Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)
Raspunsuri - Pagina 16
meems spune:
Delia, m-as opri eu in NY ca n-am fost niciodata si tare mult imi doresc sa ajung si pe-acolo. Dar din pacate (sau din fericire?) nu facem deloc escala pe teritoriul Americii. Da, merg incolo cu inca o prietena (mamica experimentata a doi baieti gemeni de 5 ani jumate), si inapoi vin cu ai mei parinti. Dar tot am emotii... Mai ales ca Rianna si-a facut un program atat de fain si doarme bine noaptea si tare n-as vrea sa si-l strice. Acuma, om vedea.
Mi-Ka spune:
Fetelor, fiti atente: tocmai am fost la eco si a zis dr. ca 90% e fetita !!!!! Tati ar fii vrut un baietel-cica sa mearga impreuna la gagici-, dar asa ca o sa aiba o mica printesa...si cu mine doua
Dar o sa vedem mai sigur in 7 iunie cand mergem la eco morfologica la Timisoara.
In rest bebica este bine, cu 3 zile mai mare decat initial si sa speram ca o sa fie bine in continuare...
Cred ca o sa avem de unde sa alegem cu atati baietei , dar deh, concuram cu Iulia, fetita mihaelei...vazurati ce ochisori frumosi are?
delia, LA MULTI ANI pentru cele trei luni si la mai mare!!!
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
Delia21 spune:
Felicitari pentru printesaMika!Si ce nume ai pe lista?Ce ma bucur pentru tine!Pupam fetele si multumim de urari!
miha2006 spune:
quote:
pup si eu pe toti puiutii, pe Albert, pe Rudy, pe Carla si pe Syb n si pe mamicutele lor, ca burtici...cred ca eu am mai ramas .
de noi ai uitat? nu ne pupi si pe noi?
MIHA SI IULIA BUBULINA
miha2006 spune:
meems-uleeee te opresti si in deva? ca tare as vrea sa te vad... si peRianna nu-ti mai spun . ..
MIHA SI IULIA BUBULINA
Mi-Ka spune:
miha2006 , am inceput sa uit de la mana pana la gura . Voi ati patit asa ceva in sarcina??? Eu zau ca inainte nu uitam absolut nimic si acum...
Pup dulce ochisorii frumosi ai Iuliei si pup si pe mamicuta ei si pe toti bebicii si mamicutele lor, fara deosebire. E bine asa?
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
meems spune:
Miha, vroiam sa-ti scriu si dincolo la mamici... Nu stiu exact daca o sa ajung prin Deva, dar daca nu, te astept la Hateg! Serios, ar fi super sa ne intalnim, mai ales acuma dupa ce-am vazut intalneala mamicilor din Bucuresti. Tinem legatura!
Mi-Ka spune:
meems, ca ma bag intre voi, da' noi suntem mai multe la Deva...hei, ce zici?
Mi-ka
meems spune:
Mi-Ka, da, ai dreptate... poate ar trebui sa ma gandesc eu sa dau o fuga pana la Deva. Asa ar trebui, dar nu vreau sa promit nimic. Eventual o sa va scriu cand sunt in tara si sa programam ceva.
Pupici!
miha2006 spune:
MEEMSULE vedem noi cum o fii... dar ne intalnim noi cumva...daca nu vii in Deva fug io pan' la Hateg ca doar in 30 min is la tine. Ce, numa bucurestancele sa se intalneasca?
PUPICI la tot poporu'
P.S. eventual o sa-mi pun nr de tel in contul comun sa-l iei de acolo
mai vb noi pana atunci
MIHA SI IULIA BUBULINA