Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)
Raspunsuri - Pagina 18
Mi-Ka spune:
Sibel, am mai intrebat si eu pe cineva si cica, peste drum de politia judeteana, este o firma care se ocupa si cu asa ceva, insa pe moment nu am aflat cum se numeste aceasta. Dar am sa ma interesez si iti mai scriu.
dream, ce sa zic, cam scump chiar daca e nou pentru zona aia, dar asta e parerea mea personala, nu te lua dupa mine...Si eu caut acum apartament cu 3 camere, dar nu as da pe el chiar atatia bani...
delia, ce a mai crescut ginerelul meu...o sa-l pap de tot cand veniti acasa...Acu tre' sa ne gandim cum eliminam concurenta...Carla...Iulia...
symaco, ce iti mai fac printesele?
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
rachel owen spune:
Salutari, fetele! poze noi
quote:
Originally posted by Mi-Ka
ce a mai crescut ginerelul meu...
Na, tu Mi-Ka, deja avem concurenta?
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Delia21 spune:
Rodica,multumim!
Mika,roaga-te sa imi soseasca pasaportul lui Rudy,caci altfel.......pleaca avionul fara noi.Deja sunt ingrijorata si doar am platit taxa de urgenta si am aplicat pentru pasaportul lui pe 9 mai Oricum,inca mai sper,dar 5 iunie,data plecarii este luni si ....e atat de aproape....si biletele de avion sunt platite.Of,hai sa stau calma....AVEM POZICI DIN WEEKEND!!
Mi-Ka spune:
Aha, rachel owen, ne mai citesti si tu??? Numai asa puteam sa te mai scot din "barlogul"tau ...Si hai nu te supara pe noi ca tu stii ca Albert ramane prima noastra dragoste...
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
symaco spune:
salutare fetele!
mika,felicitari pt printesa!
nu am mai intrat pe net de vre-o saptamana..nu mai este timp!daca aveti timp si chef una dintre voi sa deschida capitol nou,pana nu ne sanctioneaza adminul ca am depasit cele 10 pagini!
pup toooti copiii,da pe totiiiiiii+mamicile!!!
Mi-Ka spune:
Eu as deschide un alt capitol, dar habar nu am cum se face...
Delia 21, va astept cu nerabdare
symaco
Mi-ka
meems spune:
Nici eu nu stiu cum se deschide un capitol nou...
Symaco, vezi cum e cu bebe mic? Tu ma "certai" pe mine ca intru rar, dar acu' noi nu te "vedem" cu saptamanile
Delia, i-a ajuns pasaportul lui Rudy?
symaco spune:
meems,draga mea...e destul de greu cu bebe mic si mai ales cand ai o printesa de 3 ani pe langa!.intru cand imi dorm comorile si deschid capitol nou!