Cluj rulz (40)!
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
Olaaaa feteleee
Va dati seama ca n-am scris cred ca de …joi sau vineri.am avut , dupa cum v-am spus si m-am plans niste zile tare lungi la lucru, including sambata cand am avut prezentarea programului de evaluari in fata productiei.a iesit bine dar am fost rupta si stressata ca mi s-a ars lapma de lavideoproiector fix la momentu x.da am rezolvat.
Iar azi, nu stiu ce a fost cu gaza mea.a fost ff agitata, chiar rautza. nimik, n-a fost bine dimineata, a urlat intr-una si din orice. Cu niste nervi cat China, nu m-a ascultat cu absolut nimik.la amiaza a cazut lata dupa atata scandal(in disperare de cauza i-am stins chibrite si se pare ca a fost deochiata-in ciuda retincentei mele in fata ideii), a dormit 3 ore si s-a trezit copilul meu cel cuminte.
Roxana bine ai revenit, ma bucur ca ti-a placut si mie imi place mult Budapesta.si felicitari ptr Serbanica vorbaretu!abia astept sa ne pove.
Cu intalnirea am inteles bine ca e miercuri la Oana?eu nu stiu sigur daca ajung, sper!din motive de job, sper ca peste vreo 2 saptamani sa ma mai eliberez ca-s zombie.
Roxi-roxanicea multumesc de oferta cu ghidul din pacate nu stiu o iota de germana.am un ghid in franceza , l-au adus parintii mei cand au fost dar vreau sa cer parerea si pe forum fetelor ce merita vazut in 3 zile.
Legat de restaurante, si mie ptr pizza imi place clar Napoli ptr Quatro Formaggi, apoi Lugano, Matei Corvin, Ernesto.
Tatiana stai linistita ca si Thea o fost tare indaratnica la serbareJ.
Raluca s-a mutat azi in casa, noua, sa-I dorim o sedere cat mai placuta si cu bucurii!!
Mariana sotzu meu o fost tare aerian sambata, a fost dupa poze, le-a luat fara rame si ptr ca trebuia sa le livreze cu rame, a luat de undeva din Marasti.in plus nu le-a platit ca al tau i-a zisca ne decontam noi doua
.asa ca imi cer scuze si ti le platesc cand ne vedem...ok?
Va pup si noapte buna
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
mariana tache spune:
Hielau!![]()
Sa incep cu motivul absentei mele indelungate
: am facut greva (vorba Roxanei
); da, mai gagici, am fost f obosita zilele astea si nu am avut nici un chef sa intru pe la noi stiindu-va asa de apatice. Asa ca mi-am luat liber
.
Dar uite ca revin cu forte proaspete si cu buna dispozitie; ma simt super zilele astea...motivul...am slabit fetelor cativa cm frumosi (nu stiu exact cati ca nu m-am masurat) si a disparut la fetita o cantitate considerabila de celulita; incep sa ma simt bine in pielea mea
; azi am fost la biserica si m-am imbracat cu o fusta care nu demult pusca pe mine, asa ma stangea; iar azi am constatat ca mi-e fff buna; asa incantata am fost!
In plus mi-am cumparat o gramada de chestii noi: bluza de la flo&jo, bratara de la meli-melo, sutien de sarrieri, ciorapi mura si sunt super incantata de toate (am cheltuit o tona de bani
).
Iar intrand aci m-am bine dispus citind-o pe Roxana.
Soro, ma bucur ca ti-a f asa de bine in delegatie; bravos! Abia astept6 sa ne vedem si sa ne dai mai multe amanunte...picante
; miercurea asta ne vedem la Oana (asa ne-a comunicat draguta)
Machetutza, eu nu ti-am facut decat pozele de 8 martie; intr-o postare veche te-am intrebat cate poze vrei sa-ti fac, avand in vedere ca sunt multe in care apare Lucian si ca seamana intre ele; ti-am sugerat sa te uiti la ele in albumul nostru si sa-mi spui exact pe care le vrei; cum nu am primit nici un raspuns de la tine, eu nu am facut nici o poza; imi pare rau, dar asta nu e o problema mare; se rezolva repede; sa-mi zici care le vrei, ok?
Cristiana, m-am distrat tare cand mi-a zis Adi de faza cu pozele si ramele; amandoi au fost aerieni; Adi stia ca va trebuie si rame; chiar le pusesem de-o parte si stia ca-s ale voastre, dar el nu a zis nimic pe motiv de jena. Iar cu banii: el chiar nu stia cat trebuie sa va ia pe poze, ca am uitat sa-i dau indicatii in acest sens; asa ca ne intelegem noi cand ne vedem.
Brrr! Am limbarita! Se vede ca am lipsit ceva vreme din zona.
Trimit "scrierea" asta, nu cumva sa ....se ia curentul...brrr
revin ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
buna seara...cam tarziu ce-i drept..![]()
carrie, imi pare rau...ca nus tii germana...;dar daca-l ai pe ala in franceza e ok si asa. eu m-am intors din roma in februarie,acum o luna si mi-am pus ceva poze .le gasesti mai jos. sa iti faci o idee ce ti-ar placea sa vezi.merita de vizitat cat mai multe in 3 zile.nici nu stiu mare lucru ce sa-ti recomand....;oricum,sa nu ratezi vaticanul si musei vaticani(cu capela sixtina si stanzele lui rafael); sa urci ,daca nu ai frica de inaltime,sus pe basilica st poietro, pt ca panorama orasului e super ,vazuta de acolo. sa nu pierzi forul roman si forul lui traian..cu ce a mai ramas din el, piata spania, fontana di trevi, piata navona,piata de la republica, via del corso cu magazinele cele multe si diverse, castel st angelo...si inca o gramada de locuri.
care e rest.ernesto.....ca nu am auzit de el....? pt matei corvin votez si eu.ciulendra imi placea ...dar nu am ami fost de vreun an....si nu mai stiu cum e.
ambitioasa esti,roxana! ai iesit si duminica pt bazin! bravos!
machetutzo,ce tunsulici e bebelica al tau! si ce cumintzel pare,dragul de el!
mariana...vad ca e absenta total!
seara cu bine!
si o saptamana mai lejera,tuturor!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
mariana tache spune:
Hihihihi Roxi, imi tii companie? ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Stanca, de ce nu a mai venit Bogdan dupa poze???
Corina, tocmai ma uit la pozele voastre din luna a 8-a si ma distrez tare (desi le-am mai vazut); ce vreu sa-ti zic: fa-le publice ca merita si fetele noastre un pic de distrare
.
Fetelor, m-ati innebunit cu restaurantele si mancarurile vostre!!! Io care azi am mancat doar biscuiti!
Iar maine am fructe si iaurt!
Iar apoi 2 zile de cruditati (legume)...sa va mai zic?
Simona , scumpa mea, cand ai zis ca te duci la Bucale? Io am drum in colo pe 22; ne potrivim???? Plizzzzzzzzz ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
In sfarsit ai venit!!!
Te intrebasem ce orar aveti la K.
Din pacate nu-ti tin companie, ma duc in pat...sa-mi zici cum scapi de celulita. Eu sunt multumita de kilole mele, dar mi-a ramas o lital de burtica de la cezariana si o tona de celulita. Pe astea le-as da jos. Numai ca eu nu pot merge nici la bazin, nici la masaj
. Nu am cu cine sa las danutzul. Tanjesc dupa innot si
cand o aud pe roxa cu bazinele ei. Heei, Roxa, mi-e ciuda pe tine!!![]()
mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()
mariana tache spune:
Si vreau sa va anunt ca avem poze noi; iar fiindca-s draguta
, vreau sa va scutesc de cautari; asa ca iata pozele noi:
- "impreuna"
- la joaca
- Simon, tot Simon, Simon cu parul mare, Simon flamand, Simon-murdarici...mai sunt in albumul asta; daca vreti le gasiti
;
- Stefan in sedinta foto, Stefan sexy, Stefan comic...mai sunt si altele ![]()
Am obosit de atatea url-uri.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
svety, sambata avem pana la ora 2 pm. Celulita s-a dus numai prin masaj; mai am un pic, dar nu se compara ce-a fost cu ce e acum.
Te-ai culcat?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Ce poze frumoase!!! Da eu m-am uitat prin album sa vaz mai multe. Ce mare e ala micu'. Frezos! Eu ma tot zgaiesc la fii-mio da-de are ochii albastrii si tu ma sochezi cu Simon
Mariana, care e orarul la voi la foto? Te rog sa-mi spui ca mihai nu stie cum sa faca sa ajunga
mami
de dani
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()
svety spune:
Mersi! Dar in timpul saptamanii? Mihai iese la 6
mami
de dani
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()