Gerovital - pareri. Folositi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Eu folosesc de ani buni samponul Gerovital si mi se pare minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna, eu nu m-am dat niciodata cu crema pe fata, doar pe burta cand eram gravida. Acum ce sa zic am ten gras si daca ma dau ma umplu de puncte negre. M-as da ca mi-e frica de riduri, dar nu-mi aduc aminte. Credeti ca aceste creme sunt bune pentru ten gras??? Este cineva cu ten gras sa-mi zica si mie daca s-a umplut de "bube"?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Eu am ten mixt, dar cea mai buna prietena a mea are ten gras si se impaca fff bine cu Gerovital pt ten gras.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Fetelor, care sunt produsele Gerovital pentru ten gras?

Si de care Gerovital Plant vorbiti - produsele noi, cu capac verde, sau cele vechi, care sunt prezentate pe site (farmec.ro)?

Eu ma tot uit pe site si nu reusesc sa ma lamuresc care-s produsele pe care le recomandati voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

mi-am luat gerovital.....
din cora...la oferta...un lapte demachiant si o crema de zi pt ten uscat la numai 14,6 ron....sa vedem acum cum sunt???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cred ca sunt bune produsele...nu stiu crema, dar eu am fond de ten si e ff bun, nu vad nici o diferenta intre el si L'orealul ala de 500.000 lei...iar asta a costat 80.000 lei si se intinde super!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

de la AslaVital folosesc si sunt foarte multumita de Aslavital masca tratament pentru regenerarea parului, cu Argila speciala. masca imi place si o folosesc ci spor, cu samponul din aceeasi gama nu m'am inteles si pace. i l'am pasat mamei care e foarte fericita..deci, depinde de la om la om.
pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Fetelor,pentru ridurile de expresie din jurul ochilor ce crema recomandati?...pentru varsta de pana in 30 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy33 spune:

Fetelor, aduc din nou in discutie subiectul despre produsele Gerovital. Sunt intr o mare dilema. M am trezit si eu sa i iau o crema mamei mele dela aceasta firma si am constatat ca nu se mai gasesc cele prod. de Gerovital cosmetics, adica facute pentru export. Au bagat o linie nou facute la Cluj, care contin 4 parabeni, petrolatum si omultime de nenorociri ca numai naturale nu mai sunt. Ce ma sfatuiti sa cumpar? Din ce gama? Mai exista originale? Please. Merci.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mie la plafarul de unde cump mi-au zis ca nu mai exista cele pt export, originale, ca de, am intrat in UE si nu-i mai lasa sale fabrice!!!! Probabil ca Loreal...si alte firme din domeniu si-au dat seama de pericolul Gerovital, asa ca au facut presiuni (de ce mai avem masini pe benzina, cand exista motor pe apa? si multe altele..)

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

ati folosit lapte hidroactiv anticelulitic de la gerovital plant (professional line)? l-am vazut la farmacie si m-ar tenta ca am niste probl. cu celulita, dar nu stiu daca da rezultate.

Mergi la inceput