Creme contra vergeturilor

Creme contra vergeturilor | Autor: Delidana

Link direct la acest mesaj

Am avut vergeturi de cind eram adolescenta, desi n-am fost grasa ci doar "plinuta" as putea spune. De vreo 2 ani insa acestea s-au inmultit, in special pe zona soldurilor. Am citit pe net diferite informatii si pareri referitoare la creme contra vergeturilor. As vrea sa stiu daca cineva a incercat o astfel de crema, daca a avut un rezultat pozitiv si mai ales daca vergeturile reapar in momentul in care se intrerupe tratamentul. Eu am gast o crema de la Vichy pe care scrie ca trebuie folosita 3 luni incontinuu ca sa dea rezultate. Astept pareri.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

imi pare rau sa te dezamagesc dar vergeturile nu mai trec cu orice crema te-ai da....poate doar sa se estompeze....
sau daca inca sunt rozalii ....asa mai ai o sansa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu am folosit ,mai demult,Elancyl ,dar nu am vazut vreo schimbare.E adevarat ca nici nu mi-am dat in fiecare zi.Uitam!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ce faci shefa? Umbli pe alte posturi ?

Lasand gluma la o parte...vergeturile nu se pot trata decat cu bisturiul. Am si eu o groaza in zona soldurilor, dar m-am obisnuit cu ele.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu am avut pe solduri la adolescenta si au disparut acu' la batrinete !

Am folosit creme anti-vergeturi (Biotherm si Onagrine) cind am fost insarcinata, preventiv, de frica. Si mi-au folosit.

Parerea mea : da-te regulat pina termini tubul si ai sa vezi efecte macar de estompare. Dupa poti folosi o crema sau lapte de corp normal. Si nu cred ca vergeturile revin, o data estompate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Stiu ca n-am cum sa scap de problema in totalitate dar m-as multumi si cu estomparea ei. Vergeturile pe care le am sint albe si unele destul de vizibile. Voi incerca aceasta crema ca tot am cumparat-o si apoi....mai vad eu.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput