FIV - 65

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Monica, eu am vorbit cu ea joia trecuta si vineri a avut punctia iar duminica embriotransferul.Are patru embrioni pusi din care trei mai bine divizati si inca unul mai putin.Nu a stiut sa-mi spuna in cate celule erau divizati.Embrioni i-au iesit mai multi si i-au mai ramas si pentru congelat. A facut hiperstimulare si luni s-a intors acasa si nu era chiar foarte bine , era umflata la burta si o durea. I-am spus sa manance oua si sa bea lichide, ca parca asa am retinut eu de aici , de la fetele care au avut hiperstimulare.

pentru tine , Mihnea si Luli

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Adhnana: bine ai venit in mijlocul nostru. Ne pare rau pt. problemele cu care va confruntati si pt. cele 7 IA nereusite. Cine stie, poate totusi vine bebele. Tinem pumnii la control. Si-ti dorim sa reusesti cat mai repede sa ai un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Tabitha:multumesc de primire. La mine ultimele 4 inseminari au fost de fapt IAD. Nu s-a putut altfel. Asa ca suntem colege de IAD. Am inteles ca medidul tau e Dr. Moisa. Am facut si eu dansa 2 din inseminari..din pacate..
Iti doresc mult succes si tie, sa reusesti cat mai repede sa ai bebele dorit.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Adhnana: imi pare tare rau ca nici prin IAD nu ati reusit.m Poate totusi soarta va va surade. Iti tin pumnii sa reusesti, prin orice metoda. Medicul meu e Dracea, dar acum e in concediu de maternitate. Ea m-a lasat pe mainile lui Bucur, dar luna trecuta nu a fost si nici luna asta nu va fi la spital atunci cand am eu nevoie. De aceea am ajuns la Moisa. Cine e dr. meu??? Nici eu nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Adhnana imi pare tare raaaau! eu am facut 2 isa duble, nereusite si mi se pare cumplit, dapai la tine...

Fetelor, eu nu mai am rabdare sa incep tratamentul:)) Ce analize se cer?

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Tabitha: Eu sper ca tu sa fi mai norocoasa si sa reusesti la urmatoare inseminare. Stiu ca ai facut si FIV. Trebuie sa vina o data soarele si pe strada noastra.
Apropos de medici eu la a 4 sau a 5 inseminare am fost asistata de 3 medici: Prof. Marinescu, Dr. Moisa si Dr. Cocei..si tot degeaba. Asa ca si eu fac cu cine se poate, numai sa iasa o data.

Adhnana

Mergi la inceput

Tabitha: Eu sper ca tu sa fi mai norocoasa si sa reusesti la urmatoare inseminare. Stiu ca ai facut si FIV. Trebuie sa vina o data soarele si pe strada noastra.
Apropos de medici eu la a 4 sau a 5 inseminare am fost asistata de 3 medici: Prof. Marinescu, Dr. Moisa si Dr. Cocei..si tot degeaba. Asa ca si eu fac cu cine se poate, numai sa iasa o data.

Adhnana

Mergi la inceput

ingeras26aStiu cum e si sper sa nu fie cazul si la tine de asa multe. Prima data eram absolut sigura ca-mi ca iesi, dar cu fiecare incercare optimismul meu scade. Noroc cu voi care-mi aduceti zambetul pe buze cu fiecare reusita.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Multumesc mult pentru toate urarile de bine, si sper sa fie cu noroc.

bety, gina, colegele de "hora" - multa bafta!!!!!

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Adhnana, ti-am scris la Aspirante, dar vad ca mi-ai luat-o inainte!
e valabila urarea de acolo !
Veronici, imi pare rau pentru prietena ta! tu sa ne tii la curent cu sarcina ta!
Dana, tin pumnii pentru verisoara ta(parca am inteles bine,sper)!!

Va pe toate.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput