ajung si eu asa ca ele

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Anutza: bina ca nu estrauterina. In rest problema uterului retrovers se rezolva, nici o grija. Cat despre chis, eu am avut unele de 3 cm, care pana la urma au disparut de la sine. Acuma cica as avea unul de 18 mm, dar tot ma stimulez, orice ar fi.

Mergi la inceput