Cum se taie un blat de tort ?

Cum se taie un blat de tort ? | Autor: Mik

Link direct la acest mesaj


Fetelor (si baietilor), problema mea e in titul.
Deci cum tai un blat de tort in felii frumoase, de grosime constanta ? E vreo smecherie pe undeva ?

(am incercat cu cutit mare, ingust, lat si tot nu-mi iese mumos).

Merci de sfat.


Mik.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nici mie nu-mi iese mumos dar important e sa fie gustos.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Mik, poti cauta prin magazine un obiect special de taiat blatul. Il gasesti in postul #2 de aici: reclamaDaca nu gasesti, poti pune scobitori de jur imprejurul tortului si incepe sa tai cu ata sau cutit sau guta, incet-incet pana termini.

Eu tai simplu, cu cutitul si-mi iese de cele mai multe ori...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Sarut mina, Adriana ! Am sa caut unealta din poza.

Danelutza, daca iese sistematic gustos, vrei sa treci la viteza superioara : sa fie si mumos.

Pupici la amindoua.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mik, eu nu pot sa vad poza Adrianei dar uite ce am eu....

http://www.benedikter.org/images/1tortenbodenschneider.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu il tai cu un cutit foarte lat si bine ascutit si cu mare mare grija...
Spor la blaturi!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by pako

Mik, eu nu pot sa vad poza Adrianei dar uite ce am eu....

http://www.benedikter.org/images/1tortenbodenschneider.jpg





Instrumentul asta era si in poza.



Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu il tai cu un cutit de taiat paine, adica mare si zimtat. Se taie frumos.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am vazut si eu cum taiau blatul, intr-un program de pe un canal de tv italian, prezentatoarea nu avea dexteritate, si a ieshit strimb rau, mai drept iese al meu cu cutzitul zimtzat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Mik confirm ca scula indicata de Adriana merge bine pentru blaturi de tort. Eu am cumprata-o anul trecut de la Carrefour raionul patiserie. Sincer insa nu prea o folosesc caci fac rar torturi dar este utila.

Lilibébé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

De obicei, cumpar blat de tort gata feliat, dar, daca il pregatesc eu, folosesc pentru taiat un cutit mare cu zimti. Nu pot sa spun ca-mi iese milimetric, dar nici foarte stramb.

Mergi la inceput