Povestea unei mame
Raspunsuri - Pagina 4
Dianami spune:
Mariana, multa fericire va doresc si eu! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase ! Sa te bucurii de puisorii tai !
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Astazi a fost ziua mea de nastere (si inca mai este vreo 3 sferturi de ora ) si pot sa va spun ca sunt cea mai fericita mamica din lume ! Am alaturi un sot iubitor si cel mai scump copil...traiesc o minune !
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Acum un an la aceasta ora eram pe masa de nasteri, Iulia s-a nascut la miezul noptii si a fost asteptata cu bratele intinse de toata lumea .
La multi ani, copilul meu drag si scump,
picatura de bucurie si fericire care ne umpli viata!
Sa fii sanatoasa si cu noroc,
iar bunul Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii in fiecare moment!
La multi ani Iulia mea iubita !
Iulia s-a comportat f. bine la petrecere, a fost cea mai cuminte . A stat la toata lumea, a probat toate hainutele primite si a impartit jucariile cu ceilalti bebelusi .
A lasat-o si pe nasa sa-i taie un pic de motz pe care l-am lipit pe un banut de argint.
De pe tavita a ales asa: telefon mobil, bani (euro), iar a treia oara a apucat simultan o seringa si o papiota .
Concluzia a fost ca va fi un chirurg de succes (seringa a fost pusa pt. a simboliza medicina, papiota - va coase oameni , va fi cautata la telefon si va castiga bine, dar nu in Romania , ca noi oricum vrem sa plecam ).
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare
sanziana72 spune:
Desi cu putina intarziere,
La multi ani! Iulia si sa devii ce o sa iti placa mai mult.
iar tie Diana Mirela, sa te bucuri in continuare de cea mica cum ai facut-o si pana acum.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.