Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

xandra, noi avem 8 chilisoare si 71 de cm. asteptam totusi, luni, "cantarul oficial" de 4 luni.
nu mai tin minte ce mananca vladut al tau. daca mananca numai san, n-ai de ce sa-ti faci griji. dak vrei, vb. pe pm.
felicia, nici andrei nu bea ceai. numai apa. si nici la aia nu se prea inghesuie... eh, ei sa fie sanatosi, ca n-a murit nimeni ca n-a baut ceai
C & andreias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina, nici eu nu am primit inca bani de CIC si mi-e teama ca ii voi lua Dumnezeu stie cand. Si la noi erau necesari la botez ca mai avem si noi doua saptamani. Luni dimineata sun iar la Directia de Munca Cluj ca azi au avut doamnele program scurt...saracele , or fi obosite.
Silvia, piticu' s-a mai linistit. Partea proasta e ca acum e marait de la vaccinul facut luni
Meems, eu sunt din Dej, aproape de Cluj. Da' nu se stie daca se poate de ce nu?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Azi toata ziua am facut treaba prin casa. Ce n-am facut zilele trecute cand eram disperata cu fata.

Anutache sa traiesti ! La fte multe luni, vorba maica-tii! ("fte")

Noki pai mai fata si noi suntem absurde: avem fetitele bolnavioare si ne miram ca nu mananca. Acum m-am lamurit si eu ca Nati face asa pt ca o doare gatul probabil, vezi si tu ca atunci cand te doare gatul n-ai manca nimic. Bine ca la Sarah nu e asa serios, Doamne ajuta!
Zici ca si Sarah cand o pui in pozitie de titi isi curbeaza spatele (da capul pe spate urland)? Am observat ca pe Nati ca sa o conving sa suga trebuie sa-i dau imediat cand se trezeste sau sa o trezesc eu. Daca trece ceva timp si i se ascute faomea - big error! Asa am patit aseara la 10 n-a vrut titi sub nici o forma, m-am muls (90ml in juma de ora, deci 3ml/minut - groaznic cu mulsul si cred ca nici indemanare prea mare n-am ca nu l-am prea practicat); m-am oprit cand inca mai venea lapte dar m-am gandit ca ii e prea foame fetei. Cu chiu cu vai a convins-o Virgil sa bea biberonul ala de laptic de=al meu, f f greu.
Joy poate n-ar strica sa-l vada un si pe Vladache-mofturache, sa nu fie si el rosu in gatut cumva, de nu vrea papa.

Andaaaa ai inceput si tu greaua paine amara de mama cu bona la bb! Vezi de ce dupa 1 an jumate de bone am ajuns cu Silvia la cresa? Ca mi-a ajuns. Dar la Nati o s-o iau de la capat cu bone, no way colectivitate pana la 2 ani.
Pai daca Poetissimul are dermatita atopica (eczema) e f posibil sa fi facut acum eruptia chiar de la parfumul exagerat al tanti-ei. (in cartea mea asa scrie, ca si de la parfumuri poate sa faca) Ea si-o fi dat in exces ca sa-ti faca impresie buna

Meems deci din Hateg esti!!! F frumos plasat oraselul, ca intr=o caldare, intre munti. Am avut si un coleg in liceu din Hateg, Andi (Andrei) Zehan. S-a mutat cu parintii in Timisoara chiar atunci, intr-a 9-a. Maica-sa e ceva doctorita. Se ocupa cu planning-ul.

Maria Alexia of, saracuta de tine! Iei si ceva antibiotic?
Hai sa ti-l re-citez pe dr meu cand m-am dus la el cu penultima galma: "Nu e usor alaptatul, ca daca era usor alaptau barbatii!"
Ce rau imi pare ca ati ajuns la supliment. Dar vezi ca e o capcana, daca ii dai seara mult supliment sa-ti doarma suge mai putin peste noapte => tie iti scade laptele si mai tare. Eu as zice sa-i dai supliment "cu masura" ca sa nu ajungi la intarcare rapida.

mara vestea proasta cu ne-mai-sculatul noaptea e ca se poate sa-ti scada tie lapticul pe chestia asta. Dar asta e, e in firea lucrurilor, vorba ta.

O-hooo Corap 71 cm! Asta e inaltime pt aproape un an! Dar la Ardeiasul Kapia e foarte normala pt ca s-a si nascut lung si sunteti inalti si voi. Ii dau un .

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

aoleu, l-am bagat si eu pe-al meu cupil in graficu ala - ziceau ca-i slabut pt. inaltimea lui - brrrrr - io nu cred
si nu stiu nici o metoda prin care sa-l opresc din crescut... ca de slabit se poate, da'de scunzit n-am mai auzit
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

corapitza si felicia, .
din pacate eu trebuie sa ma duc sa il depun personal.

cristina, mai ce as vrea si eu adresa din aia de la minister, ca angajatorul meu nici

nu vrea sa auda ca ar trebui sa imi dea ajutorul ala desi scrie clar in contractul colectiv

de munca unic la nivel national.deci zi si mie ce fel si unde ai facut adresa!pls

XANDRA, ce smecherie!am bagat la cutitza!te mai tii de prostii?

ile si bb victor- 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI02 acum vin de la dr si nu are nimicutza.numai fitze si avem probleme cu burtica....luam iar debridat si ne recomanda suc de portocale. si asa face si vlad cu capul aruncat pe spate ; asan.
acum l-a lasat jos ca prefera mainile decat sanul.

BUBAMARA, nu-i adevarat! banii vin in martie pt martie, in aprilie pt aprilie....Eu am luat acum, azi, pt februarie si martie. Si l-am intrebat pe postas de ce pt doua luni si mi-a zis ca cei de la asistenta sociala - de unde ni se dau banii - ii dau pt luna in curs.
Vezi mai bineca poate ai ceva probleme.....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola fetele,
Am venit si noi de la vaccinul de 4 luni si a fost mai usor decat ma asteptam. Ati mai vazut bebe care sa fie cu zambetul pe buze la vaccin?? Noi suntem. La primul ca la al doilea s-a incruntat si a dat sa planga dar am luat-o repede in brate si s-a calmat imediat. Si de atunci doarme de parca ar fi luat somnifere . In fine, i-am pus niste plasturi si de aia nu a durut-o ...sa vedem cand se trezeste.
Suntem in grafic, pediatra e super incantata ca inca mai alaptez - cred ca sunt printre putinele ca atat m-a batut la cap sa nu renunt ca mai ca am inceput sa cred ca aveam de gand! Deci la 4 luni ( fara o saptamana) avem 6450 g si 61 cm.
Intrebare la voi: ce stiti despre vaccinul contra hepatitei? Voi il faceti? Ca eu trebuie sa dau un raspuns luna viitoare si nu stiu ce . Trebuie sa ma pun pe citit,dar astept si pareri ( faza cu scleroza in oase o stiu ).

Cristina draga ce nasol . Astia nu gandesc domle, vorba ta, doar nu te hranesti cu vant!

Ma duc sa pun poze ca ieri ne-am cumparat scaun de masa si ce bucurie pe noi - ne vedeti la semnatura!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006
Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Ripley, sa-ti traiasca fetita, e o dulcica. imi place tare mult, pare atat de inteligenta si vesela...

La Baby Expo vreau si eu sa vin, mi-ar placea vineri dar nu stiu daca am cu cine sa o las pe Iulia. Daca vreti sa ne intalnim, sa stabilim si un loc, nu? Ca o sa fie omor acolo...

Mie mi-au venit banii si luna trecuta si azi...Slava domnului nu am avut probleme, dar am si alergat de nebuna ca sa-mi fac toate actele si sa semnez si rassemnez decaratii...

Nu stiu daca Iulia a luat corespunzator luna asta, desi ii dau si completare...Dar in elanul meu de a continua pe san exclusiv, am cam tinut-o nemancata, gandidu-ma ca mai bine cere mai des si astfel ma stimuleaza si pe mine...Cred ca nu am reusit decat sa o fac sa manance mai putin. Inainte radea un biberon de 140, acum abia dc mananca 100-120, asta fara sa-i dau eu inainte san, deci clar e infometata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

joy, o sa ma duc maine peste aia de la primarie. Nu stiu ce sa zic. Alocatia o primesc in martie ptr. februarie... O sa vad maine, merci.

Bine ai revenit, bb_alinus!Noi am facut antihepatita b la 2 luni, urmeaza la 6 luni si nu mai stiu.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

alinush, in romania vaccinul antihepatita b se face obligatoriu. prima vaccinare e in maternitate. asa ca... nu ne mai punem probleme, ca oricum n-avem de ales.
frumisica bebita amalia, da'n-am vazut scaunul de masa...
c & andrei-ardei-dovlecei

Mergi la inceput