Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)
Raspunsuri - Pagina 15
Mi-Ka spune:
Delia, de abia astept sa vii acasa ; sper sa fie cald si soare sa ne putem plimba putinel cu bebe. De abia astept....
Pe la eco nu am mai fost, inca, urmatoarea programare este pe 23 mai, iar in 7 iunie m-am programat la eco morfologica, la Timisoara. Atunci sigur o sa stiu daca e baietel sau fetita.Eu nu am nici o presimtire ce va fi, mi-e indiferent, sanatos si cu ochii albastri sa fie, ca ai lui tati.Tati vrea baietel, dar sa vedem...
Burtica a inceput sa se vada - si mi-s tare de mandra de ea-, dar astept sa creasca maaree, maaree...Si cu greturile stau bine, dupa ce aproape o luna au luat pauza, au revenit in forta de vreo saptamana, incat nu stiu ce sa mai cred.
Pup si eu pe toti puiutii, pe Albert, pe Rudy, pe Carla si pe Syb n si pe mamicutele lor, ca burtici...cred ca eu am mai ramas .
Rodica, ce ne povestesti despre tine? Ai bb?
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
meems spune:
Rodica, bine ai venit printre noi.
Delia, cat timp stai in tara?
Mi-ka, ai grija de burticuta. Ai ales deja ceva nume? Stiu ca tre' sa te gandesti si la nume de fetita, si la nume de baietel, dar banuiesc ca deja ai ceva preferate.
Miha2006, noi ne mai conversam si dincolo la mamici. Pupici Bubulinei.
Va pup pe toate!
rodicaosoian spune:
pentru voi toate
sa va zic despre mine,am un baietel care va implini 3 ani in iulie,este comoara noastra,el nu a fost niciodata in RO ,tare mi-ar placea sa il pot duce acum cand este mai mic ca sa vada si el animalutele,adica pisici ,caini,gaini.etc aici ca sa vada asa ceva trebuie sa mergem la o ferma la care platim intrare.Zic asat ca acolo poate sa vada pentru ca socri mei stau la curte.cred ca iar placea la nebunie sa vada asa ceva
symaco spune:
rodica,asta ii placea si la fiica-mea sa alerge gainile prin curte.
mika,burticuta,cum e la munca?te simti bine?cand mai mergi la eco,sa ne zici ce face micutul/ta?!
rachel,asa deci..taiarati motul la Albert si nu trecusi sa dai de baut!?
meems,pupici Rianei!
delia,ce mai zice puiul Rudy?ce bine de voi ca mergeti in tara..noi poate la anu!
Delia21 spune:
Meems,vom sta 3 saptamani in Deva.
Rodica,promit sa fac pozici.In Florida o sa mai ajungem anul asta,dar pe unde o sa mergeti voi?Eu o sa ajung in noiembrie cand vine mama din Romania caci vreau sa o plimb un pic.Noi am vrea sa si cumparam o casuta de vacanta/investitie pe langa Orlando.....dar sa vedem ce zice si mandrul meu.....pe m ine ,m-ar trage ata sa ma si mut acolo in 2-3 ani,am niste prieteni ff buni in zona respectiva,eu sunt o mare iubitoare de caldura,nu prea suport frigul de nici un fel,dar....cealalta jumatate.....nu se vede desprins din NY nici in ruptul capului.Asta e,om trai si om vedea ce-o mai fi!Eh,si daca u veniti voi degraba.....cand mai creste Rudy vreun an .....venim noi sa vizitam Atlanta.Dar tot trebuie draga sa veniti si voi odata si odata caci suntem aprope,zau!Ce ne mai spui de voinicelul tau?Deci suntem mame de cavaleri amandoua,mai,mai sa ne traiasca!Corina,si u cand vad pozici cu voi?Mika,sa vi repede sa ne spui si noua cand ai vesti,da
rodicaosoian spune:
symaco,cred ca fetita ta a fost foarte bucuroasa cand a vazut ca poate sa alerge gainile,iti dai seama acolo distractie.Imi amintesc ca odata cand avea Robert 2 ani,daca nu putin mai mic,am mers la o americanca care avea pisici,vreo 5 si un catel
pisicile tot haraiau dupa el ,cainele la fel,ele nefiind invatate cu copii in casa,lui nu ii era frica,ba era tot dupa ele,mi-e imi statea sufletul ma ganndeam sa nu sara pe el si sa-l zgarie peste tot,si ce credeti?fiu-miu a luat o sticla de windex si a inceput sa le stopeasca si inca cu curaj acum ca vedea ca fug de el ,era foarte bucuros
Delia astep pozici
si va asteptam la Atlanta
cat timp are baietelul tau?
va pupam
ma duc sa ma intind ca ma luat un rauuuu
meems spune:
Rodica, nu sunt din Deva, sunt din Hateg. Sunt in State de 11 ani. Tu?
Delia, ma gandeam ca poate ne-am fi intalnit in tara. Eu plec pe la mijlocul lui iulie si stau 1 luna. Ma apuca groaza de zbor, ca Rianna va avea 7 luni si nu stiu cum va reactiona...
Symaco, multumim de pupici!
Delia21 spune:
Meems,nu-ti mai fa draga probleme pentru Riana;sper doar ca nu zbori doar tu cu ea caci....sunt totusi o gramada de ore.Noi ne trecem oceanul inapoi catre NY pe 30 iunie,deci din pacate ,nu ne putem vedea,....dar poate faci o oprire la NY,ce zici?
Rodica,printul meu.....implineste 3 luni pe 25 mai,dar ls ca va ajungem noi din urma....