Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Bai miha2006, nu vazusi ca aproape "am combinat-o" pe meems sa vina ea la Deva???

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, sunteti mortale! Las' ca facem noi cumva si ne intalnim!!
Miha, da, trece-ti nr. de tel. in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sibel spune:

Ciao fetele,
Ma puteti ajuta cu ceva, va rog! Am cautat pe net de-am innebunit si tot n-am gasit in Deva o firma de intermedieri auto. Stiti voi cumva?
Multam fain

Mergi la inceput

meems

sibel, ce fel de intermedieri auto vrei? Vrei sa cumperi masini, noi, second hand, sa vinzi, sa inchiriezi?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am pus cateva pozici noi la albumul"Cresc si infloresc".Pupez fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Buna fetele din Deva. As avea o intrebare. Stiti cumva de apartamentele din Park Residence, Aleea Pacii, in spate la supermarketul Plus cum arata? Am gasit pe net si macheta blocului care va avea 14 apartamente de 2 si 3 camere. Daca cunoasteti detalii sa imi spuneti.
Mersi.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

dream, eu deocamdata nu am auzit nimic de apartamentele alea, dar cand am sa aud ceva iti dau de indata de stire printr-un PM.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sibel spune:

Mi-ka, as dori pe cineva sa ma ajute sa radiez masina pe care o vand si sa o inmatriculez definitiv pe cea noua. Eu locuiesc in Timisoara si din pacate nu pot sa-mi iau concediu suficient ca sa umblu dupa acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Mersi mult Mi-ka, am aflat intre timp. Pretul e 58.000 euro pentru 3 camere, la etajul III. Doar vroiam sa aflu detalii, dar nu prea sunt multumita de niste chestii in legatura cu el.
Mersi oricum, esti draguta.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Delia ,am vazut pozele,santeti minunati
va doresc sa cresteti mari si sanatosi
pupici

Mergi la inceput