Viata in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 13
osna spune:
eu am avut de la privileg filtru de cafea( a mers foarte bine,a spart sotul cana si nu gasescdecumparat la fel,din pacate),cuptorul cu microunde care l-am schimbat de curand a avut vreo 8 ani vechime(l-am primit de la niste cunostiinte)dar a mers foarte bine si la noi vreo 3 ani.mai am de la ei frigiderul cu congelator, storcator de citrice,mixer,fierbator de oua,cutit electric si acum vreau sa-mi iau un feliator tot de la ei.eu sunt fan al produselor lor
sincer sunt foarte multumita de ele.
15+
Alina spune:
quote:Si noi avem bucataria de la Quelle cu aparatura Privileg.Suntem multumiti de toate,nu am avut probleme decit cu masina de spalat vase si asta dupa 4 ani jumatate.S-a defectat in noiembrie anul trecut dar doar supapa de la furtun si rezervorul de apa,s-au reparat usor si relativ ieftin.
Originally posted by dana n.
Salutare!
In curand ne mutam si vrem sa ne schimbam mobila de bucatarie.Am gasit una care ne-a placut la Quelle.Este dotata cu produse electrocasnice Privileg.A cumparat careva de la ei?Ce parere aveti despre electrocasnicele Privileg?
Multumesc anticipat ptr. raspuns!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
Noi nu am fost multumiti de personalul de la Quelle dar poate voi nimeriti oameni mai priceputi.
Alina
Porumbita spune:
Buna!
aveti cumva un model de Kuendigung pt radio-Tv?
Merci!
Himmel, multa bafta sa intri la burtici!!
Alina spune:
Fetele,
Multumesc mult pt ideile de tort cu printese .Am studiat siteurile,am cumparat tot felul de bilute si inimioare roz pt decor,am cumparat printesa si...sper sa ma descurc.Simbata va arat eu ce a iesit .
Kim ,scuze,eu nu imi amintesc exact ce ai intrebat.Vrei sa vii la München?Daca da,vino,merita,e frumos!
Cit timp stai?Daca stai mai mult,is o gramada de vazut si nu in ultimul rind,e un loc bun de shopping .
Seara faina!
Alina
kim222 spune:
Avem de stat 8 ore in Munich....asa ca vroiam sa stiu ce poate fi vazut, si care sa fie reprezentativ ....in asa scurt interval..De shopping...sint satula:))) Multumesc, Alina!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
GabyHila spune:
Kim222 am vazut si eu Munchenu dar nu stiu in ce masura o sa poti sa vezi ceva in 5 ore. E f putin timp si plecatu si venitu din aeroport o sa iti ia ceva vreme. In rest, e un oras minunat.
Poate te ajuta fetele cu o idee de transport.
The Marienplatz si The New Town Hall..
Poate reusesti sa modifici biletul sa stai cel putin o noapte. Orasul este absolut minunat:)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
tumpi spune:
kim222 sunt destul de multe de vazut in Munchen si tu ai destul de putin timp.Ca sa ajungi de la aeroport de ex pana in Marienplatz, unde se afla si primaria, iti ia aprox 30 min.Poti lua S(-Bahn)8 si cred ca si S 1 pana la statia mai sus mentionata(daca ma insel fetele, sa ma corectati).Asta ar fi cel mai direct mod de a ajunge in centrul orasului.Ar mai fi de vizitat si Arabellapark sau Olympia - zentrum(daca sotul e fan Bayern Munchen, fiinca acolo se afla stadionul lui si tot acolo se afla turnul cel mai inalt de unde poti vedea tot Mu, tot aici gasesti muzeul BW),dar din pacate ai f putin timp la dispozitie.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA
lai spune:
Kim, eu am facut combinatia asta vara trecuta la intoarcerea din Romania. Cum spune Tumpi, am luat S-bahnul de la aeroport pana in centru (am intrebat la aeroport unde sa cobor) si m-am plimbat cateva ore prin centrul vechi al orasului care e frumos si usor de strabatut pe jos. Am nimerit intr-o zi de duminica si era si ceva targ care se intindea pe vreo doua strazi marisoare, cu bijutericale, mancarici, bauturici si muzica, plus o slujba frumoasa la biserica, minus magazine deschise. Distractie placuta!
Lai
tumpi spune:
din pacate daca nimereti intr-o zi de duminica nu ai sa gasesti nimic deschis, ma refer la magazine.Acum ca se incalzeste afara,e frumos de plimbat si daca ajungi in Marienplatz in jur de o ora fixa poti vedea personajele de la ceasul primariei cum se invart(imi aduc aminte cand am venit prima data in Mu, eu ca si multi altii asteptam sa inceapa sa cante si sa se invarte personajele, dar dupa vreo 10 min ne-am risipit care incontro,fiinca ne-a tras teapa ceasul ala).
Dar asa cum spuneam nu stiu ce poti vedea in afara de centrul orasului intr-un timp asa scurt.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA