Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

PAUZAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! (de schimbat capitolul)

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Multumim si noi pentru urarile de aniversare!

Multa sanatate bolnavioarelor si bolnaviorilor! Dani_flor, imi pare rau pentru fetite, din pacate asta-i sezonul, nu prea avem ce face, mai ales cei care frecventeaza colectivitati - crese, gradinite sau scoli - vin acasa cu toti microbii

Intrebare pentru Carmi si/sau Nanadana: puteti sa-mi spuneti si mie (pentru babele surde repetati predica) care-i faimoasa metoda de scos mucii cu ceai de musetel si zahar? plizzzz.

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bine, Irina, iau pauza de-o cafea si revin dupa ce schimbi capitolul

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dani, sanatate multa fetitelor!!!
Nanadana, va asteptam la vara!!! Si lasa ca trec repede 2 saptamani fara sotior, poate-ti aduce un cadou frumos! Spune-mi si mie, plizzzz, ce reteta e aia de scos mucii?
Irina81, ! Noi te sustinem, orice-ar fi!
Anya20, lucrezi la IOMC, la Irza! Si mama ta, Ramona, lucreaza acolo!!! Fetelor, avem pile!!! Sa speram ca n-o sa avem nevoie decat pt. controale de rutina ;
of, eu am fost internata cu Ana acolo cand avea Ana o luna, am stat o zi si-o noapte
Anya, tu o cunosti pe doctorita Anca Ioana? la cardiologie pediatrica - e pediatra Anei -
Ioana, buna reteta de ingrasat i-ai dat Irinei, hihihi!!!
Ruxandra, of, ce program nocturn ai! Dupa cum ai remarcat si tu cred ca fetitele sunt mai cuminti, nu vreau sa laud pe nimeni ca mi-e ca se strica treaba!
Bine-ai venit Serini!!! Hai la taclale!
Ege, si mie mi-este dor de Turcia, mie imi place tare mult, am fost de 2 ori; la Pamukale n-am ajuns, eram prin zona dar am inteles c-a fost o perioada destul de lunga cand s-a restrictionat accesul vizitatorilor pt. ca se intamplase nu stiu ce pe-acolo, se stricau muntii aceia calcarosi; acum e voie?
Kid, felicitari pentru botez!!!
SI eu am auzit de Laura Stoica, numai vesti rele in ultima vreme...si era si insarcinata... Codru, si noi avem tot Clio d-ala, s-au desfacut airbag-urile si tot degeaba???! hmmm

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70897" target="_blank">aici

Ina linistita poti bea cafeaua, ca la cum merge site-ul poti sa si mananci de pranz.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by Dana_ch

Buna dimineata
Din pacate sunt titulara la transferul kg ptr Irina ,nu cred ca mai are loc si altcineva.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

Poze cu Lucas

si eu care vroiam sa negociez cu cuscra.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput