Dati-va cu parerea -bani pt menajera

Dati-va cu parerea -bani pt menajera | Autor: Jocelyn

Link direct la acest mesaj

Sa va zic clar cum stau lucrurile. Locuiesc cu sotul meu in garsoniera noastra. Avem foarte putin timp liber pe care am vrea sa-l folosim exclusiv pentru noi si alte nevoi decat petrecandu-ne o parte din timp calcand, dand cu aspiratorul s.a.m.d. Nu e greu si nu e nici mult. Dar mananca timp totusi (mai ales calcatul, noi avem mormane de calcat tot timpul) si cred ca pur si simplu e mai bine sa platesc pe cineva sa imi faca toate aceste lucruri, timp in care am putea face cu totul altceva, mai interesant si mai folositor pentru noi. Deci va rog sa nu imi sugerati ca sunt snoaba, ca de', stau in garsoniera si mai vreau si menajera . Timpul pt activitati "casnice" sa insemne doar gatit (cand vrem) si spalat vase, etc. lucruri minore.
Pentru celelalte, as vrea sa-mi gasesc pe cineva care sa vina o data sau de doua ori pe saptamana. Problema este ca nu stiu cat sa ofer unei asemenea persoane. Va rog sa nu imi spuneti nici cat platiti voi o menajera la 3 camere, care vine des sau alte exemple care nu mi-ar folosi prea mult. Pur si simplu va rog frumos sa-mi sugerati cat ati plati-o voi daca ati sta in garsoniera si ar avea de facut urmatoarele, de 2x/sapt:
-spalat gresie si ocazional faianta
-aspirat
-sters praful
-calcat rufe (noi le spalam, noi le punem la uscat)
-curatat in baie (chiuveta, cada, wc)
-curatenie in bucatarie (ordine vase, curatat aragaz, cuptor cu microunde) si ocazional curatenie in dulapuri
-tot ocazional (1 data la doua sapt sa zicem) ordine in dulapul cu haine

Multumesc anticipat.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

4RON ora si in acest fel cred ca nu mai conteaza cate camere ai. Eu zic ca nu are ce sta mai mult de 5 ore pe zi si astfelefortul financiar va fi de 160RON pe luna. Cu tot respectul pentru munca pe care o desfasoara, nu agreez sa ia masa la mine (o cafea merge, apa minerala la discretie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Jocelyn,

nu esti snoaba; si eu am avut menajera cand sateam la garsoniera.

Menajera pe care o am acum vine de 3 ori pe saptamana si face tot ce spui tu mai jos + schimbat prosoape, asterunturi, curatat frigider, cumparaturi ocazionale si orice alta nebunie care poate aparea in casa (4 camere si un copil de 2 ani - conteaza foarte mult la mizeria existenta in casa!!!). Sta cam de la 11 la 2-3, deci 3-4 ore cand vine. Eu ii dau 350 Ron pe luna (3,500,000 mil), ceea ce inseamna cam 300,000 pe zi. Plus cadouri mititele de Craciun, Paste, 1 - 8 martie - de obicei banuti in plus, ca sa-si cumpere ea ce vrea.

Nu stiu daca e mult sau putin; ea e multumita. Si eu sunt foarte multumita si am mare incredere in ea. Iar fie'mea o iubeste de n-ai vazut, ceea ce pentru mine este foarte important.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Multumesc pentru raspunsuri... daca mai sunt pareri, mai astept :)

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by cristicdt

BUna,uite ,eu de ex stau tot la garsoniera,si am o fata care vine la mine imi face curatenie ,calca,spala baia,bucataria,dat cu aspiratorul,cam tot ce ai zis tu ,eu ii dau 3,500,000 lei si vine de 2 ori pe saptamana,este foarte harnica,eu sunt multumita de ea,daca vrei iti pot da nr ei de telefon.

Nu te supara pe mine, te rog, dar mie mi se pare ENORM pentru o garsoniera! La 2-3-4 camere la cat ar ajunge??????

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput